GODIŠNJI HOROSKOP ZA LAVA ZA 2022. GODINU: Ljubav, posao i novac, porodica i zdravlje

Lavovima 2022. može doneti uspeh na poslu i zasluženu zaradu. I ne samo to...

maggyona / Pixabay

U januraru 2022. godine Lavovi pod uticajem Saturna mogu da očekuju nalet sreće, optimizma, dosta dobrih događanja na poslu. Takođe, Jupiter može doneti neke interesantne prilike u prvih devet meseci naredne godine. 

Ipak, budite obazrivi kada donosite važne odluke. U aprilu i julu vas očekuju manje trzavice pod uticajem Retrogradnog Merkura.


Ljubav

U 2022. godini lavovi mogu proći kroz veoma neprijatan period kada je ljubav u pitanju. Mogući su konflikti između partnera i to u januaru i februaru. 

Lavovi koji su u dužoj vezi ove godine mogu očekivati i ulazak u brak. Prosidbu možete očekivati tokom aprila meseca. 

Manji konflikti i razlike u mišljenjima će postojati skoro svakodnevno, ali nemojte da dozvolite da to uništi vašu vezu.


Posao

Napredak u karijeri je ove godine zagarantovan za sve Lavove. Uticaj Jupitera u sedmoj kući je dokaz da možete očekivati i priliv novca od firme ili nekog bliskog rođaka. 

U drugoj polovini godine možete očekivati da se na poslu neke kolege okrenu protiv vas.


Novac

Za Lavove je ovo dobra godina kada su finansije u pitanju. Kao rezultat napredovanja u karijeri, doći će i novac na koji niste računali. 

Period nakon 6. aprila 2022. godine je posebno je snažan i možete očekivati uspeh na poslovnom planu, stvaranju novih kontakata koji će vam biti od velike važnosti.


Porodica

Lavovi će se ove godine lepo slagati i sa porodicom u familijom i to najviše sa muškarcima sličnog godišta. To uključuje i braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati i venčanje svoje dece. Ako ste u braku bez dece, ovo će biti povoljna godina za proširenje porodice.


Zdravlje

Pojedini Lavovi su ove godine imali problema sa zdravljem, ali to će se promeniti u periodu od januara do aprila. Najčešće će se ove godine Lavovi suočavati sa infekcijama i lošim probavnim sistemom. 

Pojave težih bolesti su ove godine moguće za neke lavove, pa se preporučuju redovne kontrole i obazrivost na putovanjima.

 Pravilna ishrana i kretanje mogu biti od velike koristi u narednom periodu.

Autor: 

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар