NAJVEĆI GODIŠNJI HOROSKOP ZA BIKA za 2022. godinu

Gledajte da prepoznate povoljne okolnosti na početku godine koje vam se pružaju, za razliku od drugih koji će još biti pod uticajem novogodišnjih praznika. Ponašajte se kao da znate šta treba da radite. Treba već sada da uzmete potreban zalet da biste prošli kroz period od kraja januara do sredine februara kada je moguć pad samopouzdanja kod vas, što može negativno da se odrazi na vaš posao. Ako vaši pretpostavljeni ili vaši podređeni računaju na vas u ovo vreme, onda nije vreme da pokazujete slabost i nemoć.

Pixabay

Ukoliko ste nezaposleni, početkom proleća i jeseni možete dobiti neke povoljne vesti u vezi posla. Takođe, imate velike šanse kada je ekonomski život u pitanju. posebno oni koji su zaposleni u javnom sektoru gde mogu očekivati napredak. Od kraja maja do jula, kao i u septembru, moguće je uvećanje vaših prihoda. Iskoristite ove pogodnosti na najbolji način kada je vaš ekonomski progres u pitanju, što će vam doneti i izvesno rasterećenost u životu. Bez obzira na sve, savetuje vam se da više štedite, da biste imali novca ako dođe do nepredviđenih gubitaka, što je moguće u julu i novembru jer možete doći u situaciju da trožite novac na razne luksuzne stvari, kao i na daleka putovanja u inostranstvo.

    Oni koji se bave učenjem mogu očekivati nagradu od Saturna za uloženi trud ove godine, tako da bi fokus trebao da im bude na radu. U protivnom, rezultati mogu biti promenljivi, jer početak godine može biti slab za vas. Zato je potrebno da se posebno pobrinete za vaše studije u ovom periodu. Najviše uspeha imaćete u periodu od aprila do septembra.

    U porodičnom životu stvari mogu da budu malo nepovoljne jer su  moguće izvesne tenzije početkom godine, gde može doći do nekih stresnih situacija, posebno u februaru. Možda od vaše porodice nećete dobiti potrebnu podršku, što će vas učiniti pomalo depresivnim, ali glavu gore. Gledajte da prevaziđete sve svađe i prepirke sa članovima porodice i bračnim partnerom, a već u martu situacija će biti mnogo bolja. Pored toga, između aprila i septembra i Jupiter će se pobrinuti da donese sreću u vaš  porodični život. Ponovo ćete imati podršku porodice i osetićete sve zadovoljstvo porodične sreće. Ako je neko imao zdravstvenih problema, situacija će se popraviti. I august i septembar takođe treba da budu veoma povoljni za vas, bez obzira što ćete u ovom periodu pokušavati da dominirate u porodici i što vam može doneti neku vrstu stresa. Uprkos redovnom poslu, naćićete vremena da ga provedete sa vašom porodicom jer ste svesni važnosti porodice.

   Kada je zdravlje u pitanju moraćete da posvetite posebnu pažnju da biste izbegli eventualne probleme. Obavezno obratite pažnju na zdravlje vaših roditelja sredinom godine. Tranzit Marsa može doneti neku vrstu mentalnog stresa i tokom ovog period možete osetiti manjak dobrog raspoloženja. U ovoj godini Bikovi mogu videti boljitak u odnosu na prošlu godinu. Ono na šta treba da obrate pažnju i imaju na umu je to da ne veruju svakome! Vaši 'dobronamernici i dušebrižnici' mogli bi da pokušaju da vas prevare, pa zato ne padajte pod njihove uticaje.

    U vašem poslu može doći do poboljšanja i do uvažavanja od strane kolega i poslovnih prijatelja, a u finansijskom pogledu bićete dobro. Bićete ohrabreni da reorganizujete vaš budžet, a moguće je i osnivanje neke firme, kao i prebacivanje novca u neku drugu banku sa povoljnijim uslovima. Pluton i Saturn će vam pomoći da napokon uberete plodove vašeg napornog rada iz prethodne godine. Biće izuzetno zadovoljni što će vaše zasluge biti prepoznate i priznate, tako da ćete puni energije i samopouzdanja početi da planirate nove projekte i uspostavljate nove poslovne kontakte sa ljudima oko vas.

    Sve u svemu ova godina doneće vam slobodu da možete da se ponašate u skladu sa vašim interesima, da izaberete put kojim ćete dalje ići, da prihvatite ili ne prihvatite mogućnosti koje vam se nude. Na vama je da odlučite.


RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

    Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

    Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.

    Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.

    Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.

    Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.


 ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.

■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.

■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.

■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.

■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.

■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.


NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.

■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!

■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.

■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.


    Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

    Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.


TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.

■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.

■ Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.


NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.

■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.

■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.

■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.


PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)

■ 10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)

■ 10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)


PERIODI RETROGRADNOG KRETANJA OSTALIH PLANETA:

VENERA

■ 01. Januar 2022. (Jarac) - 29. Januar 2022. (Jarac)

MARS

■ 30. Oktobar 2022. (Blizanci) - 01. Januar 2023. (Blizanci)

JUPITER

■ 28. Jul 2022. (Ovan) - 23. Novembar 2022. (Ribe)

SATURN

■ 04. Jun 2022. (Vodolija) - 23. Oktobar 2022. (Vodolija)

URAN

■ 01. Januar 2022. (Bik) - 18. Januar (Bik)

■ 24. August 2022. (Bik) - 01. Januar 2023. (Bik)

NEPTUN

■ 28. Jun 2022. (Ribe) - 04. Decembar 2022. (Ribe)

PLUTON

■ 29. April 2022. (Jarac) - 08. Oktobar 2022. (Jarac)


ZDRAVLJE

    Bikovi ove godine imaju da obrate posebnu pažnju na svoje zdravlje, pogotovo na početku godine. Posle marta, pritisak na radnom mestu sa kojim ćete morati da se nosite biće veći nego što je to obično slučaj, tako da zbog nedostatka odmora i vaše zdravlje može da oslabi, tako da obratite pažnju na to da sebi omogućite dovoljno vremena za odmor. Takođe, vaše loše navike mogu da prouzrokuju zdravstvene probleme i stres, kao i česte promene vremena. Nepažnja i nemar po pitanju zdravlja mogu da vas uvuku u neželjene probleme. Mogući su i problemi sa prekomernom težinom, jer su Bikovi veliki gurmani. Treba da izbegavate hranu koja ima dosta ulja kao i ljute začine, da biste izbegli eventualne probleme sa stomakom.

    U toku maja, oni Bikovi koji su patili od nekog hroničnog zdravstvenog problema moći će da da odahnu jer može da dođe do neočekivanog poboljšanja. Žene u trudnoći takođe treba da budu obazrive i da se pobrinu da im zdravlje bude na visini.

    U novembru i decembru potrebno je da se posebno fokusirate na održavanje vašeg zdravlja i ishranu, jer nepažnja u jelu može da bude najveći razlog problema sa crevima i poremećaja zdravlja. Izbegavajte brzu masnu i preprženu hranu sa kioska i pijte dosta vode. U tom periodu najbolje je da dosta šetate i trčite kad god možete, jer to može rešiti mnoge vaše probleme. Bilo koja vrsta kretanja biće vam korisna, od izleta do rekreacije. Tokom poslednjeg dela godine nervni i digestivni sistem mogu izazvati neke probleme, zato se ne preporučuje zanemarivanje odmora ili ishrane.

    Sve u svemu, nemojte biti lenji, već se fokusirajte na vaše zdravlje. U kakvom god da ste poslu, nađite vremena za odmor i relaksaciju. Vrlo dobro znate da je zdravlje najveće bogatstvo, pa mu tako i pristupite.


O VAMA OVE GODINE

    Gledajte da prepoznate povoljne okolnosti na početku godine koje vam se pružaju, za razliku od drugih koji će još biti pod uticajem novogodišnjih praznika. Ponašajte se kao da znate šta treba da radite. Treba već sada da uzmete potreban zalet da biste prošli kroz period od kraja januara do sredine februara kada je moguć pad samopouzdanja kod vas, što može negativno da se odrazi na vaš posao. Ako vaši pretpostavljeni ili vaši podređeni računaju na vas u ovo vreme, onda nije vreme da pokazujete slabost i nemoć.

    Vaš optimizam ove godine dolazi od Jupitera. Ovaj uticaj Jupitera pojačava vaš entuzijazam i može da vam donese mnoge pogodnosti. Sa srećom na vašoj strani koju vam donosi Jupiter, sada ćete mnogo češće da se nađete na pravom mestu kada treba da biste iskoristili ponuđene mogućnosti. Znači, unovčite sve ponuđene mogućnosti i postavite vaše finansijske prioritete. Vaš prihod bi mogao porasti, ali isto tako i troškovi jer ćete biti raspoloženi za trošenje. Iako ste štedljivi, mnogo toga vas može privući kupovini. Tako da, regulišite vaš budžet i ako vam prihod raste, gledajte da nešto uštedite.

    Ipak, kao i sve ostale planete u zodijaku, i Jupiter ima svoju negativnu stranu. U tom slučaju morate da pazite da zbog vašeg prekomernog samopouzdanja ne preuzmete više obaveza i posla na sebe nego što možete da postigente i izdržite. Zato pažljivo ukrotite vaše eventualne preterane zahteve i dozvolite da vam prevlada zdrav razum. Još jedna bitna stvar koju vam može doneti Jupiter je da budete skloni višku kilograma jer ćete jednostavno često preterivati u jelu.

    Planeta Saturn u vaš život donosi naporan rad i stalno dokazivanje vaših sposobnosti. S obzirom da priznanja za vaš uložen trud mogu da izostanu, treba da budete strpljivi. Gledajte i ciljajte visoko i usmerite vaš fokus prema željenom cilju u karijeri. Dok se to ne desi, učite i usavršavajte svoje znanje i nađite zadovoljstvo u dobrom obavljanju posla. Pored svega, šetajte i vežbajte, jer to može da vam pomogne da se oslobodite stresa prouzrokovanog poslom. Možete da stvorite duboke veze koje mogu da traju i ceo život. Takođe, možete da se distancirate od nekih ljudi, dok će drugi biti uvučeni u vaš život zbog određene svrhe, na primer, da naučite nešto važno od njih u životu. Saturn će vas podstaći da naučite nešto više o vezama, o ljudskoj prirodi, i kako da komunicirate sa drugim ljudima. Saturn kao pravi učitelj, svima daje prostora za napredak u ovoj oblasti. Ono što naučite kasnije podelite sa najbližima.

    Uran vas stimuliše da željene odgovore tražite u samom sebi. Budite oprezni kada delite vaše najdublje tajne, jer bi se mogle otkriti u trenutku kada to najmanje očekujete.Takođe, možete iskoristiti Uran da bude onaj jezičak na vagi koji će prevagnuti prema promeni vaše ishrane ili početku vežbanja i rekreacije.

    Neptun završava svoj boravak u znaku Vodolije drugog februara posle čega ulazi u znak Riba, u vašu jedanaestu kuću. Tokom ovog dugog tranzita kroz vašu desetu kuću karijere i statusa vi ste svakako iskusili svaki aspekt ove tajanstvene planete koja donosi zbunjenost i iluziju, ali isto tako donosi i inspiraciju i kreativnost. Imaćete dosta kontakata sa raznim ljudima, od kojih će neki biti inspirativni, dok će drugi biti razočaravajući za vas. Budite obazrivi sa uvođenjem novih ljudi u vaš život, jer prvi utisak često zna da zavara i donese moguće kasnije probleme. Dobar način da iskoristite tranzit Neptuna na najbolji način je da se uključite u razne grupne aktivnosti na poslu, a takođe možete biti dobar motivator jer uz pomoć Neptuna možete osetiti potrebe drugih.

    Pluton koji je u znaku Jarca, vaše devete kuće, naglašava znanje i mudrost. Glavni smisao ovog Plutonovog tranzita je u dubokoj promeni vašeg razmišljanja i nemojte biti iznenađeni ako dovedete u pitanje neka vaša dugogodišnja ukorenjena uverenja i stavove. Mnogi od vas će razmišljati o načinima za usavršavanje vašeg znanja, a u nekom momentu tokom Plutonovog tranzita kroz znak Jarca do 2025. možete biti i primorani na ovakav korak. Ovaj sektor takođe upravlja duhovnošću i religijom, kao i dugim putovanjima u cilju istraživanja drugih kultura. Međutim, ova daleka putovanja u druge zemlje se ne preporučuju ove godine zbog nepovoljnih pozicija planeta. Ako već želite da istražite nove kulture i zemlje, učinite to preko Interneta ili preko knjiga.

    Od dvadesetog februara pa do kraja marta možete računati na neke ekstra bonuse i napredak u poslu. Početkom aprila neko će se dodatno baviti volonterskim poslom dok će neko deo zarade dati u dobrotvorne svrhe.

Od sredine aprila očekujte podršku od vaših poslovnih partnera kao i odobravanje vaših ideja koje će vas sve okupiti na jednom mestu. Ukoliko ste u nekoj fazi nekakvih pregovora, vaša pozicija će ojačati u drugoj polovini maja, što će vam omogućiti da se opustite i uživate u realizaciji vaših planova.

    Vaše važne odluke koje želite da preduzmete preispitajte do sredine juna, ako treba i odložite ih, da posle nemorate nikome da dajete dodatna objašnjenja. Timski rad je za vas veoma bitan u ovom periodu i u njemu ćete se ugodno osećati. Krajem meseca sagledavaćete stvari na poslu iz svih uglova što i neće biti loše po vas. Do sredine augusta radićete na realizaciji vaših novih ideja u vezi posla i iznećete svoje mišljenje u vezi toga. Pomozite starijim kolegama na poslu jer su i oni vama bili od pomoći.

    Iako jesen nije za vas uvek dobra sezona, ove godine vaš potencijal u to vreme biće jako velik. Sredonom oktobra iskoristite svoje znanje kao i nagomilano iskustvo za postizanje najvažnijih ciljeva a u novembru iskoristite sve raspoložive informacije koje imate, jer može doći do velikog rivalstva između vas i vaše konkurencije a vi želite sledeću godinu da počnete sa idelnim poslom. Budite proaktivni u identifikaciji i prevenciji eventualnih problema.

    Što se tiče investicija i ulaganja, Bikovima se savetuje velika opreznost u finansijskim tokovima, zato što vas 2022. godine neće baš puno podržavati u tom sektoru. Za one Bikove koji žele da uštede novac, prvo neka provere svoje račune i kreditne kartice koje odavno nisu nadopunjavali.

    Pošto će novac u ovoj godini da bude istaknuta tema u važem životu, morate da pratite svoje troškove i da planirate buduće kupovine veoma detaljno i pažljivo bez obzira koliko vam se ovakve situacije ne sviđaju. Ipak, mnogi Bikovi biće zadovoljni onim što imaju i neće ulaziti u nepotrebne kupovine i troškove. To će vam omogućiti da u narednu godinu uđete sa debljim bankovnim računom.


SAVET

    Ne dozvolite da vas uhvati panika, jer i sami ste svesni koliko vas takvo stanje parališe i sputava. Budite taktični i diplomata u odnosu sa vašim saradnicima, jer ćete tako ostvariti planove i sklopiti povoljne poslove. Nemojte biti nezadovoljni i analizirajte postignuti uspeh. Razjasnite sve dileme, nedoumice i sporove. Ne obraćajte pažnju na negodovanje vaših saradnika i na sitne provokacije. 

    Stvorite ravnotežu sa drugima, a ne sukob. Na neprijateljstva usmerena prema vama, odgovarajte sa ljubavlju i razvijajte pozitivne misli. Preterano knzumiranje hrane može rezultirati povećanjem težine i narušavanjem opšteg zdravlja usled toga. Držite dijetu.


HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Bik Januar 2022: Ovaj mesec vam donosi povećanu svest o vašem prosperitetu, što će vam pomoći da započnete neke nove stvari u životu. Mnogi od vas će smiriti svoja nezadovoljstva koja su se ranij nakupila. Moguća putovanja.

■ Bik Februar 2022: U ovom mesecu vaše finansije imaju osetan napredak. Uspećete da uskladite vaše želje sa vašim mogućnostima. Izbegnite svađe unutar porodice, već sedite i razgovarajte.

■ Bik Mart 2022: Razvijte optimizam, a takođe i prevaziđite sve dileme i sumnje koje imate. Pazite na vaše odnose sa pretpostavljenima na poslu ili vlastima, jer mogu biti prilično napeti zbog nekih situacija.

■ Bik April 2022: Možete dobiti povoljne vesti u vezi posla, posebno ako ste nezaposleni, što će vam doneti lepe šanse za uspeh u vašoj karijeri. Takođe, možete stupiti u intenzivnu vezu sa nekom osobom sa posla.

■ Bik Maj 2022: Realno sagledajte vaše mogućnosti i ograničenja. Suočite se sa eventualnim problemima i izvucite najbolje pouke iz nepovoljnih situacija. Vaše planove nemojte iznositi pred svakim. Prijatelji su vam neophodni, jer mogu da vam pomognu zbog nekih vaših sopstvenih odluka.

■ Bik Jun 2022: Dobijate polet i želju za razgovorom sa partnerom, što će neke stvari da iznese na videlo. Takođe, radite vrlo vredno i efikasno i pokazujete svoje talente. Imate volju i energiju za nove poduhvate koje ćete da usmerite na konkretne akcije.

■ Bik Juli 2022: Budite komunikativni i tolerantni. Ako ste u vezi, vaš ljubavni život je poboljšan, a ako niste, moguć je početak nove veze koja ima dugoročne šanse za uspeh. Onim ambicioznim Ovnovima, predstvoje poslovni poduhvati koji će rezultovati finansijskim uspehom.

■ Bik Avgust 2022: Morate da se izborite sami sa sobom oko nekih bitnih stvari u životu. Samostalno obavljajte vaš posao, ali nemojte odbacivati ponuđenu pomoć kolega za saradnju. Izbegavajte nepotrebne konfliktne situacije.

■ Bik Septembar 2022: Možete očekivati dobar priliv sredstava kao i nove šanse u ljubavi, ukoliko niste u vezi. Ako ste u vezi, onda trebalo bi da imate obzira prema potrebama vašeg partnera. Ne zapostavljajte sport i rekreaciju koji vam pružaju veliko zadovoljstvo.

■ Bik Oktobar 2022: Vaš partner će vam pružiti pažnju i naklonost, imaćete osećaj da ste u centru pažnje. Ovo je mesec kada je vaš optimizam na vrhuncu a imate i mnogo fizičke energije. Iskoristite i jedno i drugo na najbolji način.

■ Bik Novembar 2022: Mesec kada su moguća neka daleka putovanja. Bez obzira na finansijski uspeh, štedite novac i izbegavajte nepotrebne kupovine. Istražite nove načine da izrazite svoje strasti.

■ Bik Decembar 2022: Moguće su uzbudljive, duboke i intenzivne strasti sa partnerom, kao i bolji društveni život, jer ćete dosta vremena posvetiti vašim prijateljima. Ne investirajte novac u bilo šta i ne pozajmljujte ga nikome.

The Conopljanews 

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 коментара:

  1. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ОдговориИзбриши
  2. Moje ime je Vanessa Modric. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, moram dobiti rezultat nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. Ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: (isikolosolutionhome@gmail.com) kako bi i on vama nesebično pomogao.

    ОдговориИзбриши
  3. Nakon četiri godine veze sa svojim muškarcem, prekinuo je sa mnom. Učinio sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Toliko sam ga željela natrag zbog ljubavi koju gajim prema njemu i svašta sam ga molila, obećavala sam, ali on je odbijao. Kontaktirao sam čarača koji se zove DR ISIKOLO koji bi mi mogao pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam čaroliju i rekao mi je da postoji nema problema da sve bude u redu prije dva dana i da mi se bivši vrati prije tri dana. bacio je čaroliju i začudo trećeg dana, bilo je oko 16 sati. Moj bivši me nazvao i riješili smo nesuglasice i sada smo sretni zajedno. Svatko bi mogao trebati pomoć čarača, njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  4. MOJ MUŽ JE OTIŠAO I DR ISIKOLO MI GA VRATIO I ZADIVLJENA SAM I MORALA DA ŠIRIM DOBRU VIJEST
    Moje ime je Nikolina Vesić. Kada me je moj muškarac napustio, bila sam traumatizirana i slomljenog srca i nisam se mogla snaći mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću sve moći ispočetka. Došla sam u kontakt sa drugim muškarcem sa kojim sam se trudila da budem, ali nije išlo jer nisam mogla da ga volim. Znala sam da i dalje volim i da želim svog muškarca da mi se vrati. Tako sam počeo da tražim pomoć i tada sam pronašao DR ISIKOLA iz različitih pogleda čitao sam o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da razumije sve što sam trebao znati i vjerovao sam u njega i pridržavao se procedura. Radio je za mene i vratio ljubav i vezu između mene i mog muškarca i samo nakon 48 sati kao što je obećao, moj muškarac me je tražio i razgovarali smo i došao je da me vidi gdje sam i izmislili smo stvari i postali ponovo srećni zajedno. DR ISIKOLO je od povjerenja i može vam pomoći ako mu se obratite za bilo šta. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a +2348133261196 ili ga kontaktirajte putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  5. Moje ime je Elena Eraković i ja sam iz Srbije, ali nalazim se u Švicarskoj. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno osvojimo i bezuspješno. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. email: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsAppa: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  6. Ove riječi zahvale dr. Isikolu dolazim od mene Antonija Galovića i iskreno mu zahvaljujem na dobrom djelu. Izgubio sam naš brak i prekrasan dom uništen nesrećom gledajući svoju ženu kako odlazi zbog laži kojima je bila hranjena i nesigurnosti koje nikada nisu bile istinite. Od početka sam se zakleo da nikad neću biti varalica i stajao sam na svome kako bih osigurao izgradnju sretnog doma, ali nažalost nikad mi nije dovoljno vjerovala. Mjesecima sam lutao pokušavajući je vratiti i tražio pomoć iz raznih izvora, uključujući njezinu obiteljsku intervenciju, ali nikad nisam uspio. Došao sam u kontakt s dr. Isikolom u kojeg sam sumnjao u ranijoj fazi s kojom smo stupili u kontakt. Morao sam održati nadu živom i pridržavati se procedura baš onako kako mi je sve objasnio. Uvjerio me da se vratila, što se dogodilo nakon dva do tri dana, a ja još nisam pronašao riječi da izrazim koliko sam sretan i zahvalan što poznajem svog sina i ja njegovu mamu kod nas. Svima govorim o dr. Isikolu i njegovom dobrom srcu koje pomaže ljudima. Neće vas iznevjeriti ako ga isprobate. Kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман12. јун 2023. 15:36

    HVALA VAM DR. ISIKOLO ŠTO MI DOLAZITE U POMOĆ U MOJIM NAJGORIM TRENUTCIMA.
    Pozdrav svima, ja sam Ana Dančević i živim u Švicarskoj. Moj suprug i ja borimo se s bračnim problemima posljednjih 6 mjeseci i nisam znala da je obitelj mozak iza problema koje smo ikada imali. Problemi su eskalirali i on se na kraju iselio iz kuće. Bila sam sama sa svojom kćeri i život je bio jadan bez njega pored mene. Učinio sam sve što sam mogao da okončam probleme, ali bezuspješno. Stoga sam morala potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR. ISIKOLO. Baš kao što sam oduvijek željela, čuo je moj vapaj i priskočio mi u pomoć. On je riješio probleme koje smo imali i suprug i ja smo se vratili zajedno i još uvijek me čudi kada dobijem rezultat za 2 dana kako je obećao. Ako imate problema s partnerom, obratite mu se sada i on vas također neće iznevjeriti jer je pouzdan i pouzdan. pošaljite mu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман15. јун 2023. 19:02

    Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, moram dobiti rezultat nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман26. јун 2023. 10:16

    Velika zahvala od mene Lara Gavrilović DR ISIKOLU što mi je pomogao obnoviti moj uništeni dom. Nedosljednost je bila svakodnevnica u mom domu i braku. Moj muž je imao vraški problem i razdirao me je otkako smo počeli imati previše nesporazuma. Nekih je dana jednostavno otišao i nikad se nije vratio do posljednjih tjedana. Bio sam shrvan i pokušao sam sve što sam mogao da riješim probleme, ali nisam uspio. Morao sam potražiti pomoć i prijatelj me uputio da kontaktiram DR. ISIKOLO što sam i učinio. Nisam znao da će to biti moguće jer su problemi trajali pune dvije godine. DR ISIKOLO me uvjeravao i samo mi rekao da mu vjerujem i da vjerujem u ispunjenje svojih želja. Popravio je moj brak svojom moćnom ljubavnom vezom i moj dom je opet sjajan, a moj muž je sa mnom da više nikada ne odem. Obratite se i njemu i vjerujte da vam može pomoći jer on nema loše dosijee. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp/Viber: +234-8133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Moje ime je Lora Bratulić i ovdje sam da cijenim dr. Isikolo. Uvijek sam imala kompliciran odnos sa svojim dečkom. Toliko smo se puta posvađali zbog nesigurnosti s obje strane i razdvojili smo se. Dobro sam znala da ga još volim i da mi je potreban povratak u život. Zanemario je moju molbu i nastojanja da se stvari poprave i dobila sam informaciju da se već viđa s drugom damom. Nisam mogao pomoći u ovoj situaciji pa sam se morao obratiti dr. ISIKOLU i razgovarali smo i sve sam objasnio. Uvjerio me da će mi pomoći i osigurati da mi ga vrati. Nije gubio vrijeme da mi pomogne i obnovio je ljubav i radost koju smo dijelili i vratila sam svog muškarca. Znam bolje da je sve što toliko ljudi govori o DR ISIKOLU zapravo istina kada sam dobio rezultat njegovog rada za mene 48 sati kako je obećao. Vjeruj mi i on ti može pomoći ako vjeruješ. Zato mu se jednostavno obratite. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa/Vibera na +234-8133261196.

    ОдговориИзбриши
  11. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  12. Pozdrav svima, ja sam Denisa Filipović i kao i mnogi drugi ljudi, srdačno se zahvaljujem dr. Isikolu na pomoći i rješenju mojih problema. Bila sam zaslijepljena ljubomorom i nesigurnošću, i to je stvorilo kaos u mom odnosu sa zaručnikom i on nije mogao odoljeti mojim nevoljama i ostavio me. Nakon njega sam shvatila da sam otišla predaleko sa svime što sam mu činila loše samo da bi se on preselio u drugi grad i izgubila sam svaki način da pokušam doći do njega i ispričati se. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć da ga vratim, pa sam morao kontaktirati dr. Isikolo. Pokazao je veliku zabrinutost, rekla sam mu sve i složila se da sam kriva, a on me uvjerio da ću ga vratiti i vratiti ljubav i sreću koju smo dijelili, što je i učinio. Kao što sam i obećao, nazvao me Thompson nakon 48 sati, ispričao sam mu se za sve i pozvao me k sebi da se pomirimo i opet budemo zajedno. Hvala dr Isikolo na svemu i iskrenosti u pomaganju ljudima. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  13. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  14. Velika zahvala Katica Rajić dr. ISIKOLU na pomoći da obnovim svoj uništeni dom. Nedosljednost je bila svakodnevnica u mom domu i braku. Moj muž je imao vraški problem i razdirao me je otkako smo počeli imati previše nesporazuma. Nekih je dana jednostavno otišao i nikad se nije vratio do posljednjih tjedana. Bio sam shrvan i pokušao sam sve što sam mogao da riješim probleme, ali nisam uspio. Morao sam potražiti pomoć i prijatelj me uputio da kontaktiram DR. ISIKOLO što sam i učinio. Nisam znao da će to biti moguće jer su problemi trajali pune dvije godine. DR ISIKOLO me uvjeravao i samo mi rekao da mu vjerujem i da vjerujem u ispunjenje svojih želja. Popravio je moj brak svojom moćnom ljubavnom vezom i moj dom je opet sjajan, a moj muž je sa mnom da više nikada ne odem. Obratite se i njemu i vjerujte da vam može pomoći jer on nema loše dosijee. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Helen Thompson iz Georgije. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zauzet da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu jednostavno pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  16. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
    Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  17. Ovdje sam da prosvijetlim sve o dobrim djelima dr. Ilekhojie. Ja i moja bivša žena imamo problema već najveći dio dvije godine i pokušali smo sa svim savjetovanjima i razgovorima s roditeljima, ali ništa nije djelovalo. Svađamo se oko svega i rastanak je bio neizbježan sve dok nisam vidio recenziju dr. Ilekhojieja. Kontaktirao sam ga i obavijestio ga o svom stanju. Obećao je izvesti ritual pomirenja koji će osigurati da se veza između mene i moje žene obnovi. Prošlo je već tjedan dana otkako sam sredio njegovu pomoć i stvari su počele biti bolje između mene i moje žene. Ponovno smo počeli živjeti u istoj spavaćoj sobi i oboje smo obavijestili svoje odvjetnike da odgode planove za razvod. Tako sam sretan sada što ponovno mogu uživati u svojoj ženi. Obratite se dr. Ilekhojie ako imate problema u braku. E-pošta: gethelp05@gmail.com ili WhatsApp/Telegram +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  18. MOGUĆNOST POVRATKA BIVŠEG PARTNERA JE KOD DR ISIKOLA ZAGARANTIRANA. KONTAKTIRAJTE GA SADA
    Pozdrav svima, ja sam Sara Demirović. Nikada nisam znala da postoji velika mogućnost da mi se vrati moj muškarac sve dok nisam upoznala DR. ISIKOLA. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bio sam shrvan i nisam se mogao povratiti. Njegovi prijatelji i obitelj učinili su sve što su mogli da nas ponovno ujedine, ali pokazalo se da nije uspjelo. Bila sam sama nekoliko mjeseci i nisam mogla vidjeti sebe kako volim drugoga. Stoga sam morala potražiti pomoć od DR. ISIKOLA koji mi je dao privilegiju da osiguram da su moje želje ispunjene. Ponovno nas je spojio i ljubav i sreća su se vratile. Njegove su riječi vezane za njega i nikad ne iznevjeri kada ikome obeća 48 sati da će dobiti rezultat, što me iznenadilo kada se moj rezultat očitovao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje. Kontaktirajte ga sada. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  19. Sretna sam što sam vjerovala vrlo poštenom čovjeku da mi vrati bivšeg supruga nakon gotovo godinu dana razdvojenosti. Prije nego što sam upoznala dr. Ilekhojie, pretraživala sam mnoge web stranice tražeći načine da vratim svog bivšeg muža nakon što je tražio razvod od mene bez ikakvog razloga. Bio sam shrvan, ali dr. Ilekhojie mi je dao nadu i sigurnost da će mi ga vratiti. Nakon što je napravio čaroliju pomirenja, moj muž je nazvao nakon dva dana i zamolio da se vrati kući meni i naše četvero djece. Sutradan je stigao kući i bio sam vrlo sretan što sam ga ponovno sreo. Koristim ovaj način da cijenim dr. Ilekhojiea za ono što je učinio za mene i što je pomogao mnogim drugim ljudima. Ostavljam njegov kontakt da mu se možete obratiti ako imate sličnih problema. Whatsapp/Telegram (+2348147400259)

    ОдговориИзбриши
  20. Pozdrav svima. Moje ime je Anna Grubišić i ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog muža i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  21. Moje ime je Melania Ivanišević. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno pridobiju i nisu uspjeli. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  22. Primijetila sam da me moj muž vara i da više nije predan našem braku. Kad sam ga pitala u čemu je problem, rekao mi je da nije sretan i da traži razvod. To me razbilo na komadiće jer je on bio jedini muškarac s kojim sam ikada bila. Tražio sam nešto na internetu kad sam vidio članak kako je dr. Ilekhojie pomogao tolikom broju ljudi u sličnoj situaciji poput moje, odmah sam ga kontaktirao i rekao mu za svoj problem.
    Obavio je konzultacije i obavio ritual pomirenja. Sve što je tražio od mene, učinila sam iz potpunog povjerenja prema njemu i za točno 3 dana, moj muž se vratio kući s posla i tražio da potpuno zaboravim na razvod i želi da se saberemo i da naš brak funkcionira . Sve je prošlo dobro zahvaljujući intervenciji dr. Ilekhojie. Ljubazno stupite u kontakt s njim ako imate problema u braku ili vezi. Broj telefona/Whatsapp +2348147400259 ili putem njegove e-pošte: gethelp05@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  23. Pronašao sam božanskog pomagača koji je vrlo stvaran, pošten i radi ono što je rekao da će učiniti, trebalo je nekoliko dana da moja čarolija izađe na vidjelo i rezultati su nevjerojatni… blagoslovljen te i Bog te čuvao . Dobila sam bivšeg uz pomoć dr. Ilekhojieja. Cijeli život nikad nisam vidio ovako nešto. Osjećam se jako sretno i ispunjeno. Donio sam pravu odluku. Tako je stvarno i snažno!! Whatsapp ga izravno +2348147400259. Ako želite bezuvjetnu ljubav, morate se dati u potpunosti. Ljubav je predanost, a ne osjećaj. Znaj razliku. Veze zahtijevaju ozbiljnu predanost koju većina nema. Brak je još teži i većina njih nije sposobna nositi se s odgovornostima odanosti, vjernosti, predanosti i predanosti supružniku i zajedničkom životu jer to je vaš prioritet i ništa drugo nije važno. Obratite se dr. Ilekhojie i on će riješiti sve vaše probleme u braku ili vezi. E-pošta: gethelp05@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  24. Ponekad se šokiram kada liječnici kažu da nema lijeka za neke bolesti i koriste se vjerovanjem da bismo trebali umrijeti s tim, Istina je jer te bolesti nisu obične i fizičke. To sam shvatio kada me prijatelj odveo na zapad Afriku da posjetim ovog travara po imenu dr. Ilekhojie koji mi je dao poboljšani biljni lijek koji me potpuno izliječio od HIV-a bez ikakvih nuspojava. Mislimo da se ne može izliječiti jer su nam liječnici rekli da lijeka nema. Očito je da neki pacijenti s herpesom, fibroidima, kašnjenjem u predproblemima robuju antivirusnim lijekovima i drugim dopunskim ortodoksnim lijekovima samo da pomognu u suzbijanju virusa, a ne da ga izliječe jer su nas liječnici natjerali da vjerujemo da se ne može izliječiti, a ja mogu hrabro reci da je to laž jer postoji lijek i dr Ilekhojie ti može pomoći s lijekom...

    Pošaljite e-poštu gethelp05@gmail.com
    WhatsApp/Telegram +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  25. Moje ime je Lora Bratulić i ovdje sam da cijenim dr. Isikolo. Uvijek sam imala kompliciran odnos sa svojim dečkom. Toliko smo se puta posvađali zbog nesigurnosti s obje strane i razdvojili smo se. Dobro sam znala da ga još volim i da mi je potreban povratak u život. Zanemario je moju molbu i nastojanja da se stvari poprave i dobila sam informaciju da se već viđa s drugom damom. Nisam mogao pomoći u ovoj situaciji pa sam se morao obratiti dr. ISIKOLU i razgovarali smo i sve sam objasnio. Uvjerio me da će mi pomoći i osigurati da mi ga vrati. Nije gubio vrijeme da mi pomogne i obnovio je ljubav i radost koju smo dijelili i vratila sam svog muškarca. Znam bolje da je sve što toliko ljudi govori o DR ISIKOLU zapravo istina kada sam dobio rezultat njegovog rada za mene 48 sati kako je obećao. Vjeruj mi i on ti može pomoći ako vjeruješ. Stoga ga jednostavno kontaktirajte sada. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i WhatsApp/Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  26. Muž me ostavio zbog druge žene. Najbolnije od svega je što sam bila trudna s našim drugim djetetom. Učinio sam sve da se vrati kući, ali ništa nije uspjelo. Čak sam išla toliko daleko da sam ga uhodila, ali on je jasno dao do znanja da se više ne želi vratiti kući. Objasnio sam prijatelju na poslu koji me zamolio da kontaktiram dr. Ilekhojie za pomoć. Nisam imao izbora nego probati. Poslala sam mu poruku putem e-pošte (gethelp05@gmail.com) i on me uvjeravao da će mi pomoći da se pomirim s mojim mužem i također me obavijestio da se mojim mužem manipulira i tjera da mrzi mene i naše nerođeno dijete. Nakon nekoliko dana nakon što sam pružila sve što je rekao da je potrebno, suprug me nazvao popodne i on me također jako volio i htio se vratiti kući, ali nije bio siguran hoću li ga primiti natrag. Obećao je da će nam nadoknaditi izgubljeno vrijeme i primijetila sam da ima toliko promjena otkako se vratio i da je zajednički život dobar. Ako imate sličnih problema, obratite se dr. Ilekhojie i potražite pomoć. WhatsApp/Viber +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  27. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  28. MOJ SUPRUG JE OTIŠAO I DR. ISIKOLO GA JE DOBIO VRAT MI I ZADUŽENA SAM I MORALA SAM ŠIRITI DOBRU VIJEST
    Moje ime je Nikolina Vesić. Kad me moj muškarac ostavio, bila sam traumatizirana i slomljena srca i nisam se mogla sabrati mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću moći ispočetka. Došla sam u kontakt s drugim muškarcem s kojim sam se svim silama trudila biti, ali nije išlo jer ga nisam mogla voljeti. Znala sam da još uvijek volim i želim da mi se moj muškarac vrati. Tako sam počeo tražiti pomoć i tada sam pronašao DR ISIKOLA iz različitih pogleda koje sam čitao o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da shvati sve što sam trebao znati, vjerovao sam u njega i pridržavao se procedura. Radio je za mene i obnovio ljubav i povezanost između mene i mog čovjeka i samo nakon 48 sati kao što je obećao, moj čovjek me potražio i razgovarali smo i došao je dolje da me vidi gdje sam i pomirili smo se i postali ponovno sretni zajedno. DR ISIKOLO je vrijedan povjerenja i može pomoći i vama ako mu se obratite za bilo što. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  29. Nikad nisam mislila da ću se više nasmijati nakon što me muž ostavio s dvoje djece više od godinu dana. Svi napori da ga vratimo propali su i imali smo problema oko bilo čega dogovoriti se. Bojao sam se da ga neću više vidjeti sve dok na internetu nisam upoznao gospođu po imenu Dora koja mi je ispričala o sjajnim djelima dr. Ilekhojieja koji je pomogao tolikom broju ljudi s istim slučajem kao što je moj. Dala mi je njegov kontakt i odmah sam razgovarao s njim. Dr. Ilekhojie me uvjerio da je to samo izgubljena veza između nas i obećao da će se nakon pomirenja veza između mene i mog muža popraviti i da će se on sam vratiti. Kao što je i obećao, moj muž je treći dan nazvao i tražio da se vrati kući. Još uvijek sam iznenađen ovim čudom, jer je previše stvarno i sretan sam što sam vjerovao dr. Ilekhojie da mi pomogne. Njegov kontakt ostavljam ovdje za sve koji imaju problema u braku ili vezi. E-pošta: gethelp05@gmail.com whatssap +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  30. Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  31. Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i razišli smo se. Mislila sam da mogu nastaviti, ali sam shvatila da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je svoju pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  32. Moje ime je Goda Balašević. Svi znamo da ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno pridobiju i nisu uspjeli. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  33. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  34. Ne mogu zaboraviti kako mi je dr. Ilekhojie pomogao da obnovim svoj brak nakon 2 mjeseca rastave od supruge. Otišla je i nije odgovarala na moje pozive. Toliko sam učinio da je vratim, ali ništa nije išlo sve dok nisam vidio komentar na internetu kada je netko svjedočio o tome kako joj je dr. Ilehojie pomogao da obnovi svoj brak. Odmah sam stupio u kontakt s njim i ispričao mu svoju situaciju. Uvjeravao me da ćemo ja i moja žena ponovno biti zajedno nakon što obnovi izgubljenu vezu pomoću rituala. Učinio sam sve što mi je rekao da je potrebno i dao naše točne podatke. Prošlo je više od mjesec dana, a ja i moja supruga smo sretniji nego ikad. Sve zahvaljujući dr. Ilekhojie. Ono što drugi nisu mogli učiniti, dr. Ilekhojie je omogućio s 3 dana. Hvala ti doktore što si me uvjerio da nisi kao drugi. Ako želite istinsku pomoć, kontaktirajte dr. Ilekhojie Telefonski broj/Whatsapp +2348147400259 ili putem njegove e-pošte: gethelp05@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  35. Pozdrav svima, ja sam Maria Arapović. Dugo je vrijeme moj muž živio u drugom stanu zbog pritiska na poslu i bili smo jako sretni zajedno iako je nekoliko mjeseci bio odvojen od nas. Nisam znala da je kolegica s posla već bila u vezi s njim, što je natjeralo mog muža da podnese razvod od mene niotkuda. Znala sam da nešto nije u redu jer se nikada nismo morali toliko svađati ili svađati da ga natjeramo da ode. Bio sam istraumatiziran i tražim pomoć da se uhvatim u koštac sa situacijom koja me dovela do DR ISIKOLA zbog pohvala kojima su ga ljudi obasipali na internetu. Dugo smo razgovarali i rekao mi je sve što sam trebao znati o tome što se dogodilo i zakonskom postupku za rješavanje problema. Ispunio je svoja obećanja i vratio mi muža, a brakorazvodni proces je poništen. Sada nam se muž vratio kući i sretni smo zajedno. Doista je nevjerojatno kako ljudi mogu istinski pomoći drugim ljudima kada su u potrebi. On vam također može pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  36. MOGUĆNOST POVRATKA BIVŠEG PARTNERA JE KOD DR ISIKOLA ZAGARANTIRANA. KONTAKTIRAJTE GA SADA
    Pozdrav svima, ja sam Sara Demirović. Nikada nisam znala da postoji velika mogućnost da mi se vrati moj muškarac sve dok nisam upoznala DR. ISIKOLA. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bio sam shrvan i nisam se mogao povratiti. Njegovi prijatelji i obitelj učinili su sve što su mogli da nas ponovno ujedine, ali pokazalo se da nije uspjelo. Bila sam sama nekoliko mjeseci i nisam mogla vidjeti sebe kako volim drugoga. Stoga sam morala potražiti pomoć od DR. ISIKOLA koji mi je dao privilegiju da osiguram da su moje želje ispunjene. Ponovno nas je spojio i ljubav i sreća su se vratile. Njegove su riječi vezane za njega i nikad ne iznevjeri kada ikome obeća 48 sati da će dobiti rezultat, što me iznenadilo kada se moj rezultat očitovao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje. Kontaktirajte ga sada. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  37. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  38. Pozdrav svima. Moje ime je Anna Grubišić. Ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog supruga i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  39. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  40. Moje ime je Denisa Filipović. Baš kao i mnogi drugi ljudi, toplo zahvaljujem dr. Isikolu na pomoći i rješenju mojih problema. Bila sam zaslijepljena ljubomorom i nesigurnošću, i to je stvorilo kaos u mom odnosu sa zaručnikom i on nije mogao odoljeti mojim nevoljama i ostavio me. Nakon njega sam shvatila da sam otišla predaleko sa svime što sam mu činila loše samo da bi se on preselio u drugi grad i izgubila sam svaki način da pokušam doći do njega i ispričati mu se. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć da ga vratim, pa sam morao kontaktirati dr. Isikolo. Pokazao je veliku zabrinutost, rekla sam mu sve i složila se da sam kriva, a on me uvjerio da ću ga vratiti i vratiti ljubav i sreću koju smo dijelili, što je i učinio. Kao što sam i obećao, nazvao me Thompson nakon 48 sati, ispričao sam mu se za sve i pozvao me k sebi da se pomirimo i opet budemo zajedno. Hvala dr Isikolo na svemu i iskrenosti u pomaganju ljudima. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  41. Pokušavate li zatrudnjeti, ne brinite više. Sve se događa kao čudo uz pomoć dr. Ilekhojiea s kojim me upoznao moj prijatelj kad sam imala bolove, patila od nekoliko problema s pobačajima pokušavajući zatrudnjeti, pregledao me postavljajući mi nekoliko pitanja o tome kako znati što uzrokuje moje neplodnosti, a zatim mi je rekao što da radim, od čega sam kupila njegove trudničke biljke koje mi je poslao preko dostavne službe. Na moje najveće iznenađenje zatrudnjela sam za manje od 40 dana korištenja ljekovitog bilja, prema njegovim uputama. Dr. Ilekhiojie me konačno učinila majkom nakon toliko godina pokušaja uzalud uloženog truda. Za svaku ženu kojoj je također teško pokušavati zatrudnjeti, pokušajte nabaviti njegove biljke bez obzira koliko teško. Kontaktirajte njegovu e-mail adresu: e-pošta gethelp05@gmail.com ili WhatsApp/Telegram +2348147400259

    ОдговориИзбриши
  42. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
    Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com, a možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  43. MOGUĆNOST POVRATKA BIVŠEG PARTNERA JE KOD DR ISIKOLA ZAGARANTIRANA. KONTAKTIRAJTE GA SADA
    Moje ime je Sara Demirović. Nikada nisam znala da postoji velika mogućnost da mi se vrati moj muškarac sve dok nisam upoznala DR. ISIKOLA. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bio sam shrvan i nisam se mogao povratiti. Njegovi prijatelji i obitelj učinili su sve što su mogli da nas ponovno ujedine, ali pokazalo se da nije uspjelo. Bila sam sama nekoliko mjeseci i nisam mogla vidjeti sebe kako volim drugoga. Stoga sam morala potražiti pomoć od DR. ISIKOLA koji mi je dao privilegiju da osiguram da su moje želje ispunjene. Ponovno nas je spojio i ljubav i sreća su se vratile. Njegove su riječi vezane za njega i nikad ne iznevjeri kada ikome obeća 48 sati da će dobiti rezultat, što me iznenadilo kada se moj rezultat očitovao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje. Kontaktirajte ga sada. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  44. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши