MESEČNI HOROSKOP za maj

Maj je mesec za koji će mnogi repši da je najlepši u godini. A hoće li većini astroloških znakova tkav biti i ovog proleća, sazanjte u nastavku teksta.

Foto Pixabay

Ovan

Za vas svibanj/maj će biti mjesec pun izazova i prepreka, a obiteljske obveze i rješavanje tuđih briga mogu vas udaljiti od osobnih želja. Pokušajte smanjiti svoj obim obaveza – vrijeme je da se malo više posvetite svojim planovima.

U svibnju/maju vam se vraća prošlost i moguće je da će se ponoviti neki obrasci na polju obiteljskih odnosa. Otpuštate rane iz djetinjstva, a kraj svibnja/maja i početak lipnja/juna donose vam priliku da se potpuno oslobodite emotivnog tereta i počnete tragati za svojim snovima.


Bik

Svibanj/maj je vaš sretan mjesec, a mnogi Bikovi će proslaviti svoj rođendan i još jedan ciklus Sunca u njihovom znaku. Bit ćete informirani, vješti u komunikaciji, a ljude koje srećete mogu vam donijeti neke nove mogućnosti.

Vaši odnosi dobivaju bolju dimenziju, naročito kada je riječ o ljubavi. Moguća su i putovanja na kojima ćete steći nove prijatelje, ali i proširiti znanja.


Blizanci

U prethodnom periodu ste imali financijskih teškoća, a sada je trenutak da osvijestite što je to što vas blokira u ostvarenju obilja. Blizanci će u svibnju/maju planirati budžet, tragati za načinima kako pametno da iskoriste svoje resurse.

Pronalazite nova rješenja i mudriji način za donošenje odluka. Podrška partnera u ovom periodu vam posebno znači.


Rak

U prethodnim mjesecima suočili ste se s raznim promjenama i životnim burama, ali ste stekli nešto dragocjeno, a to je iskustvo. Mudrost koju se stekli u teškom periodu je vaša ulaznica na velika vrata uspjeha.

Iskoristite sve što ste naučili, svu hrabrost koju ste stekli i kanalizirajte svoju novu energiju na prave stvari. Moguće je da ćete ostvariti uspjeh na polju karijere.


Lav

U svibnju/maju ćete učiti kako da se otvorite prema drugim ljudima i pokažete svoje osjećaje. Očekuju vas nova poznanstva, prijateljski susreti i prošireni krug prijatelja. Učite da je osnovna lekcija ljubavi davanje, pružanje srca na dlanu.

Volite i ta ljubav vam se dvostruko vraća. U svibnju/maju je moguće da se iz nekog prijateljstva rodi divna romansa.

 

Devica

Kada slikate na umjetničkom platnu morate pronaći svoju točku fokusa ili percepcije, a sada ćete to učiniti sa svojim životom. Oslobodite se sivila, bezličnih nijansi i pokušajte se malo udaljiti od svakodnevnih zadataka kako biste uvidjeli što treba promijeniti.

Budite ljubazniji u komunikaciji s ljudima i promijenite način promatranja sebe i svijeta koji vas okružuje. Obojite život u vedrije nijanse.


Vaga

U svibnju/maju ćete se osjećati kao da ste zalutali u zemlju čuda. Dogodit će se mnoge promjene, a vi ćete se teško prilagoditi.

Dodatne teškoće donosi vam otežano odlučivanje, ali ako se prepustite novom vjetru života, lako ćete pronaći svoj čarobni otok ostvarenja. Zažmirite, udahnite duboko i zaplovite u novu životnu dimenziju.


Škorpion

Negativno ljubavno iskustvo iz bliske prošlosti i dalje ostavlja svoje tragove u vašem životu, duši, osjećajima. Obrišite ga! To ćete najlakše učiniti ako zaigrate najljepši ples – ples života. Izađite iz svoje čahure, otvorite krila i istražujte mjesto u kojem živite.

Upoznajte neke nove ljude, počnite čitati literaturu drugačijeg žanra u odnosu na oni koji volite. Napravite male promjene koje će vas vratiti u ravnotežu i odbaciti negativne misli.

 

Strelac

Sjajna energija uzdiže se na polju karijere. Bit će i izazova, ali ćete ih s lakoćom savladati i bit ćete spremni da preuzmete odgovornost. U ovom periodu je naročito važna komunikacija, kao i stjecanje kontakata.

Mnogi poslovni partneri i kontakti oko 10. svibnja/maja mogu biti zaslužni za vaš uspjeh. Dobivate darove za uloženi trud.


Jarac

Svibanj/maj je period kada se trebate posvetiti svom mentalnom zdravlju i energiji. Kroz vježbanje i boravak u prirodi, kao i učenje tehnika disanja možete olakšati put promjene i zakoračiti u ljetnu sezonu preporođeni i obnovljeni.

Potrebna vam je pauza i mentalni detoks.


Vodolija

More života donosi bure, ali važno je da ostanete svoji. U nekim situacijama bit ćete zbunjeni, preosjetljivi i imat ćete pomiješane osjećaje.

Važno je da razmislite što se krije iza ovih izazova i da napravite važan korak u novi svijet mogućnosti. Odlučite biti snažni – snaga je već u vama!


Ribe

Svibanj/maj će biti za vas vrlo kreativan i inspirativan mjesec. Vaša intuicija je naročito pojačana, kao i povezanost s prirodom.

Budite iskreni prema sebi, uživajte u malim lijepim trenutcima.

Život vam donosi sjajnu ljepotu – sada je trenutak da je osjetite i proživite.

atmalovesensa

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар