PROLEĆNI EKVINOCIJ 20. MARTA – Uradite ovaj moćan ritual!

Proljetni ekvinocij uvodi u prevlast energije prva tri znaka zodijaka: Ovna, Bika i Blizanaca. Ovi znakovi nastoje uspostaviti osobni identitet i preživljavanje na planeti Zemlji. Vrijeme je za nove početke! Energija je aktivna, a vaš je život spreman da posadite nove sjemenke koje će odrediti vašu godinu i utjecati na ostatak vašeg života.

Image by Adina Voicu from Pixabay 

Napomena: U proljetnim i jesenskim ekvinocijima, promjena sezone ovisi o vašoj hemisferi. U obje hemisfere progres znakova Zodijaka je identična, tako da ritual za maksimiziranje idućih vremenskih razdoblja ostaje isti.

Ovan otkriva tko je on, a njegovo bujanje energije širi sjeme za nove početke. Bik utvrđuje tko je on, a koristi svoju energiju na praktičan način koji gradi stabilnu osnovu udobnosti. Blizanci razmišljaju o tome tko su oni, aktivirajući um i povezujući svoje misli s drugima.

Dakle, proljetni ekvinocij uvod je u proljetne mjesece – vrijeme za nove početke! Energija je aktivna, a vaš je život spreman da posadite nove sjemenke koje će odrediti vašu godinu i utjecati na ostatak vašeg života.

Vrijeme je za individualnost i za postizanje onih ciljeva koji su bliski vašem srcu.

Kao što poljoprivrednici znaju da će sadnjom svojih usjeva u proljeće imati žetvu u jesen koja će im pomoći u težim vremenima, ovo je doba godine kada se treba usredotočiti na otkrivanje svega novoga što se pojavljuje.

Dopustite da vam se duh oslobodi i aktivno kreirajte novo poglavlje u vašem životu koje otvara put do sretnih vremena koja vas čekaju.

Najbolja uporaba ovog doba godine: budite spremni istraživati ​​nove horizonte i isprobati nove stvari. Budite svjesni svojih financija i što možete učiniti kako biste ih povećali ili stabilizirali.

Otkrijte kako društvo razmišlja i dobiva informacije i koje nove društvene veze mogu poboljšati vaš život u predstojećim vremenima. Budite spremni proširiti svoje sposobnosti i saznati više o sebi tijekom ovih mjeseci.


Slavljenje života na dan proljetnog ekvinocija

Vrijeme je sve. Iskorištavanjem prilika u pravo vrijeme, postići ćete uspjeh. Na primjer, kada je plima u oceanu, to nije pogodno vrijeme za surfanje. Pravila koja nam svakodnevno prikazuje Majka priroda su očigledna.

Surađivanjem s tim većim tempom možemo se uklopiti u prirodni svijet i iskoristiti te cikluse za našu dobrobit.

Koristeći se načelima prirodnog odabira vremena, surađujemo sa životom i znamo kada se trebamo povući i kada trebamo krenuti naprijed kako bi postigli uspjeh. Vrijeme kretanja naprijed može se koristiti za pokretanje novih smjernica koje su nam važne.

Vrijeme povlačenja može se koristiti za jačanje našeg položaja, organiziranje našeg života i jačanje unutar sebe. Vrijeme ravnoteže otvara priliku za svjesno uživanje u našim životima i ljudima u našem svijetu.

Ovo je vrijeme da unesete kvalitetu koja će vam pomoći da imate bolji svakodnevni život. Tražite pomoć od vaše Više sile da ojača tu kvalitetu u vama tako da vaši alati budu jači za stvaranje uspjeha.

Ako je moguće, obavite ovaj ritual s najmanje jednom osobom. Veća skupina će povećati snagu za sve.

Na ovaj dan napravite popis od tri karakterne kvalitete koje biste željeli imati. Na primjer, hrabrost, praktičnost, logika, intuicija, osjetljivost prema drugima, prijateljstvo, dobra komunikacija, zauzimanje stajališta za sebe, više ljubavi u duhu, samodisciplina, odlučnost, fleksibilnost …. bilo koje tri kvalitete koje biste željeli povećati u ovom trenutku.

Nakon pažljivog razmatranja vašeg popisa, izaberite JEDNU od tri kvalitete za koju biste željeli da se pomoću Više sile učvrsti u vama. Na papiru napišite četiri slučaja kada bi ta kvaliteta mogla prouzročiti važnu promjenu  smjera stanja, prema vašim željama.

Kada je vaš red za slavljenje, pročitajte kvalitetu koju želite povećati (ne primjer, samo kvalitetu). Svatko u grupi (uključujući i vas) prvo kaže svoje ime, a potom potvrđuje “____ ima kvalitetu ____ snažnu u svojoj prirodi”. Prije odlaska u krevet stavite papir ispod vašeg madraca.

Sljedeća tri dana svjesno pokažite kvalitetu koju povećavate u svakodnevnoj životnoj situaciji … neka bude najmanje jedan primjer u svakom od tri dana.

Na dan koji označava početak svakog od četiri godišnja doba, tijekom povijesti ljudi bi se okupili u skupinama kako bi proslavili početak novog ciklusa. Ritual čuvanja života koji je predložen za početak novog ciklusa može se obaviti samostalno ili kao dio grupe koja može osnažiti novi ciklus kroz zajedničku proslavu!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар