Izaberite simbol ljubavi i saznajte šta vas čeka u narednom periodu!

Odaberite ljubavni simbol koji vas najviše privlači i otkrijte šta vas čeka u narednom periodu!



1#

Vi ste neko ko u novoj godini priželjkuje novu ljubav. Odnosno priželjkujete osobu koja će vas usrećiti i uzvratiti vam emocije. To će se definitivno ostvariti i to vrlo brzo. Uskoro u vaš život dolazi nova ljubav pa će vaš ljubavni život jednostavno procvetati.

Osim toga, važno je napomenuti činjenicu da će se ta ljubav razviti s osobom koju vrlo dobro poznajete iz privatnog života i da će to biti jedan divan period.

2#

U ovoj godini vas definitivno čekaju srećni dani. Ova godina će za vas biti godina za pamćenje. Procvetaćete na svim životnim poljima, naročito na polju ljubavi.

Upoznaćete jednu neverovatnu osobu koja će vaš dosadašnji svet okrenuti naglavačke i koja će vam dokazati koliko se ustvari isplatilo strpljenje i nada da ćete u jednom trenutku sresti nekog dovoljno posebnog. Ovo vreme je jednostavno savršeno za vas.

Svaki trenutak koji je pred vama trebalo bi da iskoristite maksimalno i nemojte da pomišljate na to da propustite ovu priliku koja se nudi možda samo jednom u životu. Uživajte u ljubavi koja vam dolazi!

3#

Nažalost, ovo vreme neće doneti posebne trenutke ljubavi kraj voljene osobe ukoliko ste slobodni. Naprotiv, ovo vreme je idealno da se posvetite sami sebi i da zaboravite na sve ono što vas zamara i inače stvara višak informacija u mozgu.

Sada je samo vaše vreme i treba da ga iskoristite na najbolji mogući način udovoljavajući sami sebi bez da vas i u jednom trenutku bude briga za to hoćete li usrećiti druge. Jednom morate da zaboravite na druge i mislite samo na sebe, a ovo vreme je savršeno za to i treba da ga iskoristite.

4#

Ovaj mesec je za vas isključivo posvećen društvenom segmentu života i to je ono čemu bi trebalo da se posvetite više nego ikada, jer ćete na taj način upoznati osobe koje će se pokazati kao zaista sjajni ljudi koji bi bili tu za vas u svakom trenutku.

Osim toga, možda se upravo krajem meseca iz jednog prijateljstva, koje će biti jako blisko, rodi jedna divna ljubav puna razumevanja i pažnje, u kojoj ćete obostrano uživati u svakom narednom trenutku zbog čega treba dobro da obratite pažnju.

5#

Sreća koja vas čeka je veća nego ikada do sada. Naime, vaša emotivna veza ili brak funkcionše bolje nego ikada do sada i vi imate priliku uda živate maksimalno u svakom trenutku pažnje vaše voljene osobe jer ste to i zaslužili.

Vaša voljena osoba će se truditi u ovom periodu da vam svaki trenutak bude bolji nego prethodni i da vam lice krasi neverovatan osmeh. Čeka vas predivno vreme.

6#

Vaš život će biti pun uspeha u svakom području, mada ćete u ljubavi nailaziti na blage nesporazume kraj voljene osobe koje ćete moći da rešite samo razgovorom i razumevanjem, tako da ostatak godine može da vam prođe u kvalitetnom raspoloženju i uživanju u ljubavi s partnerom.

Oni slobodni će se ažurno posvetiti tome da sada u život uvedu nekoga ko će ih poštovati, ceniti i pružati bezuslovnu ljubav. Sada je povoljno vreme.

Izvor: ljubavna-adresa.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар