LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 8 - 15. april 2019.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 8 - 16. april 2019: Kratke i precizne astro prognoze za vaš emotivni život u narednoj sedmici

Pixabay

OVAN 
Emotivna i porodična pitanja vas suvišno opterećuju. Osetljivi ste na promenljivu atmosferu u bliskom okruženju, pa to može proizvesti prolaznu napetost. Do kraja nedelje emocionalna tenzija slabi, harmonija se uspostavlja pa možete da odahnete i svu svoju pažnju usmerite na posao i karijeru.

BIK
U izgledu je sukob ili spor oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno trošenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji, okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu.

BLIZANCI 
U potpunosti ste usmereni na profesionalne aktivnosti, pa se to odražava na emotivni status. Okružuju vas ljudi koji su uključeni u zakulisne radnje, a među njima i osoba suprotnog pola koja vas potajno privlači. Izvesni su tajni razgovori, dopisivanja, čak i kratkotrajna platonska avantura.

RAK
Usmereni ste na svoje potrebe. Prija vam intima s voljenom osobom jer želite da sačuvate samo za sebe svaki trenutak proveden s njom. Ipak, istovremeno vas vuče izazov da izvan svog privatnog ambijenta ne propustite ni jedan društveni događaj na koji ste pozvani.

LAV 
Imate potrebu da se spojite s voljenom osobom. Slobodnima predstoji prilika za interesantno poznanstvo a zauzetima uspostavljanje dubljeg i dinamičnijeg odnosa u partnerstvu. Dobro raspoloženje može biti nakratko poljuljano neprijatnošću koje dolazi od prijatelja.

DEVICA
Imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije u redu. Međutim, koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih dokažete. Sumnja i briga navlače tamni oblak na polje vaše ljubavi, pa utehu možda potražite u tajnom, platonskom, ljubavnom zanosu s osobom s kojom je veza nemoguća.

VAGA
Odnos s voljenom osobom ulazi u fazu u kojoj nema nesuglasica oko kojih ste se ranije saplitali. Puni ste pozitivnih vibracija i s lakoćom prelazite preko mana koje ste ranije teško prevazilazili. Mala renesansa donosi značajno punjenje ljubavnih baterija koje će vam trebati u narednom periodu.

ŠKORPIJA
Preuveličavate neke probleme, vreme provodite u pokušajima da razgovorom razrešite nedoumice. Kako god se postavite, razgovor ne teče u oba smera, kao da pričate sami sa sobom. To vas frustrira pa je, ukoliko se ne zaustavite na vreme, moguća ozbiljna svađa koju ćete, kasnije, teško prevazići.

STRELA
Izloženi ste napadima sa svih strana, pa vam ni ovo životno polje nije pošteđeno. Izvesna je diskusija s voljenom osobom, a ako ne budete dovoljno strpljivi, dinamičan razgovor preti da preraste u žučnu svađu iz koje je raskid jedino rešenje. Povucite se na vreme.
ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

JARAC
Skloni ste da se povlačite i duže vremenske periode provodite u samoći. Ako imate partnera, srećom, on će razumeri vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način neobična i opterećuje vas svojim čudnim životnim problemima.

VODOLIJA
 Povoljni aspekti koji opisuju vaš ljubavni život ovih dana nagoveštavaju veliku aktivnost i dinamiku u odnosu s partnerom. Nekima će ovaj period doneti ponudu trajnog dogovora, ozbiljnosti veze pa čak i braka. Osim toga, moguće je zajedničko putovanje.

RIBE
 Vreme je za ulepšavanje, mada, iz vas i bez toga sija energija romantike, kao da ste izašli iz neke bajke. Neki od vas su u ovom periodu zaista zaljubljeni, a oni koji su slobodni prepušteni su mašti i iščekivanju radosnog susreta. Budite prizemljeni da biste izbegli razočaranje.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар