Potvrda Biblijskog proročanstva: Geolozi otkrili znak da se približava drugi dolazak Isusa Hrista?

Biblijsko proročanstvo moglo bi da se obistini, jer su geolozi otkrili znak duž poznatog planinskog venca opisnog u Svetom pismu, koji je sastavni deo priče o drugom Hristovom dolasku, objavio je Express.co.uk.

Pixabay

Planina Olivet, poznata i kao "Maslinova gora", nalazi se istočno od starog dela Jerusalima. Ime je dobila po maslinama koje su jednom prekrile njene kosine i popularna je među hrišćanima, jer je igrala ključnu ulogu u nekoliko događaja u Hristovom životu. Ali, geolozi tvrde da ona može da bude i ključ za njegov drugi dolazak.

Amazonov dokumentarac "Biblijske teorije zavere" otkriva kako su geolozi možda pronašli dokaz biblijskog proročanstva, koje će se i u budućnosti možda ispuniti.

- Verujemo da će se Hristos vratiti i tog dana će njegova stopala dodirnuti Maslinovu goru, istočno od Jerusalima. I ona će se raspolutiti na istok i zapad – kažu u dokumentarcu.

- Geolozi su otkrili geometrijski ravnu liniju na tlu koja razdvaja istok i zapad duž Maslinove gore. Da li je to dokaz Boga? Nećemo znati dok se Hristos ne vrati i ne razdvoji planinu – dodaje se.

Zbog svojih veza sa Hristom i Marijom Magdalenom, gora se poštuje među hrišćanima od davnina.

Danas je ona mesto hodočašća katolika, pravoslavaca i protestanata.

Mnogi vernici su tamo sahranjeni, jer se veruje da kada se Mesija vrati, uskrsnuće mrtvih će početi upravo na tom mestu.

- I noge će njegove stati u taj dan na Maslinovoj gori, koja leži istočno od Jerusalima, i Maslinska će se gora raspasti po sredini na istok i zapad u dolinu silnu. Polovina će gore uzmaći na sever, druga na jug – piše prorok Zaharije (14, 4).
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар