Najveći puni Mesec u Devici 19. februara 2019. donosi isceljivanje i kretanje napred!

Najveći i najsjajniji Super Mesec, Snežni Mesec u Devici, pojavljuje se sredinom jutra 19. februara/veljače. Smatra se najvećim Super Mesecom u nizu od 3 puna Super Meseca (21. januara, 19. februara i 21. marta 2019).

Pixabay

Puni meseci nas teraju da čistimo i oslobađamo stvari iz naših života pa se moramo pobrinuti da to kontroliramo i da nas nitko drugi ne prisiljava na određeno djelovanje. Ponekad možemo otpustiti stvari, zbog čega kasnije zažalimo zbog pojačanih emocija.

O tome Atma piše: "Februar/veljača nam donosi intenzivan Super Mjesec: Snježni Mjesec, koji doseže vrhunac u Djevici, znak žetve, napornog rada i samopožrtvovanja. Možemo biti posebno strogi prema sebi i preuzeti veći dio krivnje nego što zaslužujemo u bilo kojem sukobu koji se pojavi, piše Mystical raven.

Da bi stvari bile još složenije, Merkur i Neptun će se susresti jedan s drugim kako bi se suprotstavili ovom Mjesecu, sugerirajući da možemo biti podložni prevari. Budite posebno oprezni i slušajte svoju intuiciju, čak i ako govori ono što ne želite čuti.

U vašim naporima da ostanete uzemljeni pomoći će vam Mars, planet odlučnog djelovanja. Ako zaglavite između dva izbora, Snježni Mjesec će vas gotovo sigurno gurnuti prema praktičnom. Možda ne izgleda tako blistavo, ali to je jedini pravi put naprijed.

Jarko sunčevo svjetlo baca zrake poput reflekotra na našu podsvijest i našu sjenu. To može biti neugodno jer Sunce bukvalno izbija demone koji se nemaju gdje sakriti. Često je puni Mjesec vrijeme kada žanjemo ono što smo posijali na mladi Mjesec… i dobro i loše.

Velovi između svjetova su najtanji oko punog Mjeseca, stoga budite vrlo oprezni s onim što prizivate.  Za vrijeme punog Mjeseca najbolje je čistiti stvari i protjerivati entitete / loše navike natrag u podzemni svijet odakle su došle. Nakon toga zatvorite vrata!

Vaš osjećaj sigurnosti sada je povezan s redom i jasnoćom, čak i u emocijama. Možda imate potrebu organizirati sve što je kaotično i neorganizirano. Pokušajte biti tolerantniji i prihvatite nesavršenosti života.

Bolje je vjerovati životu i pustiti ga da teče, ne mora sve biti u skladu s našim očekivanjima."

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар