LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 17 - 24. decembar 2018.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 17 - 24. decembar 2018. godine - Šta nam horoskop sugeriše za pretposlednju sedmicu ove godine, na polju emocija i ljubavi?

freestocks.org / Pixaby
OVAN 

Naglašen znak Jarca koji "zahvata" desetu kuću, upozorava na mogućnost ljubomornih scena zbog partnerove posesivnosti, naročito ukoliko ste u značajnoj vezi. Tranzit Venere preko Škorpije najavljuje strastveni susret sa osobom koja radi u banci ili drugoj finansijskoj instituciji.

BIK

Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, čiji je uticaj oslabljen u Škorpiji, u prvoj polovini nedelje, na putu, predavanju ili seminaru, donosi vam susret sa starom simpatijom. U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, sredinom perioda, možete da upoznate neku Ribu ili Jarca.

BLIZANCI

Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Jupitera u kući ljubavi, upozorava da ne ulazite u rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, na nekoj proslavi možete da upoznate osobu koja neće biti potpuno iskrena prema vama.

RAK

U prvoj polovini nedelje može da vam zasmeta partnerova potreba za dominacijom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Konjunkcija Merkura i Jupitera u polju ljubavi, u drugoj polovini perioda, može da vam donese strastveni susret sa osobom koja je zbog posla prisutna u javnosti.

LAV

Pozicija retrogradnog Urana, vladaoca kuće partnerskih odnosa, u prvoj polovini nedelje donosi vam susret sa interesantnom osobom na kraćem putu. Avgustovski Lavovi trebalo bi da povedu više računa o odnosu sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekoj Vodoliji ili Škorpiji.

DEVICA

U prvoj polovini perioda vaše strpljenje može da urodi plodom, odnosno partnerovim pristankom da odete na zajednički put. Naglašeno astrološko polje ljubavi, u drugoj polovini nedelje, donosi vam nove kontakte i poznanstva, ali i susret sa starom simpatijom ili nekim ko vam je nekada bio veoma drag.

VAGA

Aspekti vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, u prvoj polovini perioda donosi vam poznanstvo sa osobom koju najverovatnije već poznajete preko posla. U drugoj polovini nedelje dame mogu da uđu u tajnu vezu sa zauzetom osobom od koje ih deli veća razlika u godinama.

ŠKORPIJA

U prvoj polovini perioda, na predavanju, seminaru ili kraćem putu, očekuje vas suret sa nekim ko će vam se dopasti na prvi pogled. Naglašen znak Jarca u drugoj polovini nedelje nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.
Zdravlje Čuvajte se respiratornih infekcija.

STRELAC

Retrogradni hod Urana, simbola flerta, preko vaše astrološke kuće ljubavi, u prvoj polovini perioda, može da vam donese susret sa nekim sa kim ste već ostvarili poznanstvo preko društvene mreže ili interneta. Čuvajte se mlađe ili mladolike osobe koja pokušava da vam se približi poslednjih meseci.

JARAC 

Sredinom nedelje moguće su rasprave sa partnerom, jer vam se ne dopada partnerova namera da vam nametne svoje stavove i poglede na život. U drugoj polovini perioda, slobodne predstavnike vašeg znaka, očekuje susret sa osobom koja se bavi zanimanjem zbog kojeg je prisutna u javnosti.

VODOLIJA

Početkom perioda voljena osoba očekuje više razumevanja od vas. Tri planete u 12. astrološkoj kući, sredinom perioda, opominju da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Slobodne Vodolije, krajem nedelje, može da zainteresuje osoba koja će pokušati da sakrije da je zauzeta.

RIBE

U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, očekuje vas romantični susret sa vodenim znakom, Rakom ili Škorpijom. Stelijum Sunca, Saturna i Plutona u Jarcu pod uticajem vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, donosi vam udvaranje nekog zemljanog znaka.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. УНКНОВН28. ДЕЦЕМБАР 2018. 18:16
    Желим да захвалим овој жени за даму и краљицу која ми је помогла да свом супругу дам велико хвала што она зна и она ради свој посао .... + 385996568902 тај број се зове ...

    ОдговориИзбриши
  2. УНКНОВН28. ДЕЦЕМБАР 2018. 18:16
    Желим да захвалим овој жени за даму и краљицу која ми је помогла да свом супругу дам велико хвала што она зна и она ради свој посао .... + +385996568902 тај број се зове ...

    ОдговориИзбриши