LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 10 - 17. decembar 2018.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 10 - 17. decembar 2018. godine: Prognoze astrologa za emotivni i ljubavni život u predstojećih sedam decembarskih dana.

Pixabay

OVAN

Oslabljena pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa umetnikom ili osobom koja nosi uniformu na radu. U drugoj polovini perioda, bračni partner može da posumnja u vašu vernost. Vašu pažnju može da privuče neko ko često putuje zbog posla.



BIK 


Aspekti vašeg vladaoca Venere, sredinom nedelje nagoveštavaju susret sa zanimljivom osobom koja se bavi kreativnim zanimanjem. Posle 12. decembra, u vašem životu mogao bi da se pojavi neko sa kim ste nekada bili vrlo bliski. Zauzetim Bikovima mogu da zasmetaju partnerova ljubomora i posesivnost.



BLIZANCI


Aspekti Venere, planete novca oslabljene u vašoj šestoj astrološkoj kući, nagoveštavaju mogućnost da preko posla upoznate atraktivnu, mlađu ili mladoliku osobu. Krajem perioda partneru će biti potrebno više vaše pažnje i razumevanja, naročito ukoliko se radi o nekoj Vagi ili Ovnu.



RAK 


Ljubav Oslabljena pozicija Venere, simbola emocija, u prvoj polovini nedelje, nagoveštava mogućnost susreta sa osobom koja često putuje zbog posla. Posle 12. decembra, kada Merkur ulazi Strelca, preko društvene mreže, možete sa upoznate mlađu osobu koja će vas impresionirati.



LAV


U prvoj polovini nedelje trebalo bi da izbegavate rasprave sa voljenom osobom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Krajem perioda, možete da se nađete u situaciji kada će vam biti teško da se opredelite između dve podjednako interesantne osobe.



DEVICA


U prvoj polovini nedelje harizmatična osoba potrudiće se da privuče vašu pažnju. Posle 12. decembra, na nekoj proslavi, možete da upoznate nekoga čije zanimanje podrazumeva uniformu ili rukovanje novcem. U drugoj polovini perioda potrudite se da izađete u susret partnerovim željama.



VAGA 


Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, koja prelazi preko astrološkog polja ljubavi i posla, donosi vam strastveni susret sa osobom koju ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Sredinom perioda, možete da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim koga ste upoznali putem društvene mreže ili interneta.



ŠKORPIJA


Naglašeno astrološko polje ljubavi u prvoj polovini nedelje, na nekoj proslavi ili javnom skupu, nagoveštava mogućnost poznanstva sa harizmatičnom osobom. U drugoj polovini perioda trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi.



STRELAC


Aspekti Merkura, planete koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, u drugoj polovini perioda, utiču na partnerove promene raspoloženja. Iako oslabljena, pozicija Marsa u Ribama, planete erotike u znaku obmana i zanosa, čini vas rado viđenim u društvu suprotnog pola, ako ste muškarac.



JARAC


U prvoj polovini nedelje može da vam se udvara neko koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. Posle 12. decembra slabi uticaj Merkura koji ulazi u vaše 12. astrološko polje, pa preko interneta ili društvene mreže možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu, ukoliko ste muškarac.



VODOLIJA


Posle 12. decembra, kada Merkur ulazi u znak Strelca, možete se naći na meti udvaranja osobe koja će vam poslati zahtev za prijateljstvo preko neke društvene mreže. Zbog naglašenog znaka Strelca, u drugoj polovini nedelje, vašu pažnju može da privuče lekar ili umetnik, ukoliko ste dama.



RIBE


U prvoj polovini nedelje, na kraćem putu, seminaru ili predavanju, teško ćete odoleti šarmu osobe rođene u nekom zemljanom znaku. Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi, koja prelazi preko devete kuće, može da vam donese poziv za izlazak ili susret sa osobom koja zbog posla često putuje.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар