Kineski godišnji horoskop za 2019: Godina Zemljane Svinje

Nova kineska godina, u znaku Zemljane Svinje, počinje 5. februara 2019. i traje do 24. janura 2020. godine.

Pixabay

Kineska poslovica kaže da Svinja donosi sreću sebi i drugima. Poput Zmije i Svinja ume da privuče ogromne i izdašne darove sreće. 

Svinja je, da podsetimo, dvanaesti, odnosno poslednji znak kineskog Zodijaka, a tokom svoje vladavine daje nam mogućnosti dobrih i pametnih ulaganja, generalno poboljšanje finansija i uopšte uspeh u profesionalnom domenu našeg života.

Takođe, godina svinje će biti idealno vreme da se stavi tačka na sve veze, bilo ljubavne ili prijateljske koje vas ispunjavaju negativnom energijom i troše svu vašu snagu. Stvari koje vas opterećuju se treba otarasiti, kako biste sveži i revitalizovani ostvarili sve svoje snove tokom 2019. godine. 

Trudite se da izbegnete osamu i izolovanje od društva, pa se umesto toga okružite ljudima koje volite, a koji su vam verni i odani i raduju se vašim uspesima. 

Pokušajte da budete što aktivniji, kako biste iskoristili sve mogućnosti koje će sledeća godina doneti sa sobom, uz izbalansiranu energiju i celokupno stanje vašeg života.

Kao što je to običaj u kineskim tradicijama, umerenost je od veoma velikog značaja, pa vam se ne preporučuje preterivanje u konzumaciji hrane. 

Svakoga dana barem malo budite fizički aktivni i bavite se bilo kojim sportom, jer su kreativnost i treniranje veoma važni zbog vašeg psihičkog i fizičkog zdravlja.

Smatra se da će Godina Zemljane Svinje biti posebno pogodna za one rođene 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995. i 2007. godine.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар