Izaberite anđeosku kartu i saznajte važnu poruku!

ΑNĐΕΟ je nevidljivi, bestelesni i besmrtni duh (biće), posrednik između Boga i ljudi; tajnovito biće u duhovnom svetu koji izmiče ljudskom poimanju. Na vama je da odabere svog anđela i zatim pročitajte svoju poruku!

Foto: spirtualposts.com
Anđeoska karta 1:

Svi trebamo ljubav u našim životima. Mnogi od nas žele biti voljeni na jedinstven način. Moramo kontrolirati kako se ljubav pojavljuje u našem životu i od koga dolazi, u suprotnom ćemo se slomiti.

Čekamo osobu koja će nas voljeti na način na koji želimo biti voljeni. Dakle, odvojite vrijeme da zastanete i pogledate oko sebe, piše Spirtual posts. Primijetit ćete koliko ste doista voljeni u mnogim oblicima. Ljubav je uvijek oko vas; samo je trebate primijetiti i iskoristiti svoj dar.


Anđeoska karta 2:


365 dana u godini – 365 novih mogućnosti! Svaki novi dan je prilika da promijenite svoj život na način koji želite. Zadovoljava li vas vaš život? Ako ne – morate nešto učiniti s tim. Dakle, ne propustite priliku i započnite.

Ako promjene dolaze u vaš život malim koracima, danas je dan kada trebate početi donositi velike i hrabre odluke. “Promjena će doći onima koji se ne boje”!


Anđeoska karta 3:

Vaši anđeli su uvijek uz vas. Zadržite svoj unutarnji mir i slijedite svoje unutarnje svjetlo. Ne dopustite da vas ljutnja vodi. Nemojte zanemarivati ​​ljude koji vam daju hrabrosti da krenete naprijed. Nemojte se bojati vjerovati ljudima.

Imate vrlo čistu auru koja će vas uvijek zaštititi. Dakle, nikada nemojte odustati od svojih snova, misli i odluka. Trebate više samopouzdanja kako biste dosegnuli svoju pravu unutarnju osobnost.


ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар