TEST: Izaberite najsrećniji par i saznajte pravu istinu o vašoj vezi!

Možda zvuči neverovatno, ali o vašoj vezi možete saznati mnogo toga upravo iz ovog neobičnog testa. Sve što je potrebno je da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

Foto: brightside.me




Pažljivo pogledajte ovu sliku i razmislite – koji vam par izgleda najsrećnije?

#1

U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to pokazati svijetu. Ona je neovisna, vodi računa o sebi i ne zanima je što će drugi reći.

Muškarac u ovakvoj vezi cijeni zajednicu, posvećen je i želi unaprijediti odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.

#2

“Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena”, rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u sjeni, piše Bright side.

Ona mu pomaže da se usredotoči na stvari koje su u tom trenutku bitne i uz njenu podršku, on može daleko dogurati.

#3

Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa. On jeodgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspijeva uravnotežiti ovu njegovu osobinu.

Vaš moto je: “On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu”.

#4

Intimnost i zagrljaj pun povjerenja pokazuje da muškarac želi zaštititi svoju ženu od svih problema i biti joj podrška u svakoj situaciji.

Vašem uzajamnom poštovanju i bezuvjetnom povjerenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom.

#5

Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve. Uživate u svakom zajedničkom trenutku, bilo da je to rafting ili maženje na kauču uz TV.

Vaša ljubav je za svako poštovanje.


#6

Vi niste par koji voli svoje emocije javno iskazivati. U vašoj vezi obje strane su jednake i vi cijenite želje, mišljenja i interese druge strane.

Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.

#7

Vi imate gomilu zajedničkih fotografija, svima pokazujete koliko se volite i ne bojite se javno iskazati svoje osjećaje.

Vama nikada neće biti dosadno jer imate puno zajedničkih interesa. Svi misle da ste predivan par, a vi im to svakako i dokazujete.

atma.hr / fokuzz
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар