Ova dva horoskopska znaka bit će zajedno kad-tad

Nećemo vas predugo držati u nezivesnosti. Reč je o kombinaciji Škorpija – Bik.

Pixabay



Kada Bik i Škorpija otpočnu ljubavnu vezu, njihova veza je veoma intezivna, a strast i hemija su toilko jaki da su vidljivi i običnom posmatraču. Oni su suprotni znaci zodijaka što im daje posebnu, kompleksnu povezanost. Oni zajedno mogu da postignu jedinstvo, ako samo ako svaka strana uspije da izbalansira svoju snagu i slabosti, piše “B92“.

Njihova seksualna peivlačnost je fatalna. Bik i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog, ali pošto su njihovi karakteri toliko moćni, oni često plivaju između strastvene ljubavi i strastvenog neslaganja.

Bik i Škorpija imaju duboke pobude i želje, a iako su dvije suprotnosti oni ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Škorpija teži za izazovom, a obožava što je Bik neko koga neće lako zadobiti, Bik je dosta sebičniji i koncetrisan na sebe, a u ljubavnoj vezi značajno mjesto mu zauzimaju fizički kontakti i težnja za dostizanjem emotivne sigurnosti. Samim tim, Škorpija koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može u potpunosti odgovarati potrebama Bika.

Problem može nastati samo ukoliko svako od njih se zadrto drži do svog karaktera. Dok Bik cijeni iskrenost i otvorenost, Škorpija voli da bude misteriozna.

Kako bi uspjela veza između ova dva znaka? Njihova moćna povezanost može da dostigne najviši nivo kada Škorpija shvati da Bik sa njim želi da bude na duže staze, a Škorpija obuzda svoju tajnovitu prirodu.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар