NEDELJNI HOROSKOP: 2 - 9. jul 2018: Šta vas čeka na početku meseca?

NEDELJNI HOROSKOP: 2 - 9. jul 2018. godine: Prepolovili smo i ovu godinu. A šta nas, prema prognozi astrologa, očekuje u prvoj julskoj sedmici, sanzćete u ovonedeljnom horoskopu.

Pixabay

OVAN


LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde treba. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta je dobro, a šta nije.


BIK


LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Verovatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

.

BLIZANCI


LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete se usaglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas će zavisiti kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.

ZDRAVLJE&SAVET: Meditirajte.


RAK


LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama treba da bolje balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Zaposleni u pedagoškim, estradnim i sportskim delatnostima moći će da u bavljenju svojim poslom dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zabavni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.


LAV


LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Verovatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

.

DEVICA


LJUBAV: Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom koga volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sebi sada lestvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno opuštanje još uvek je imperativ.


VAGA


LJUBAV: Činiće vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan teg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rešenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.


ŠKORPIJA

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti prava zvezda noći na nekom od zanimljivih zabava. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da graditi nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

ZDRAVLJE&SAVET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

.

STRELAC


LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.


JARAC


LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi isto tako pokazati da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, dobro se naspavajte.


VODOLIJA


LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.


RIBE


LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s konzumacijama. Krećite se.

ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар