Merkur u Biku od 13. maja 2018, možemo očekivati više preokreta i sukoba

Od 13. maja 2018. godine Merkur je u Bika i to je povoljan period za razjašnjavanje stvari. Ideje koje dolaze značajan su izvor i ukazaće se nove prilike da novac uložimo na način na koji smo zamislili, ako misli i reči budu u skladu. 

Pexels

S druge strane, mogli bi sporije i duže promišljati i zbog nekih ideja upasti u sukobe ili se upustiti u akciju koja ne donosi nikakve rezultate, posebno u drugoj dekadi meseca, jer tada Merkur i Mars prave kvadrat.

Merkur - Uran konjunkcija (uticaj će se osetiti u periodu od 12. do 14. maja) podstiče nas da eksperimentišemo i da budemo jedinstveni.

Mars i Uran nisu do sada bili u dobrom odnosu i napetost između ove dve planete najviše će se osetiti između 13. i 19. maja. Povećan je rizik od nezgoda i povreda, može doći do raznih kvarova. 

Generalno, možemo očekivati više sukoba. To su one situacije kada cilj opravdava sredstvo. Preokreti će biti u sklopu svakodnevnih događanja i zato se mora delovati savesno kako se ne bi uništilo sve što je dobro i funkcionalno u našim životima.

Posle 16. maja, s ulaskom Marsa u Vodoliju i u nama će se probuditi buntovnost; mogli bi postati netolerantni kada se radi o odredbama, zakonima, odnosima koji nas guše i autoritetima. Prijateljska naklonost, brižnost za događanja oko nas i društvu mogu sprečiti neželjene posledice.

Od 18. maja astrološka atmosfera postaje blaža, a Merkur je u dobrom odnosu sa Saturnom, Neptunom i Plutonom. Ova kombinacija podstaće će razradu strateških ideja za ostvarivanje dugoročnih planova. Imaćete bolju moć koncentracije, stoga je ovo povoljan period za pregovore koji se neko vreme nisu pomaknuli s mesta. 

Budući da su Saturn i Jupiter u retrogradnom kretanju, ne možemo očekivati spektakularni napredak i trebali bi više pažnje obratiti na navike trošenja novca. Pregledajte svoju finansijsku situaciju, nađite način da uštedite ili uložite u nešto korisno, ali ne u nešto veliko, ne upuštajte se u rizik i ne preterujte u bilo čemu.

Prolazak Venere kroz Raka (od 19. maja) i trigon koji prave Jupiter (smešten u Škorpiji) i Neptun (iz Riba) imaju snažan uticaj u periodu od 18. do 25. maja, donose saosećanje, brigu za druge, romantično raspoloženje, maštovitost, potrebu da podignemo standarde ili da se upustimo u duhovne vode, piše tarot-horoskop.com.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар