KARTA SUDBINE: Izaberite kartu i saznajte blisku budućnost

Vaš posao je lak. Od četiri priložene karte izaberite jednu, onu koja vas trenutno najviše privlači. I, zatim, pročitajte tumačenje...

PixabayPRVA KARTA

Ubrzo će ljubav ući u vaš život. Ako već imate partnera, budite sigurni da ćete dobijati više pažnje nego inače i da vas čeka veoma romantičan period. Ako ste solo, to neće još predugo potrajati. Spremite se za nove ljubavne dogodovštine.

DRUGA KARTA

Tuga i obamrlost nestaće iz vašeg života. Imaćete veliku priliku da započeti nešto novo, živopisno i neistraženo.Dobićete šansu da otkrijete stvari za koje niste ni znali da postoje. Nemojte se plašiti eksperimentisanja i inovacija.


TREĆA KARTA

Sva vaša pitanja i problemi boće rešeni na najneočekivaniji način. Svi strahovi i loše emocije nestaće iz vašeg života, a zameniće ih uživanje i opuštanje. Takvo razdoblje će potrajati veoma dugo.


ČETVRTA KARTA

Do sada, zbog određenih razloga, utapali ste se u masi i bili sasvim prosečno. Ipak, sledi period procvatau kom ćete briljirati na svim područjima života. Na poslu ćete biti primer za sve, prijatelji će vam se diviti, a porodica će biti ponosna na vas.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар