NEDELJNI HOROSKOP: 30. april - 7. maj 2018.

Pred nama je i peti mesec ove godine. Maj je dinamičan mjesec kada se radi o komunikaciji, intelektualnim aktivnostima, komercijalnim poslovima i transportu. Merkur je aktivan, pravi aspekte sa drugim planetama koji potiču intelektualne aktivnosti. Hrabre, pa čak i ekstremne ideje mogu doći u misli, posebno u prvoj dekadi maja.

Pexrels



OVAN


LJUBAV: Blaga nesnalaženja biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. Imaćete osećaj da ste povezani s celim svetom, a to će na vas delovati podsticajno. Emotivni odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Dobićete očekivane odgovore. Sad možete da radite mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U poređenju s drugima oko vas, vi ćete delovati sigurno i stabilno. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte na čistom vazduhu.
Pogledajte i: LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2018.


BIK


LJUBAV: U društvu svoje najdraže osobe vi ćete verovatno nalaziti utehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.

KARIJERA: Uprkos naporima, vi ćete osetiti blagi pad interesovanja za posao. Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne sedmice. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno, a uz to moraćete da radite žestoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite pet minuta samo za sebe.


BLIZANCI


LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće zadovoljni.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete da potegnete još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u užicima.
Pogledajte i: LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2018.

RAK


LJUBAV: Verovatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im uneti veliku svežinu u život. Oni u dužim vezama biće vrlo kreativni i odlaziće zajedno na vrlo zanimljiva mesta. Dosta će pričati.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u spomenutim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom prevazilazite prepreke i brige.


LAV


LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu da budu zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti.

KARIJERA: Volite uspeh više nego prosečnost, ali ovih dana ipak ćete morati da odradite i neke dosadnije poslove. Oni su temelj za nešto više, pa ne filozofirajte oko toga. Budite vredni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Ista merila važe za sve.


DEVICA


LJUBAV: Većim delom ove nedelje vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše lično neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Trošićete na lepe stvari.


VAGA


LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se dobro zabavljati i biti bez pritiska da nešto mora da se postigne. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama biće dobrodošlo osveženje. Samci će uspešno zavoditi druge.

KARIJERA: Verojatno će se meriti vaša dostignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog nego lošeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i predstavite se u najboljem svetlu.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Bićete zanimljivi većini ljudi s kojim dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete lakše osvojiti nečije srce. Ako ste još sami, doterajte se i izlazite. Oni u vezama biće potpuno svesni da je njihova ljubav jaka. Uživaće.

KARIJERA: Verovatno ćete odlično prosperirati u finansijskom smislu. Neki će doseći rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni materijalnim dostignućima, ali svet pustolovina i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoleti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite za svojom intuicijom.


STRELAC


LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugog nikako. Najbolje se da se ovog drugog dana osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadato bez previše pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Boravak u prirodi bi vas osvežio.


JARAC


LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite s humorom.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte tehnike relaksacije.


VODOLIJA


LJUBAV: Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvom trenutku možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s radošću.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za dalji rad u budućnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.


RIBE


LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzovaćete dobrim uticajima u drugim područjima života. Mnogi će pobeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu zanimaciju. Puno ćete pričati sa svima.

.
KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražićete načine kako da ih uklopite u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni sebe.
ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар