Ljubavni nedeljni horoskop od 2. do 9. aprila 2018.

Ljubavni nedeljni horoskop od 2. do 9. aprila 2018. godine: Saznajte šta vas tokom narednih sedam prolećnih, aprilskih dana, očekuje u ljubavi, prema prognozi astrologa.

geralt / Pixabay



OVAN (21. 3 - 20.4)

Aspekti vašeg vladaoca Marsa, početkom perioda, najavljuju mogućnost poznanstva sa nekim vatrenim znakom, moguće Lavom ili Ovnom. Naglašen znak Jarca u drugoj polovini nedelje, donosi vam susret sa nekim Lavom na poslovnom sastanku. Jedan Strelac misli na vas, a Devica vam šalje SMS.


BIK (21. 4 - 21.5)

Početkom perioda, izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako je u pitanju neka Škorpija. Oko 7. aprila, moguć je susret sa strancem ili nekim čije zanimanje podrazumeva češća putovanja. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i lepote, najavljuje ulazak u vezu sa zauzetom osobom.


BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Mnogo planeta u vašem 11. astrološkom polju, već početkom perioda, donosi vam nove susrete i poznanstva sa mlađim osobama. Zbog naglašenog znaka Jarca, pod uticajem Venere iz 12. polja, u drugoj polovini nedelje, možete da sretnete nekoga sa kim ste nekada bili veoma bliski, moguće neku Vagu.


RAK (21. 6 - 22.7)

Početkom nedelje, možete da odete na put u inostrantvo sa Bikom ili Rakom. Retrogradni hod Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće nervnog sistema, do sredine perioda, nepovoljno utiče na vaš odnos sa osobom koja se bavi turizmom, transportom ili špedicijom. Krajem perioda, uzdržite se od rasprava sa partnerom.


LAV (23. 7 - 23.8)

Aspekti vašeg vladaoca Sunca u znaku Ovna u kome se nalaze i retrogradni Merkur i Uran, najavljuju uzbudljiva dešavanja na emotivnom planu, uključujući i mogućnost raskida. Oko 7. aprila, na nekom slavlju, možete da sretnete osobu koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Strelac misli na vas, Vaga vam šalje SMS.


DEVICA (23. 8 - 23.9)

Početkom perioda, moguć je susret sa osobom koja najverovatnije nije slobodna, ali je to neće sprečiti da vam se udvara. Mnogo planeta u vašoj astrološkoj kući ljubavi, tokom ove nedelje, najavljuje ljubomorne scene i rasprave sa partnerom. Jedan Jarac misli na vas, a Bik vam šalje SMS.


VAGA (23. 9 - 22.10)

Tokom ove nedelje, partner može da pokaže veću dozu ljubomore i posesivnosti, naročito ako je u pitanju neki Ovan. Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, krajem perioda ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa pa na nekom poslovnom druženju možete da upoznate osobu koja će vas veoma zainteresovati.


ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Zbog retrogradnog Jupitera u vašem znaku pod uticajem tranzitnog Neptuna, u prvoj polovini perioda biće vam teško da odolite udvaranju nekog vodenog znaka. Osoba rođena u vatrenom znaku, moguće Lav ili Strelac čiji posao ima veze sa čestim putovanjima u inostranstvo, sredinom perioda može da pokaže veliko interesovanje za vas.


STRELAC (22. 11 - 21.12)

Period nije povoljan za raskid, bolje otvoreno porazgovarajte sa partnerom o tome što vas muči, naročito ako se radi o nekom Ovnu ili Blizancima. Oko 7. aprila, možete da upoznate nekog Lava ili Vodoliju sa kojim ćete se tajno viđati. Krajem perioda, oraspoložiće vas neočekivani susret sa jednim Ovnom.


JARAC (22. 12 - 29.1)

Mnogo planeta u vašem znaku pod uticajem Venere čini vas rado viđenim u društvu, naročito suprotnog pola. Retrogradni Jupiter u trigonu sa tranzitnim Neptunom, najavljuje ulazak u vezu sa nekim ko u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskren prema vama. Oko 7. aprila, jedan Rak pokušaće da stupi u kontakt sa vama preko SMS-a ili interneta.


VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Pozicija vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, zajedno sa retrogradnim Merkurom i Uranom u Ovnu, donosi vam mogućnost poznanstva sa jednim Lavom preko interneta. Krajem perioda, očekuje vas susret sa vrlo atraktivnom i šarmantnom osobom, koja se bavi zanimanjem koje ima veze sa medicinom ili umetnošću.


RIBE (20. 2 - 20.3)

Aspekti između Venere i Meseca, Saturna i Marsa u znaku Jarca, najavljuju početak tajne veze sa osobom na položaju, naročito ako ste stariji predstavnik znaka. Ukoliko ste mlađi, zbog vaših čestih promena raspoloženja i preosetljivosti, partner ne zna kako da se postavi prema vama. Devica vam šalje SMS.

Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар