Horoskop za deset sledećih godina: Kiron u znaku Ovna do 2027.

Poslednjih osam godina Kiron je putovao sanjivim i osetljivim znakom Riba, a sada je došlo vreme da se preseli u znak Ovna, znak ratnika i pustolova. 

Pixabay



Iako Ribe predstavljaju blaženstvo ili nešto božansko, one takođe stvaraju zavisnost a to smo videli proteklih godina, širenjem zavisnosti o opijatima i narkoticima širom sveta, ali i u sve većom opčinjenošću tehnikom i gubitkom socijalizacije koju su donele društvene mreže i internet.

Ovan je prvi znak zodijaka i povezan je sa razvojm ličnosti. Pod uticajem Ovna, moraćemo da otkrijemo moć u sebi, da krenemo u akciju, te da se borimo za svoja uverenja i želje. U astrologiji, Kiron simbolizuje naše najdublje rane, strahove i duhovnu transformaciju koju svako od nas treba da prođe. U zavisnosti od položaja u natalnoj karti, Kiron donosi isceljenje rana i uči nas životnim lekcijama. Bez obzira gde se natalni Kiron nalazi, njegov prelazak u znak Ovna imaće uticaj na sve znakove zodijaka.

Kiron ulazi u Ovna 17.04.2018. godine ali će se vraćati i u Ribe do 2019. godine. Iako ćemo tokom 2018. godine osetiti uticaj i energiju ovog asteroida, njegov pravi uticaj počeće 2019. godine. Obratite pažnju na ono što se bude odvijalo u vašem životu tokom 17.04.2018. ali i 17. i 18.02.2019. godine. Ukoliko se dese neke značajnije promene ili pomaci u vašem razmišljanju, osećajima ili ponašanju znajte da su te oblasti života koje treba da promenite ili da prilagodite svojim potrebama. Na globalnom nivou, Kiron u Ovnu donosi isceljivanje ega i brigu o samom sebi. Ovo je vreme kada treba da naučimo kako da prihvatimo ko smo i kako da dopustimo našem egu da radi za nas a ne protiv nas.

Takođe, ovo je i vreme samospoznaje i razumevanje individualnosti pojedinaca, kao i spoznaja naše svrhe postojanja na Zemlji. Kiron u Ovnu deluje fizički, tako da će naša tela biti posebno osetljiva pod ovom energijom i možda ćemo morati da posvetimo veću pažnju svom organizmu i zdravlju. Bilo kakve povrede ili bolesti mogu izaći na površinu, kako bi se jednom zauvek iscelile i izbalansirale. Osećaćemo potrebu da sve završimo brzo, efikasno i naglo. Pod uticajem energije Ovna, osetićemo ohrabrenje i snagu da krenemo dalje.

Važno je shvatiti da su isceljivanje, tuga, bol i žaljenje deo života i iskustva kroz koja svi trebamo da prođemo. Naše duše su napravljene od bezuslovne ljubavi, te zbog toga treba sebi da dopustimo da se osećamo i budemo ono što jesmo. Za vreme tranzita Kirona kroz znak Ovna do 2027. godine, svi ćemo početi da prihvatamo sebe i da razumemo neke stvari za koje pre nismo imali razumevanja. Ovo je i vreme kada treba da očistimo i pustimo bilo kakve rane koje su nas sputavale i stvarale bol.

www.webastrolog.info 
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар