VIKEND HOROSKOP 30. mart - 1. april 2018: Šta nam donosi pun Mesec u Vagi?

Zanimljiv vikned na kraju marta i početku aprila je pred nama. U petak, 30. marta 2018. godine, u poslepodnevnim satima Mesec ulazi u znak Vage i ovaj dan je vrlo pozitivan, pa će tako biti i na njegovom kraju, dok Venera ulazi u Bika – jedan od znakova kojima vlada – gde je usmerena na lepotu i ljubav na telesni i praktičan način, stvaranje lepih stvari, senzualnost, telesno povezivanje sa drugim ljudima i izražavanje svoje ljubavi. 

Pete Johnson / Pixabay



Mesec je u znaku kojim vlada Venera, a sama Venera je u znaku kojemu je vladarka. "Ljubav je u vazduhu, ljubav sve pobeđuje i ljubav je najvažnija stvar", kaže Skot i savetuje da dan ispunimo čineći stvari koje volimo, povezujući se s ljudima koje volimo i govoreći tim ljudima da nam je stalo do njih.

U subotu, 31. marta u Vagi je pun Mesec. On je u kvadratu sa Marsom i Saturnom u Jarcu. To naglašava poriv da veze postanu ozbiljne, sigurnije, dugotrajne, da se njima posvetimo. Mesec je u opoziciji sa Suncem i Merkurom u Ovnu.

"Nećete biti toliko zainteresovani za svoje želje, bićete zainteresovani da radite nešto povezani sa drugim ljudima, posebno sa onima koje volite." U subotu ćete, osim ljubavi, poželeti i nešto zabave. Neće vam biti po volji donošenje odluka, selidba, promene na poslu, rasprave, sukobi – sve ozbiljne stvari. Želite  samo da se družite i zabavite.

U nedelju 1. aprila, Mesec ulazi u Škorpiju, znak kojim vlada Pluton, planeta transformacija, što je tako prikladno uz simbol ponovnog rođenja. Škorpija je znak isceljenja i transformacije kako bi stvari postale bolje, suočavanja s mračnim stvarima u životu i njihovim transformisanjem u svetlost i nešto pozitivno. Mesec u Škorpiji u opoziciji je s Venerom u Biku – to je konflikt između onoga što volite i što treba isceliti.

Sunce i Merkur u Ovnu su u konjunkciji donoseći usredsređenost na sebe, ono što volimo i što želimo da transformišemo, na razlikovanje onoga što funkcioniše i ne funkcioniše, usredsređenost na ponovno rađanje i uzdizanje iz pepela, poput Feniksa.

Uskladite se sa energijom transformacije

Izvor: Sensa.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар