VIKEND HOROSKOP: 10 - 11. mart: Najbolje da priznate grešku!

Ove nsubote, 10. marta, Saturnom u Jarcu, zato ćete razmišljati o promenama svojih okolnosti. Mesec u Jarcu u kvadratu je s Venerom i Merkurom u Ovnu.

Foto: Pixabay



Možda ćete se morati nositi s nečijim suprotstavljanjem. Učinite li grešku, najbolje je da je priznate i izvinite se, umesto da sve negirate, što će samo pogoršati situaciju, savetuje astrolog.

U nedelju je Merkur u Ovnu i dalje u kvadratu sa Saturnom u Jarcu naglašavajući praktične promene u životu. Mars (u Strelcu) u trigonu je s Uranom (koji je u Ovnu), "što se događa samo jednom godišnje", kaže astrolog. Ova će kombinacija u nedelju doneti vrhunac vatrene energije koja dominira celom nedeljom.

U nedelju će i oni najinertniji kao i oni koje inače blokira strah osetiti poriv da započnu nešto i učine ono što žele, pa bilo to i ostvarenje najsmelijih snova. Takođe, to je odličan dan za putovanja, istraživanje i otkrivanje novih stvari. Moguće je i da će vam se neko novo mesto koje posetite toliko svideti da se odlučite preseliti i ostati u njemu.

Trenutnu snažnu energiju, savetuje astrolog, najbolje je iskoristiti da se oslobodite nametnutih ograničenja i transformišete vlastiti život u skladu sa svojim istinskim željama.

Izvor: Sensa.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар