Retrogradni Merkur do 15. aprila 2018: Mnogima će zakomplikovati život

Retrogradni Merkur do 15. aprila 2018: Prvi put u ovoj godini Merkur je krenuti unatrag i  to u znaku vatrenog Ovna. Šta to u praksi znači? Ne samo da će teško da pogodi većinu horoskopskih znakova, već će im trebati i dosta vremena da se prilagodimo novonastaloj situaciji. Generalno, češće se možemo osećati zbunjeno, umorno, suočiti se s nekim nejasnoćama, predugo čekati na nečiji poziv ili odobrenje, zvati nekog ko nam se ne javlja...

Pexels

Tokom retrogradnog hoda u astrologiji, planeta se kreće unazad čak iako je to malo usporeno na neki kratki period. Ovakav period trajaće tri nedelje, ali ima svoju svrhu, piše YourTango. Merkur je planeta komunikacije, koordinacije, putovanja i svakodnevnog ponašanja. U Ovnu, Merkur se kreće brže i bez oklevanja, pun je samopouzdanja i zna tačno kako nešto treba da uradi.

Kada je retrogradan onda se sve uspori. U normalnim okolnostima ova planeta se kreće brzo i tako utiče na kretanje i našeg ljubavnog života, dok sada sve nekako lagano klizi i stvara osećaj kao da je neko pritisnuo pauzu i uključio usporeni mod.

Tokom ovog perioda lako postajemo frustrirani i iziritirani jer stvari ne idu po planu, ali ne znači da se one ne dešavaju onako kako treba. Stvari neće ići onako kako smo mi planirali i trebaće nam više vremena i prostora. Ono što treba zapamtiti jeste da tokom ovog inicijalnog vatrenog perioda treba ostati suzdržan i da iako nam se ne čini da napredujemo mi zapravo idemo napred.

Ovo će biti period potencijalnih početaka, bilo da je reč o novim poslovima ili vezama. Sve što sada započnete zapravo je ono što bi trebalo da vam se desi. Ali, dešava se da pod uticajem Ovna požurimo i pretpostavimo da je ono što se dešava zapravo ono što želimo, ali ono najbolje tek treba da dođe.

Život ne podrazumeva uvek da negde stignemo što pre i brže, već da treba uživati u životu. Svaki momenat je bitan i tokom ovog perioda trebamo da se pazimo vatrenih reakcijia Ovna. Moramo da imamo više argumenata jer ono što mi kažemo nije ono što druga osoba čuje i razume. 

Sada smo u iskušenju kada trebamo da shvatimo šta su naši snovi i nadanja i koliko smo spremni da uložimo sebe da se oni ostvare.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар