LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 12 - 19. mart 2018: Izbegavajte rasprave sa partnerom

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 12 - 19. mart 2018: Bikovi bi trebali da zbegavaju rasprave sa partnerom, pred Devicama je uzbudljiv period na emotivnom planu, dok Vodolije u prvoj polovini nedelje, na nekom javnom skupu, očekuje susret sa starom simpatijom ili osobom koja im je nekada bila jako draga...

Foto: Pexels

OVAN (21. 3 - 20.4)
Mlad Mesec i Neptun u vašem 12. polju, u drugoj polovini perioda, najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom čije zanimanje ima veze sa umetnošću, naukom ili medicinom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partnerovo ponašanje može nepovoljno da utiče na vaš nervni sistem.

BIK (21. 4 - 21.5)
Tokom celog perioda trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom. Ako ste nedavno upoznali osobu rođenu u vodenom znaku, na nekom poslovnom skupu ili kraćem putu, sredinom nedelje možete da uđete u romantičnu vezu s njom. Mlad Mesec u astrološkom polju više sile, pod uticajem Jupitera iz erotične Škorpije, donosi vam iznenadni susret sa zauzetom osobom. Rak misli na vas.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)
Sredinom nedelje, na kraćem putu, očekuje vas susret sa mlađom, atraktivnom osobom ili nekadašnjom simpatijom. Ukoliko ste zauzeti, moguće su ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Strelac misli na vas, Vodolija vam šalje SMS.

RAK (21. 6 - 22.7)
Planeta koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa i braka, Saturn, obrazuje neharmoničan aspekt sa Merkurom, pa obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća je obnova veze sa Škorpijom. Krajem perioda, ulazak Marsa u znak Jarca čini vas sumnjičavim po pitanju partnerove vernosti.

LAV (23. 7 - 23.8)
Aspekti vašeg vladaoca Sunca, sredinom perioda, donose vam kontakt sa nekim umetnikom. Pokušajte da budete strpljiviji prema jednom Ovnu čije zanimanje ima veze sa IT tehnologijama ili marketingom. Oko 17. marta, možete da se nađete u emotivnoj dilemi, jer će vašu pažnju najverovatnije uspeti da privuku dve osobe.

DEVICA (23. 8 - 23.9)
Pred vama je uzbudljiv period na emotivnom planu, jer ćete se naći u situaiji u kojoj ćete „morati“ da birate između vaše opsednutosti nekim šarmantnim Rakom i osobe koja prema vama odavno gaji iskrena, nežna osećanja. Ukoliko ste zauzeti, partneru su više nego ikada potrebni vaše razumevanje i podrška.

VAGA (23. 9 - 22.10)
Aspekti Merkura, planete informacija i komunikacija, dosta utiču na vaš odnos sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom ili vatreno znaku.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)
U prvoj polovini perioda, naglašena pozicija Merkura, donsi vam šanse za sklapanje novih poslova, pri čemu biste morali da obratite posebnu pažnju na odredbe eventualnog ugovora o saradnji. Krajem nedelje, atraktivna mlađa osoba može da privuče vašu pažnju, naročito ako se radi o nekom Raku. Bik vam šalje SMS.
STRELAC (22. 11 - 21.12)
Tokom ovog perioda očekuju vas strastveni susreti i uzbudljiv emotivni život. Krajem nedelje, Mars, planeta erotike, ulazi u vaše polje ljubavi, donoseći vam susret sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu. Klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Lav vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

JARAC (22. 12 - 29.1)
Preko vaše astrološke kuće ličnosti, već duže vreme prelazi Pluton, planeta moći a odnedavno i Saturn, koji između ostalog simbolizuje autoritet, zbog čega partner ima sve više uticaja na vas, naročito ako se radi o nekom Raku ili Škorpiji.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)
U prvoj polovini nedelje, na nekom javnom skupu, očekuje vas susret sa starom simpatijom ili osobom koja vam je nekada bila jako draga. Ulaskom Marsa u vaše 12. astrološko polje, 17. marta, počinje period u kome možete da uđete u vezu sa vrlo markantnom osobom. Ako ste zauzeti, moguće su ljubomorne scene zbog parterove posesivnosti.

RIBE (20. 2 - 20.3)
Tokom ove nedelje, komunikacija sa partnerom može da bude kamen spoticanja u vašem odnosu, naročito ako se radi o nekoj Devici ili Blizancima. Mlad Mesec u vašem znaku, krajem perioda, čini vas osetljivijim i spremnijim da izađete u susret partnerovim željama. Veće su šanse da uđete u paralelnu vezu sa šarmantnom osobom, moguće nekim Bikom ili Vagom.
Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар