VIKEND HOROSKOP: 3 - 4. februar 2018: Budite otvoreni za nove susrete

Šta nam donosi prvi vikend u najkraćem mesecu, saznajte iz analize astrologa.

Tobi / Pexels



Mesec će u subotu uveče preći u znak Vage. U sekstilu je sa Marsom u Strelcu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu, što daje stabilnost i strukturiranost u vezama. Na delu su tri elementa: vazduh donosi ideje, inspiraciju i razmišljanje o stvarima, zemlja daje dozu praktičnosti i materijalnog, a vatra strastvenost i potragu za životnom svrhom.

Subota je takođe dobar dan za zabavu, naglasak je na putovanjima i upoznavanju ljudi. Ako vas pozovu na bilo kakvo društveno okupljanje - bilo da je, na primer, posredi otvaranje izložbe, bilo seminar ili radionica - svakako se odazovite pozivu. Vrlo je verovatno da ćete saznati korisne informacije a istovremeno se dobro zabaviti i sklopiti nova prijateljstva sa pozitivnim ljudima, a moguća je i nova ljubav. "Subota je u znaku novih početaka", ističe britanski astrolog Gregori Skot.

Venera, planeta ljubavi i lepote, u nedelju je i dalje u Vodoliji i u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji, podstičući strastvenu želju za tehnološkim uređajima i novom tehnologijom. Mesec u Vagi i u nedelju je u sekstilu sa Marsom u Strelcu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. "Ponovno imamo lepu kombinaciju elemenata. Nedelja je najbolji dan u nedelji za ljubav i romantičnost", kaže G. Skot.

Stoga ni taj dan nemojte da propustite prilike za druženja sa prijateljima i članovima porodice i budite otvoreni za susrete sa novim ljudima jer je verovatno da ćete upoznati nekoga ko će vam promeniti život.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар