LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 5 - 12. februar 2018: Poznanstva i romantični susreti

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 5 - 12. februar 2018 godine: Zanimljivi pozivi, romantični susreti i poznanstva koja obećavaju - deo je nedeljnog repertoara za sledeći period.

Pexels



OVAN 
Početkom nedelje možete da očekujete SMS ili mejl romantičnog sadržaja od nekog Lava. Krajem perioda jača pozicija Venere, koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja nosi uniformu na radu.

BIK 
U prvoj polovini nedelje očekuje vas strastveni susret sa osobom koju ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i uživanja, posle 10. februara čine vas zatvorenijim kada je u pitanju vaš emotivni život. Bićete skloni preispitivanju svojih osećanja prema nekom vodenom znaku.

BLIZANCI 
U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da upoznate interesantnu osobu ako ste muškarac. Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, posle 10. februara povoljno utiče na vaš odnos sa partnerom. Moguća je strastvena veza sa nekim ko živi u drugoj državi ili gradu.

RAK
U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 7. februara, očekuje vas romantičan susret s nekim Jarcem ili Vagom. Posle 10. februara jača pozicija Venere, kada može da vam se javi osoba koja često putuje zbog posla. Škorpija vam šalje SMS, a Bik misli na vas.

LAV 
U vreme poslednje Mesečeve četvrti možete da upoznate osobu čiji posao podrazumeva rukovanje novcem ili rad u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Predstavnice vašeg znaka trebalo bi da se klone rasprave s partnerom, naročito ako su u dužoj vezi. Krajem nedelje možete da se nađete u emotivnoj dilemi zbog dve podjednako zanimljive osobe.

DEVICA 
Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i biznisa, u astrološkom polju posla, posle 1. februara donosi vam nova poznanstva sa interesantnim osobama. Posle 10. februara, na nekom javnom skupu očekuje vas susret sa 

VAGA
U prvoj polovini nedelje pazite šta izjavljujete pred nadređenima, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva neku vrstu uniforme. Aspekti Venere, koja upravlja vašim znakom, na nekom kraćem putu najavljuje mogućnost romantičnog susreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

ŠKORPIJA
Očekujete poziv od osobe koja se bavi zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja u inostranstvo. Krajem perioda, kada Venera, simbol ljubavi i uživanja, ulazi u vaše astrološko polje ljubavi, vašem šarmu neće moći da odoli ni neki Bik, dok će vam jedan Jarac pružiti podršku u nekom poslovnom projektu.

STRELAC
Mars, simbol akcije i erotike, koji upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, čini vas privlačnijim za suprotan pol, naročito ukoliko ste muškarac. U vreme poslednje Mesečeve četvrti možete da uđete u tajnu ili paralelnu vezu sa nekim koga ste već upoznali preko prijatelja.

JARAC
Oko 7. februara može da vam se udvara neko koga poznajete preko posla. Do 10. februara u vašem životu može da se pojavi osoba koju ćete upoznati preko interneta. Nećete se odvajati od mobilnog telefona očekujući SMS.

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)
U prvoj polovini perioda partner planira da vas iznenadi pozivom na zajednički put, naročito ako ste odnedavno u vezi. Posle 10. februara, ulaskom Venere u drugo astrološko polje, možete se naći na meti udvaranja osobe s posla. Vašu pažnju, posle 10. februara, može da privuče jedna Vaga, koja će uneti nemir u vaš odnos s partnerom.

RIBE 
U prvoj polovini perioda, planeta ljubavi Venera prelazi preko vašeg astrološkog polja društvenog života donoseći vam interesantna poznanstva. U vreme prve Mesečeve četvrti nećete moći da odolite šarmu nekog vodenog znaka. Posle 10. februara bićete vrlo atraktivni, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu.
Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар