LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 13 - 20. februar 2018.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 13 - 20. februar 2018. godine: Saznajte šta vas u nedelji u kojoj slavimo Dan zaljubljenih očekuje upravo na polju ljubavi i emocija...

Pexels


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

   Ovnovi će ove nedelje osećati manju napetost u emotivnim odnosima i imaće šanse da reše nesporazume i probleme koji su ih opterećivali. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati više novih susreta preko posla, a krajem nedelje za mnoge će početi povoljniji ljubavni period.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovi će ovu nedelju osećati veću stabilnost u svojoj vezi, emotivna napetost će se smanjiti, a pozitvnija komunikacija će uneti više optimizma u emotivnu vezu. Slobodni pripadnici znaka imaće više prilika da uspostave nove i zanimljive ljude, a neka osoba može ih posebno zainteresovati.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Bliznaci ove nedelje mogu imati veću potrebu da sabilizuju narušene emotivne odnose i trudiće se da postignu više razumevanja u odnosu sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka želeće trajnije odnose, a krajem nedlelje za mnoge počinje period sa više novih kontakata i druženja.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovi će ove nedelje osećati manju napetost u emotivnim odnosima želeće da se pozabave rešavanjem problema i postizanjem veće stabilnosti u vezi. Dobra komunikacija sa partnerom može pomoći da se reše nesporazumi. Slobodni će imati više novih kontakata preko prijatelja.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Lavovi će se ove nedelje veoma truditi da se nađu u centru pažnje, naročito ako žele da privuku osobu koja im se dopada. Mogući su susreti i poznanstva koji će imati trajniji znača. Zauzeti pripadnici znaka će se truditi da ostvare više stabilnosti u odnosu sa partnerom.



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Device ove nedelje mogu osećati više optimizma i stabilnosti u emotivnoj vezi, a odnos sa partnerom će biti pozitivniji. Slobodni pripadnici znaka mogu imati neko lepo i značajno poznanstvo ako se nađu na nekom putovanju, ili preko prijatelja. Neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage će ove nedelje biti pod manjom tenzijom, ali neki narušeni emotivni odonosi mogu ostaviti traga na vezu. Krajem nedelje će početi povoljniji ljubavni period i neki će moći da izglade nesporazume. Slobodni će tada imati više šansi za neko novo poznanstvo ili emotivni kontakt.



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpije ove nedelje osećaju manje napetosti i mogu imati veoma poztivne i stabilne odnose u svojoj vezi, a partner će im biti veoma posvećen. Slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznati osobu koja će im se dopasti, a oni već zaljubeljni mogu započeti novu emotivnu vezu.



  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Strelčevi će ove nedelje osećati potrebu da srede nesporazume sa partnerom, tako da iskrenim razgovorom mnogo toga mogu da reše. Neke očekuje novo poznanstvo preko posla, dok krajem nedelje počinje povoljniji emotivni period kad će biti više novih kontakata.

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Jarčevi će ove nedelje osećati manju napetost u emotivnim odnosima i trudiće se da ponovo uspostave veću stabilnost u ljubavnoj vezi. Slobodni pripdnici znaka mogli bi imati više značajnih susreta, a neka osoba mogla bi im privući pažnju. Moguća je nova emotivna veza.



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Vodolijama ove nedelje može prijati to što im je partner privrženiji, što će uticati na veću stabilnost u vezi i njihovom boljem razumevanju. Slobodni pripadnici znaka će želeti da ostvare stabilnije ljubavne odnose i neće biti naročito raspoloženi za površna druženja.



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ribe će ove nedelje pratiti stabilni ljubavni odnosi, naročito zahvaljujući tome što će partner biti veoma posvećen njihovoj emotivnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljive osobe na nekom putovanju, a neki bi mogli da započnu novu ljubavnu vezu. '


conopljanews.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар