VIKEND HOROSKOP 6 - 7. januar 2018: Šta vam donosi božićni vikend

Šta će, osim prazničnog raspoloženja koje se podrazumeva, obeležiti prvi vikend u 2018. godini?

Pixabay

U subotu, 6. januara 2018. godine, Mesec je u Devici "bombardovan" aspektima - u odnosu je s praktično svim ostalim na astrološkoj karti. Da je u bilo kojem drugom znaku, to bi za njega bilo previše i osećao bi se slomljeno, "ali Devica voli informacije, ona želi da zna sve jer što više zna, to efikasnije odluke može da donese i to su praktičniji njeni izbori", što je u samoj biti toga merkurovskog znaka, objašnjava astrolog G. Scott.

Mesec je u trigonu s Venerom, Suncem i Plutonom u Jarcu te Uranom u Ovnu. U sekstilu je s Marsom i Jupiterom u Škorpionu, a u kvadratu s Merkurom u Strelcu, koji je pak u kvadratu s Chironom u Ribama. "Ovo je dan za 'download'. 


Poput sunđera ćemo upijati sve moguće informacije - od drugih ljudi, duhovno, s različitih mesta, iz literature, na putovanjima... "Tražite li inspiraciju ili odgovore, ovo je dan za vas", ističe G. Scott. Imaćete pristup svim informacijama koje želite da dobijete, pa i onima o sopstvenom zdravlju u slučaju da imate kakve zdravstvene tegobe - u subotu biste mogli otkriti metodu koja će vam ih pomoći rešiti. 


Mesec će u nedelju preći u znak Vage a biće i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. Kad je u tom vazdušnom znaku, Mesec je više usredsređen na druge ljude i povezivanje s njima, nalaženje kompromisnih rešenja te nadilaženje razlika među ljudima.

Uz uticaj Saturna u Jarcu, fokus je na tome kako možemo efikasnije da radimo s drugim ljudima i kako možemo da se s njima povežemo harmoničnije i doslednije. Nedelja je i još jedan dan povoljan za proveravanje informacija i razmišljanje o onima koje smo prikupili prethodnoga dana. To je i dobar dan da sagledamo gde smo došli proteklih dana te se pripremimo za novu sedmicu.


Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар