VIKEND HOROSKOP: 26 - 28. januar 2018: Na šta da obratite pažnju?

I eto nas već u poslednjem januarskom vikendu ove godine. Kakve vam energije, potencijale i izazove donosi?

Pexels



U petak je Mesec u Blizancima, ali kako se to događa predveče, većinu će dana biti u Biku, dok Mars  prelazi u znak Strelca. U tom je znaku više zainteresovan za pustolovine i istraživanje, kaže astrolog Gregory Scott. Mesec i Mars u petak će se naći u opoziciji - želja za otkrivanjem novih informacija ili za putovanjem biće vrlo snažna; pa se želje mogu i stopiti pa ćete, na primer, želeti putovanjem da dođete do novih informacija.

Ako to ne možete, i dalje ćete osećati potrebu da na neki način pobegnete - što možete uz pomoć igre, knjige, šireći svoje izbore jer naglasak je na tome da se ide napred i istražuje i otkriva nešto novo, bilo u fizičkom, bilo u intelektualnom smislu, da se iskoristi trenutna energija.

I u subotu je Mesec u Blizancima - vrlo osjetljiv na komunikaciju i pronalaženje novih načina da se nešto obavi - te je u trigonu sa Suncem i Venerom u Vodoliji. Sunce, naš identitet i ono čemu težimo, u Vodoliji je usresređen na ideje, razmišljanje i druge ljude. Venera u Vodoliji je usmerena na druge ljude i voli da bude od pomoći. Svo troje se zaista slažu, kaže astrolog, a kvadrat s Neptunom u Ribama dodaje dozu sanjarenja o onome što bi moglo da bude.

Takođe, u subotu bi negativno iskustvo iz prošlosti moglo uticati na vas pri donošenju odluka. "Zato nastojte stvari da gledate objektivno", savetuje G. Scott, "i nemojte dopustiti da vas razočaranja i promašaji iz prošlosti prisile da odustanete."

Mesec će se u nedelju predveče preseliti u znak Raka. To odmah donosi više brižnosti, porodičnog duha, više intuitivnosti i kreativnosti. Mesec u Raku u opoziciji je sa Saturnom u Jarcu i u inkonjunkciji s Marsom u Strelcu. To u mešavinu vode i zemlje donosi vatru - i pomalo konfuzije: pitamo se hoćemo li nešto osećati, ili učiniti, ili pobeći i to jednostavno ignorisati, pa naći nešto drugo. "U nedelju ćete biti skloni da odgalopirate u pogrešnom smeru", kaže astrolog i upozorava da je naročito pogrešan smer vraćanje u prošlost i izvlačenje nečega što treba ostaviti na miru.

Umesto toga učinite nešto da se zabavite, dan je odličan i za putovanje, za to da bude zaista slobodan dan, nemojte donositi odluke, naročito se nemojte prisiljavati nešto da činite i planirate brdo obaveza (a ni sami ne znate što biste zapravo sa sobom), nego jednostavno dopustite da uživate u sadašnjem trenutku i svemu što će vam dan doneti.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар