Kako do dobitka u igrama na sreću?

Ljudi se koriste raznim trikovima za koje veruju da će im doneti sreću upravo u igrama na sreću. Od igranja na razne "sigurne" sisteme, preko pozivanja na "dobitnu" statistiku, sve do malih praznoverica za koje veruju da uspevaju. Feng shui takođe ima neka pravila koja mogu da posluže...

Pixabay



Crvena boja je boja sreće. Stari Kinezi oduvek novac čuvaju u crvenim novčanicima, jer crvena boja privlači bogatstvo i neuralizuje negativnu energiju.

Zato loto listić ili srećku uvek držite u crvenom novčaniku, a kad dođe dan uplate, takođe ubucite nešto crveno.

Ako listić ispunjavate između svoja četiri zida, potrudite se da dišu elementima koji prizivaju novac. Prema feng šui filozofiji, to su dekoracije u neizbežnoj crvenoj, ali i zelenoj i ljubičastoj boji koje jamče bogatstvo.

Ipak, postoje izuzeci, pogotovo ako ne podnosite jednu od spomenutih boja.

Njihova moć tad neće "upaliti" kao sredstvo za privlačenje novca u život. Feng šui se ne iskazuje samo u raspodeli predmeta, nego i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kom provodite vreme, piše kurir.rs.

Kinezi veruju da su posebno vredni novčići pronađeni na ulici, koje zatim treba staviti u (crveni) novčanik i čuvati ceo dan kako bi vas sreća pratila u stopu.

Njihov je običaj da srećne kovanice poklanjaju na venčanjima ili proslavi Nove godine.

Zadnja, ali ne i najmanje bitna stavka za privlačenje novca jeste da se rešite starih stvari u domu, kako bi nove mogle da zauzmu svoje mesto.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар