HOROSKOP: Dobri i loši dani u 2018. godini

Koji će to dani u 2018. godini biti krizni, odnosno kada nas čekaju uspešni periodi puni aktivnosti? Šta Srbiji predstoji u ovoj godini? Na ličnom nivou pojedinca, Saturn kao nosilac karme, delovaće snažnije nego prethodnih godina...

Pixabay



O tome šta nas čeka u 2018. godini, renomirai astrolog Nena Radišić u novosadskom Dnevniku

"Srbija je mala zemlja velikih i ponosnih ratnika, duge tradicije, a u znaku Jarca, pa će Saturn doneti dodatni teret, siromaštvo, bolesti, odgovornost i ograničenja, granice. Ali i ambicije, strukturu, hijerajhiju, možda i više odgovornosti, realnosti. Kosovsko pitanje će se rešavati do novembra, i u tom periodu Albanci i albanski lobi će imati neki vid nevidljive prednosti i porške. Od novembra će sve biti jasnije i rešivo, jer će postojati  širi interes i uticaj da se donesu konačna rešenja. Isto tako, sve crne hronike iz prošlosti i ratova, će biti aktuelne još ove godine. Migranti će nam dolaziti i ostajati, zbog čvrstih granica na koje će nailaziti. Ne bi bilo dobro da Srbija postane azil za njih, što je vrlo moguće" - kosntatuje Nena Radišić u Dnevniku.

U nastavku, između ostalog, konstatuje kako sudstvo još uvek neće biti sasvim slobodno: "Tek u sledećoj godini, u 2019, sudstvo će imati mogućnosti da radi samostalno, po zakonu. Štampa i mediji neće menjati svoj sadržaj i medija plan. Društvo će polako ali sigurno početi više da ceni obrazovanje i ambicije. Zdravstvo će biti u  istim, već postojećim teškoćama i problemima, nedostatak novca i opreme, odliv zdravstvenih radnika. Poljoprivreda ima najviše šansi da u 2018. pametno i planski postavi dugoročne temelje za svoj razvoj, napravi dobra i kvalitetna rešenja, za budućnost...".

Na ličnom nivou pojedinca, Saturn kao nosilac karme, delovaće snažnije nego prethodnih godina, i to posebno na one osobe koji su u znaku ili podznaku Jarac, Rak, Ovan i Vaga, ili koji imaju Saturna u tim znacima u svojim natalnim kartama, navodi dalje Radišić:

"To se ne odnosi samo na lošu i tešku karmu već i na lepu i dobru karmu, koju stvaramo svojim zrelim i neustrašivim delovanjem, visokim ambicijama, preuzimanjem odgovornosti za sebe i svoj život, ozbiljnim poslovnim projektima i zalaganjem, izdržljivošću, možda brakom, vezom, zasluženim detetom koje dolazi sa karmičkog puta. Mogućnosti za ekspanzijom, razvojem i radovanjem, edukacijom, putovanjima, novim vezama i poduhvatima, imaju svi oni koji su u znaku ili podznaku Škorpija, Bik, Vodolija i Lav, i koji imaju Jupitera u tim znacima u svojoj natalnoj karti. Planeta Velike sreće ponekad može doneti i raskid, razvod, ali slobodu za nove i kvalitetnije veze. Ponekad donosi smrt kao olakšanje, zvanične papire i sudske odluke, sve ono zasluženo na bazi iskrenosti, poštenja i pravde. Sredinom novembra Jupiter prelazi u znak Strelca, svoj znak kojim vlada, sija najjačim sjajem i donosi sreću i nove mogućnosti onim osobama koje su u znaku ili podznaku Strelčevi, Blizanci, Device i Ribe, ili imaju Jupitera u tim znacima".

Dobri i loši dani u 2108. godini

Krizni dani u 2018. godini će biti: 31. januar, 15. februar, 13. juli, 27. juli, 11. avgust, a posebno period od 12. do 17. maja. Uspešni periodi puni aktivnosti će biti: od 01. januara za znak i podznak Jarca i zemljane znake, od 26. januara za Strelčeve u znaku ili podznaku i vatrene znake, od 18. marta do 17. maja i ponovo od 14. avgusta do 12. septembra za znak ili podznak Jarca i zemljane znake, zatim od 17. maja do 14. avgusta i ponovo od 12. septembra za one koji su u znaku ili podznaku Vodolije i ostale vazdušne znake, te od 16. novembra za one koji su u znaku ili podznaku Ribe i vodene znake. Decembar 2018. će biti neočekivano lep i pun zadovoljstva i uživanja.

Izvor: Dnevniku
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар