Astro prognoza za 2018. godinu: Nezapamćene vremenske nepogode, masovna prevara sa bitkoinom

Renomirani astrolog Ivana Marković najavila je godinu političkih previranja i klimatskih kriza koju će prouzrokovati nezapamćene vremenske nepogode. Biće otkrivena i masovna prevara sa bitkoinom (virtuelnom valutom) iza čega stoji finansiranje terorizma i rata...

Pixabay



Novosadski Dnevnik objavio je prognoze renomiranih astrologa za 2018. godinu. Među njima je i Ivana Marković,prema kojoj ćemo tokom ove godine doživeti velike seizmičke promene na celoj planeti, a kao posledica toga dogodiće se zemljotresi na područjima gde su tektonske ploče mirne već hiljadama godina.

"Erupcija Vezuva i evakuacija Napulja. Takođe ozbiljni zemljotresi na Novom Zelandu" - prognozira Ivana Marković. I dodaje:

"Biće još velikih požara u Australiji ali i u Kaliforniji, kao i dosad neviđenih poplava u Indiji i Kini. Žestoki uragani će besneti Karibima i odneti još puno ljudskih žrtava.

Na svetskoj političkoj sceni je moguć početak biološkog rata koji će započeti Severna Koreja, u saradnji sa terorističkim grupama. Amerika će se zauzeti za Japan, koji će unajmiti američke projektile kao sredstvo zaštite u slučaju rata sa Severnom Korejom. Za Kim DŽong Una 2018. godina donosi pad. Naime, njega će predati njegovi ljudi. Moguć je prebeg u Kinu, koja će mu dati politički azil. U Rusiji je Putin i dalje jak i razotkriva svetskoj javnosti čime to Ukrajina trguje: naime, ona će biti optužena za ilegalnu trgovinu projektilima i nuklearnom tehnologijom.

Biće otkrivena masovna prevara sa bitkoinom (virtuelnom valutom) iza čega stoji finansiranje terorizma i rata. Čuvena američka firma će biti uvučena u skandal. Velika finansijska bankarska kriza biće u Italiji tokom koje će mnogi izgubiti svoje stanove. Evro će padati tokom godine i krajem 2018. i tokom 2019. godine doći će do nereda, jer se ekonomska kriza produbljuje.

Teroristi počinju napade na evropske gradove kao London i Berlin (ili oba) sa dronovima koji ispuštaju otrovni gas na stanovnike. Velika Britanija i SAD biće pogođene slabim evrom, ali njihove ekonomske strukture se brzo oporavljaju, a funta i dolar će se smatrati kao sigurna utočišta za međunarodni novac i investicije.

Sveukupno 2018. biće loša godina za svetsku ekonomiju. Videćemo neke velike brendove u nevolji.

U Srbiji i na Balkanu uopšte, ponovo će biti pokušaja otkopavanja ratnih sekira, ali će se situacija ipak smiriti i staviti pod kontrolu. Sve dok i dalje tražimo heroje, sve dok mislimo da smo bolji od „njih“, do tada mira neće biti. Tek kada se okupimo da zajedno žalimo i oplakujemo sve žrtve, tada će istinski mir nastupiti. Sva druga predviđanja na nepridvidljivom Balkanu su rizična."

Izvor: Dnevnik
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар