TREĆE OKO 2018: Predviđanja najboljih astrologa i vidovnjaka za 2018. godinu

Časopis Treće oko nastavlja tradiciju da pri kraju godine izađe pred čitaoce sa svojim specijalnim izdanjem sa predviđanjima astrologa,vidovnjaka, numerologa i tarot-tumača  za narednih 12 meseci. Šta su ovog puta poručili? 



Prognoze za 2018. godinu ovde prenosimo u dajdžest izdanju:

Magistar bele magije Lav Geršman predviđa da u 2108. godini “predstoje novi skandali, postoji mogućnost da u saobraćajnim nesrećama stradaju poznate ličnosti!”

Astrolog Suzana Ban: “Godina pred nama biće najteža za radnike i poljoprivrednike!”

Astrolog Mihailo Čukić: “Imamo još samo dve godine, sprema se veliki rasplet svetske situacije.”

Astrolog Predrag Petković:” Saturn izlazi iz Strelca, gde je dugo gušio optimizam, radost entuzijazam i sreću, to je dobar znak za narednu godinu.”

Zvezdoslovac Dragan Đinđić Stanković: “Situacija na nebu je slična onoj pred Drugi svetski rat, pa istorija na neki način može i da se ponovi!”

Astronumerolog Zorica Cvetković: “Mart i april donose pokretanje, u maju otvaranje novih fabrika, a u junu novi propisi – u korist radnika.”

Astrolog Dragan Janković: “Pritisci velikih sila neće popustiti, politička scena se neće mnogo izmeniti, ali do pomaka će ipak doći…”

Tarot tumač Zorica Matijević: “Rat će nas zaobići; u maju će biti finansijskih problema, a od septembra je moguć porast standarda stanovništva.”

Vizionar Merdan Agović: “Teroristi će napasti mnoge gradove!”

Astronumerolog Ružica Kralj: “Turska “osvaja” Balkan, a Srbija će trpeti sve jače pritiske…”

Specijalno izdanje časopisa Treće oko "Predviđanja najboljih astrologa i vidovnjaka za 2018. godinu" možete nabaviti na kioscima.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. Preporucujem vam ovu gospodju(VANGINA UNUKA) koja radi vec 30 godina i koja je jako uspesna njena baba je pokojna VANGA koja je svima pomagala njena topla rec i taj dar ce vam pomoci i vratiti vam voljene osobe.. spasiti brakove.. skinuti uroke i crnu magiju. javite se !!! viber what ap 00381637149829 verujte meni je pomogla da spasim brak

    ОдговориИзбриши
  2. hocu da preporucim Branu ,mnogima je pomogla.zelim ovim putem da je pohvalim jer i dalje sam sa deckom kojeg volim nismo u svadji nemogu da verukem da je tu pored mene i pun ljubavi koju pokazuje prema meni.pozovite je ako imate bilo kakav problem +381 612318408 viber

    ОдговориИзбриши