PROROČANSTVA Nostradamusa i Baba Vange za 2018. godinu

Kakva su predviđanja najpoznatijeg francuskog proroka i slepe bugarske proročice, čija su se mnoga proročanstva u prošlosti obistinila, za 2018. godinu?





Nostradamus je predvideo nekoliko izuzetno negativnih događaja za 2018, koji bi u potpunosti trebalo da izmene planetu onakvu kakvu je danas znamo.

Francuski prorok video je da će se svet suočiti sa promenama među nacijama i da će se dogoditi nekoliko većih prirodnih katastrofa koje će potresti svet.

Ove godine tako bi trebalo da dočekamo erupciju Vezuva, iza koje će slediti jak zemljotres, a ova dva velika događaja odneće živote 16.000 ljudi.

Prorok je predvideo i strahovito snažan zemljotres na zapadnoj teritoriji SAD, čiji će se talasi osetiti širom sveta.

Čini se da je Nostradamus bio svestan i klimatskih promena, jer je tvrdio da će "Kraljevi opljačkati šume" i "da će se nebo otvoriti, a polja sagoreti od toplote".

Poznati prorok je takođe tvrdio da će u Francuskoj početkom 21. veka započeti rat, koji će se proširiti na preostali deo Evrope i uključiti "sukob sve velike sile". Tvrdi i da će nakon nemirnog perioda od 27 godina (2025. godine) opet zavladati mir, ali da će "malo ko moći da uživa u njemu".

Podsećamo, najpreciznija Nostradamusova predviđanja koja su se obistinila do sada su:

  • Francuska revolucija
  • Veliki požar u Čikagu 1871. godine
  • Otkrića Luja Pastera
  • Jačanje moći Adolfa Hitlera u Nemačkoj 30-ih godina
  • Sletanje na Mesec
  • Ubistvo Kenedija
  • Stvaranje atomske bombe
  • Teroristički napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku 11. septembra 2001.

"Veliki vatreni zemljotres će pogoditi Novi Grad. Dve velike stene će se dugo boriti; a onda će Aretuza (grčka nimfa) obojiti novu reku u crveno. Niko neće biti pošteđen", pisao je Nostradamus za pad Kula bliznakinja.


Šta je za 2018. godinu prorekla Baba Vanga?


Bugarska proročica Baba Vanga, koja je umrla 1996, u 85. godini života, stekla je nadimak “Balkanski Nostradamus” zbog toga što su njena predviđanja bila tačna.

Slepa Vanga, najčudesnija i najzagonetnija proročica Balkana, uprkos decenijama sopstvenog mraka, otkrila svoje „sposobnosti” tek u svojoj 30. godini, na početku Drugog svetskog rata . Za 55 godina posetilo ju je najmanje milion ljudi, a gotovo 80 odsto njenih predskazanja se – obistinilo.



Za 2018. godinu Baba Vanga je predvidela da će Kina postati svetska super sila i da će biti najmoćnija država na svetu.

Ovo bi moglo da donese velike promene na svetskoj političkoj sceni. To bi značilo da SAD i Rusija više neće biti toliko bitni igrači, kao što je bio slučaj do sada.

Nova situacija bi mogla da bude od koristi drugim zemljama koje su sa Kinom u dobrim odnosima. Tu spadaju Severna Koreja, ali i naša zemlja, koja gaji dugogodišnje prijateljstvo sa ovom državom.

Baba Vanga je takođe predvidela da zemlje u razvoju od sledeće godine više neće biti eksploatisane, već će same postati eksploatatori.

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje. To neće biti uočljivo u početku, ali hoće kasnije, kako vreme bude odmicalo, objavio je Telegraf.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар