Mars u Škorpiji do 26. januara 2018: Vreme da rešite probleme u vezi!

Mars - planeta seksualnosti, ušao je 9. decembra u Škorpiju, znak seksa, ali i novca i situacija ostaje takva sve do 26. januara. Kakve pouke iz toga treba zvući i primeniti ih u ovom periodu?

Pixabay


To je sjajna vest za muškarce, jer će redom osetiti kako imaju više energije i strasti, pa žene mogu da očekuju mnogo udvaranja u narednom periodu. Problem može da nastane kada to udvaranje postane previše agresivno, a zbog Škorpije postoje dobre predispozicije za to.

Ovo je vreme kada se javljaju primalni porivi, jer Mars, pored seksualnosti, vlada i poljima agresije i besa. Zato će sve ono što ste do sada gurali pod tepih burno izaći na površinu - a krivci neka se dobro paze, jer agresivna Škorpija će stvar isterati na čistac po svaku cenu.

Ovo je istovremeno i idealno vreme da rešite sve eventualne probleme koje imate u vezi, i to uz podršku meseca u Lavu, koji nas tera da malo preispitamo sopstveni ego.

Ne zaboravite, Mars u Škorpiji je vrlo moćna kombinacija - to je spor ali eksplozivan ratnik koji se ne plaši baš ničega. Zato pažljivo koristite energiju koju ćete osetiti narednih par nedelja.

Srbija Danas

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар