HOROSKOP ZA 2018 godinu: Koji će znak biti najsrećniji, najmoćniji, najporodičniji, najlukaviji...

Sve ste horoskope za 2018. godunu, pretpostavljamo, već pročitali. Opšti godišnji, ljubavni, finanijski, možda i kineski. U ovom koji je pred vama, izdvojeni su znaci po nekim zanimljivim oblastima - od najsrećnijeg do najpricljivijeg. U 2018. bez tajni!

Pixabay

Najmoćniji znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak u 2018. godini biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nežnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak


Ovnovi možda nisu uvek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm. U 2018. godini im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpoverljiviji znak


Naredne godine najviše ćete moći verovati Devici. Njoj će naročiti biti lako da se brine o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

Najlukaviji znak

Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ukoliko bide želela osvetu, ništa joj neće stajati na putu. Ako Škorpija negde pogreši u 2018. godini, ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.

Najslađi znak

Zvuči sasvim neobično, ali Strelac u narednoj godini zaista ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svestan svoje lepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti. U 2018. godini ogledalo će Strelcu biti nerazdvojan prijatelj.

Najsrećniji znak


Blizance će sledeće godine sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mestu u pravo vreme, tako da će iz svake prilike uspeti nešto da ućare.

Najporodičniji znak


Ukoliko ste u braku sa Rakom, pred vama je godina ljubavi, porodičnog mira i topline. Po prirodi porodičan znak, Rak će 2018. godine prosto uživati u brizi o deci. Oni koji još nemaju dece, maštaće o tome i tražiće partnere strogih moralnih principa u koje se mogu pouzdati u svakom momentu i kojima mogu apsolutno verovati.

Najpričljiviji znak

Kada dođe do debate, rasprave, govorništva i razmene mišljenja, niko neće moći da nadmaši Vagu. Ona će bukvalno moći da razgovara sa svakim o svemu.

Najtajnovitiji znak

Jarac je po prirodi takav da se teško otvara, a 2018. godine biće naročito dobar u skrivanju tajni. Toliko dobro će umeti da sakrije svoja osećanja i činjenice, da bi mu i iskusni pokeraši pozavideli. Ko pokuša da okrije kakav je Jarac zaista i šta oseća, naleteće na zid. Ta barijera se može sputiti samo po Jarčevoj volji, a to nije lako zaslužiti.

Najglamurozniji znak


Definitivno Vodolija. 2018. godina za Vodoliju će biti okrenuta modi, stilu, glamuru. Sijaće poput holivudske zvezde na crvenom tepihu u svakoj prilici, pa makar to bilo samo odlazak u nabavku. Sve će raditi sa stilom.

Najnezaboravniji znak

Lav sa svojim kraljevskim držanjem u 2018. godini dominira i pleni pažnju. Svako ko upozna Lava u tom periodu, pamtiće dugo taj susret. Tome će doprineti urođeni smisao za humor, intelektualnost i jaka ličnost.

Najkulturniji znak


Najpristojniji znak sa najboljim manirima u 2018. godini biće Bik. Retko ili nikad će nešto moći da ga izbaci iz takta. Fin i ljubazan kakav jeste i sam će izbegavati nepristojne, preglasne i agresivne ljude.

Izvor: Astro sudbina
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар