VIKEND HOROSKOP: 10 - 12. novembar 2017: Izazovi i teške odluke

Evo nas u još jednom jesenjem, novembarskom vikendu. Šta nam donose ova predstojeća tri dana, od 10. do 12. novembra 2017. godine?

Pixabay



Za početak, u petak, 10. novembra, Mesec je u Lavu pa u kvadratu sa Suncem u Škorpiji, a u sekstilu s Marsom u Vagi.  Zato je ovo odličan dan za uspostavljanje novih veza, posebno na društvenim zbivanjima, okupljanjima, zabavama, radionicama, sugeriše Sensa klub.

Mesec u subotu poslepodne prelazi u znak Device. Saturn je u trigonu s Uranom - to je drugi put ove godine da su ta dva planeta u tom harmoničnom odnosu, koji se neće ponoviti sve do 2037. godine!

U njemu ove dva planeta omogućuju otkriće, napredak u polju inteligencije, da neka inovacija, nova korisna tehnologija, uđe u naše živote i ostane u njima. Prelazak Meseca u Devicu u tom je kontekstu vrlo pozitivan zbog analitičke prirode tog znaka koja ublažava emocionalnost i omogućuje usredotočivanje na činjenice i brojke, objašnjava astrolog Gregory Scott.

U nedelju će osećaji i dalje biti prigušeni zbog Meseca u Devici. Nedelja bi mogla biti pomalo zbunjujuća: pokušaćete prikupiti informacije vezane uz osećaje jer će vam oni biti važni - to je ono što čini Mesec u Devici u sekstilu sa Suncem i Jupiterom - ali to će biti nezadovoljavajuće i ne posebno prosvetljujuće.

Skot zato naglašava kako "nedelja nije najbolji dan za donošenje odluke o započinjanju ili završavanju veze, hobija ili posla - ili bilo kakve velike životne odluke". Jer, dok vi pokušavate doneti odluku sad i ovde, Merkur u Strelcu već misli nekoliko koraka unapred. Ali, to je dobar dan za nepreduzimanje akcije, introspekciju, otkrivanje više o smeru kojim želite ići (umesto da njime jednostavno krenete).

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар