Veliki godišnji horoskop za 2018. za BIKA: Posao, ljubav, zdravlje - iz meseca u mesec

2018. godina počinje naglaskom na žensku energiju. Većina planeta će biti u ženskim znakovima. Uticaj pasivnih znakova, među kojima je i Bik, početkom godine prekida Uranov dolazak u Vatrene znakove. U maju Uran prelazi u Zemljane znakove čime se nastavlja pasivnost.

maggyona / Pixabay

U Zemljanim znakovima (Bik, Devica i Jarac) će se sredinom godine naći Uran u Biku, a Saturn i Pluton u Jarcu. Jupiter i Neptun su u Vodenim znakovima, Škorpionu i Ribama. Početkom novembra, Jupiter napušta Vodene znakove i svoj dom pronalazi u vatrenom Strelcu. U ovom trenutku popušta napetost između Zemljanih i Vodenih znakova i ponovo se počinje odvijati vatrena inspiracija...
Biće puno mira i slobode za akciju u životima Bikova ove godine. Klima će biti za vas prilično pogodna da se odmorite i opustite. Kako Pluton prolazi kroz kuću Jarca, osećaćete se mnogo lakše i sa fizičke i sa mentalne tačke gledišta. Određeni aspekti vašeg života pozivaju vas da napravite jedan korak nazad i da se malo povučete u životu. Najbolji savet bio bi čekanje i strpljivost. Vaša osetljivost biće jaka tačka ove godine i gledajte da to ne utiče na one oko vas, piše Conopljanews.

Iako 2018. godina izgleda kao da će Bikove osloboditi nevolja, ipak ne očekujte da to bude krevet od ruža. Napadi besa su takođe mogući za neke od vas i odnosi bi se zbog svega toga mogli pokvariti. Karika vam može dobiti dobar vetar u leđa tokom ove godine, ali ne ulazite u bilo kakav novi poduhvat. Retrogradni Jupiter između marta i jula 2018. godine savetuje da izbegnete bilo kakvo preseljenje i prekid rada. Takođe možete ući u nevolje sa vlastima u vašoj profesiji, stoga se držite dalje od svega što vam izaziva gnev. Ali onda će vas Jupiter nagraditi nekim dobitkom kroz nasleđivanje.
Pogledajte i VELIKI GODISNJI HOROSKOP ZA 2018. ZA SVE ZNAKE!
Egzaltiran Mars između maja i novembra 2018. godine donosi konstruktivne promene u životu Bikova. Vaše finansije biće dobre i ostvarićete ih preko bračnih partnera u ovom vremenskom roku. Godina obiluje iznenađujućim mogućnostima za karijeru, a krediti i gubici polako se smanjuju i nestaju. Planete će vam pomoći da rizikujete u životu tokom 2018. godine. Sredina godine doneće mnogo dobrote u vašem bračnom ili ljubavnom životu. Uopšteno gledano, 2018. godina se čini prilično mirnim periodom vašeg života.


BIK 2018: KARIJERA

Ove godine vaše performanse u karijeri biće na vrhuncu. Vi ćete biti pod velikim uticajem vanjskih uslova u vašoj karijeri. Budite stabilni sa svojim ambicijama i ciljevima i vaša tvrdoglavost će vas provesti kroz sve.

Vaše ruke biće prilično zauzete tokom čitave godine, u smislu opterećenja. Međutim, Bikovima se savetuje da se uzdrže od bilo kakvog timskog rada ili zadružnih ugovora. Tek sledeća godina daće prave plodove ako pravi napor uložite ove godine. Oko konačnih rezultata na kraju godine očekuje se napredak u karijeri.


BIK 2018: LJUBAV


Ljubavni život Bikova u 2018. biće u harmoniji. Ovo će biti period sjajnog spokojstva i bogatih iskustava u vašem ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke Bikove to biti totalno gubljenje vremena i energije. Vaša osetljivost ili održava vaše veze ili ih odbacuje od sebe.

Sredina godine bi mogla doneti potencijalne partnere u vaš život. Pustite vaše krivice i grehe iz prošlosti i gledajte u budućnost. Za one koji su već u vezi, ovo je period kada bi vaše veze bile ojačane kako bi izdržali test vremena i sudbine. Ove godine vi ćete osećati snažnu potrebu da zadovoljite svog partnera više nego ikad. Nastavite i uživajte. Planete ljubavi su u vašu korist, a ove godine će u vašoj ljubavi prevladati harmonija.


BIK 2018: FINANSIJE


U 2018. godini biće mnogo više trošenja za Bikove, kao nikada pre. Postojaće stalan priliv sredstava, međutim i odliv će biti adekvatan prilivu, ostavljajući vas tako u situaciji da nemate šta da uštedite. Neki neizbežni troškovi će prekinuti vaše budžetske planove. Ali budite sigurni da ne podlegnete spoljašnjem pritisku u smislu finansijske potrošnje.

Srednji deo godine može doneti veliki dio novčanog fonda. Planirajte svoje finansije i oslobodite se svih loših kredita i zaduženja. Napravite pametne poteze kako biste smanjili neželjene troškove u životu. Neki Bikovi bi mogli da kupe nešto visoke vrednosti, kao što su kuća, imovinsko zemljište ili luksuzno vozilo i to sve krajem godine.


BIK 2018: ZDRAVLJE


Godina 2018. godine započinje napomenom za Bikove da će njihovo zdravlje i energija bili prilično dobri. Ovo bi bilo dobro vreme za početak bavljenja nekim sportom i odustajanje od nezdravih navika koje ste stekli u životu, a koje bi imale dugotrajnu reperkusiju u vašem životu. Oko drugog tromesečja godine može doći do pada nivoa energije a i vaš moral bi bio stavljen na testiranje. Čuvajte svoje emocije i držite ih pod kontrolom i pogledajte svoje zdravlje nakon nekoliko meseci.

Povremeno se opustite i podmladite svoje duh. Vašu mentalnu stranu takođe treba stalno da upregnete da bi se neke duhovne potrage popele na viši nivo. Neka vaš nivo samopouzdanja raste a uklonite stres i naprezanje iz svog života. Nemojte unositi sitnice u svoje srce i rešavajte životne poslove sa osećajem elastičnosti.


BIK 2018: PORODICA


Ove godine imali biste jedini zadatak da napravite primirje u vašim porodičnim odnosima. Biće puno tenzija oko vas, tako da morate napraviti pozitivane poteze i korake da biste stvari glatko održavali.

Tokom ove situacije zahteva se vaš taktični i diplomatski pristup. Uverite se da vaše lične granice ostaju netaknute. Vaše dobre namere prema porodici donose osećaj poverenja i sreće tokom čitave godine.

ulleo / Pixabay

HOROSKOP BIKOA ZA 2018. GODINU - MESEC PO MESEC

Bik Januar 2018: U mesecu januara imate vrlo pozitivne izglede za vas. Možete računati na svoje prijatelje i porodicu da vam pomognu, tako da sve što želite da postignete, pozovite ih da dođu i pomognu vam. Oni su vise nego voljni da rade ono sto želite da rade jer cene što su tu pored vas. Vaš ljubavni život takođe će pokupiti pozitivne stvari ovog meseca, a sve nastale veze postaju posvećenije nego ikada ranije. Bezbednost i stabilnost koju ste oduvek želeli od svog voljenog, sada je tu za vas i ništa više neće srušiti vas dvoje, piše Conopljanews.

Bik Februar 2018: Bolje da vam se niko ne ispreči na putu ovog meseca. Vi ste kao buldožer i preći ćete preko svakoga ko vam se ispreči na putu. Svako ko sarađuje s vama dobiće priliku da nastavi saradnju sa vama, a vi nećete čekati nikoga iz bilo kog razloga. Odlično je što ste tako odlučni, samo pazite da ne povredite osećanja nekoga koga zaista volite. Ne zaboravite da pokažete svoje osećanja prema onima koji pokazujusvoja osećanja prema vama.

Bik Mart 2018: Izgleda da vam se točkovi vrte. ali umestu, nigde se ne krećete. Zastanite, procenite situacije i pokušajte da napravite bolji plan. Situacija postaju jasnija ovog meseca. Planirajte da provedete neko romantično vreme s nekim koga obožavate. Ovo kvalitetno vreme će vas definitivno približiti jedni drugima i staviti vas u srećno raspoloženje. Vreme je za ljubav!

Bik April 2018: Ovo je savršeno vreme da pokažete svima koji rade sa vama sve što stvarno možete da uradite. Možete lako dobiti unapređenje ili priliku da dobijete priznanje za dobro obavljen posao. Vaši prijatelji i saradnici žele da vide vaš uspeh. Dozvolite im da vam se pridruže i pomognu vam u projektima koji mogu pomoći svima da budete uspešniji. Koncentrišite se više na sopstvene nade, snove i želje. Pravo je vreme je da donesete neke od najvažnijih szvati u vašu stvarnost.

Bik Maj 2018: Pratite sve svoje planove i projekte. Završite potpuno ono što počnete pre nego što pređete na nešto drugo. Pokušajte da kontrolišete svoj temperament, naročito pred ljudima koje obično poštujete. Pokažite inicijativu u svemu što ćete raditi i bićete poštovani za vaše napore. Vaš glavni fokus je na poboljšanju vašeg budžeta. Držite noge čvrsto na zemlji i ne rizikujte sa novcem ovog meseca. Pokušajte da planirate neko 'posebno vreme' sa onima kojima najviše volite. Možda imate neke nove odgovornosti u vezi sa decom, ali, sve je dobro. Neka vaš fokus jasno bude na vašoj budućnosti. Negujte pozitivne misli svakodnevno.

Bik Jun 2018: Jun će biti jedan od najboljih porodičnih meseci koji ćete imati ove godine! Planirajte da provedete što više vremena sa ljudima koje volite i planirajte neke sjajne porodične izlete na neka specijalna i neobična mesta koja ste oduvek želeli da vidite. Vodeni parkovi će biti odlična glavna atrakcija za sve vas, pa obucite vaš kupaći kostim i krenite! Vrlo je moguće da ćete ovaj mesec potrošiti neplanirano nešto više para. Sve što treba da uradite je da ustanete i krenete! Svaka vežba će vam učiniti mnogo toga dobrog! Veoma ste atraktivni prema svima s kojima se susrećete! Uživajte u dodatnoj pažnji!

Bik Juli 2018: Pogledajte šta se sada dešava oko vas i šta možete učiniti kako biste poboljšali situaciju? Veze naklonosti između vas i nekog veoma posebnog postaju mnogo dublje. Deljenjem vaših ličnih iskustava jednih sa drugima dovešće do prelepe i dugotrajne veze. Smirite se i pokušajte da provedete što više vremena zajedno u ovom prosvetljenom i romantičnom mesecu julu.

Bik Avgust 2018: Uskoro ćete doći do preokreta. Svaki mali detalj može imati veliki uticaj na način na koji reagujete u situacijama oko vas. Imate neverovatan osećaj diplomatije, delikatnosti i osetljivosti, što vam je zgodno kada pokusavate da razgovarate sa nekim osetljivim tipovima ljudi. Ako neko može uspeti da komunicira sada sa njima sada, to ste vi!

Bik Septembar 2018: Trebalo bi da se osećate prilično dobrovećinom ovog divnog meseca. Ako su vaši odnosi jaki, ovo može biti sjajno vreme, ali ako su vaši odnosi napeti, ovo će biti početak završetka odnosa koji ćete zauvek ostaviti iza sebe.Budite pametni pre nego što počne ovaj period i pokušajte da se uskladite sa ljudima koje najviše volite. Što se tiče ljudi koji vas 'sabotiraju', uskoro ćete moći da ostavite te negativne veze iza vas i to zauvek.

Bik Oktobar 2018: Niko ne može donositi odluke za koje znate da sami možete najbolje da napravite. Vi možete da primate smernice koje tražite, ali na kraju morate biti vi taj koji donosi konačnu odluku. Eliminišite negativne ljude iz svog života koji vam smetaju. 'Organizacija i prioritet' su ključne reči za vaš uspeh ovog meseca.

Bik Novembar 2018: Vi ste prava osoba koja pomaže onima oko vas koji prolaze kroz stresne situacije. U stanju ste da držite svoj um usmeren i smirite se u situacijama koje izgledaju vrlo opterećujuće. Puno ćete naučiti o sebi i osećaćete se cenjeni od strane svih onih oko vas ovog meseca. Novembar je pravi trenutak da shvatite koliko ste važni onima oko vas koji su, takođe, tako važni vama u vašem životu.

Bik Decembar 2018: Svakog dana, svaki korak na vašem putu, naučićete nešto novo. Nešto novo o sebi, i ako držite svoje srce otvoreno dovoljno, naučićete nešto novo o ljudima koji su oko vas. Vreme je da otvorite oči, uši i srce i zaista pokušajte da ostvarite vrstu vezu koju želite. Što vi više dajete iskreno sebe drugima, to ćete više postići i više će vam se vratiti.

Izvor: Conopljanews
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар