LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 7 - 14. novembar 2017.

Šta su nam zvezde i planete "prpremile" za ovu novembarsku sedmicu na polju ljubavi i emocija? Saznajte iz nedeljnog ljubavnog horoskopa, za period od 7. do 14. novembra 2017. godine.

Pexels

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ovnovi ove nedelje mogu osećati povećanu potrebu za kontrolom u emotivnim odnosima, ali će oni biti ispunjeni strašću, pa bi ovaj period mogao biti pozitivan za ljubavne odnose. Slobodni pripadnici znaka mogu imati susrete sa osobam koje su im pre značile, ali i nek nova uzbudljiva poznanstva.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovi će ove nedelje biti u prilici da ostvaruju mnogo uzbudljivih kontakata, pa tako mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući, ili sresti ljubav iz pošlosti sa kojom mogu da obnove vezu. Zauzeti pripadnici znaka mogu osećati intenzivne emocije prema partneru, strasti u vezi mogu biti naglašene.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Ove nedelje slobodni Bliznanci mogu uživati u ljubavnim šansam koje im se otvaraju na svakom koraku, pa bi mnogi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka će se truditi da u svoju vezu unesu više emocija i strasti i tako ponovo ožive svoj ljubavni odnos sa partnerom.


    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovi su ove nedelje mogu osećati promenjiva osećanja prema partneru, od ljubavi do mržnje i imaće veću potrebu za njegovom pažnjom. Strasti u vezi biće veoma naglašene, kao i ljubomora i posesivnost. Slobodni pripadnici znaka mogli bi obnoviti staru vezu, ili imati neki fatalan ljubavni susret.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Lavovi su ove nedelje skloni flertu i mogu imati uspeha kada su nova poznastva u pitanju, a oni srećniji bi mogli da uđu i u novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ostvariti mnogo bolji odnos, a komunikacija će bti toplija i iskrenija, pa će i sama veza ponovo da zablista starim sjajem.



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Device ove nedelje osećaju priliv samopouzdanja što će se povoljno odraziti i na odnose koje ostvaruju sa drugim ljudima, pa tako mogu da privuku pažnju neke zanimljive osobe. Mogući su značajni susreti i poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom mogu imati strastveniji odnos.



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vagama će u ovoj nedelji ljubavni odnos biti ispunjen pozitivnim emocijama i strastima, pa će mnogi imati osećaj da je sve kao i na početku veze. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, mnogi bi mogli da se zaljube, a šasne za nove ljubavne veze će biti povećane.



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpije bi ove nedelje mogle biti podložne nekoj tajnoj strasti koja im neće dati mira, a neki bi lako mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Oni koji su već u takvoj kombinaciji, uživaće u ukradenim ljubavnim trenucima. Zauzete Škorpije biće vrlo maštovite i sa partnerom će oživeti uspavane strasti.



  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Ove nedelje Strelčevi su raspoloženi za društvo i prijatelje, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu upoznati neke nove ljude, a neko bi mogao da im prvuče pažnju u emotivnom smislu. Zauzeti pripadnici znaka biće u pozitivnijim odnosima sa partnerom koji će pokazivati više emocija.


   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Jarčevi ove nedelje mogu imati neki fatalan ljubavni susret, bilo da se radi o staroj ljubavi ili nekoj potpuno novoj osobi. Zauzeti pripadnici znaka mogu osećati intenzivne strasti prem partneru, ali i veliku dozu posesivnosti i ljubomore. Potreba za emotivnom kontrolom biće naglašena.



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Vodolije ove nedelje uživaju u svojoj vezi i sa partnerom oživljajvaju uspavane emocije, a mnoge veze postaju stabilnije i jače. Slobodni pripadnici znaka su zaljubljive priprode i mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, nartočito sa osobom koja može imati neke veze sa inostranstvom.



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ove nedelje zauzete Ribe bi mogle uspostaviti skladniji odnos sa partnerom i rešiti neke stare probleme. Slobodni pripadnici znaka mogu imati značajan ljubavni susret i ozbiljno se zaljubiti, a biće i onih koji mogu imati susret sa osobom koja im je nekada značila i obnoviti staru vezu.
www.conopljanews.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар