LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 28. novembar - 4. decembar 2017.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 28. novembar - 4. decembar 2017. godine: Šta kažu zvezde o vašem mogućem ljubavnom i emotivnom životu u ovoj jesenjoj sedmici?

freestocks.org / Pixaby




OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

   Ovnovi ove nedelje mogu delovati nežnije i više će se posvećivati parternu. Slobodni pripadnici znaka mogu biti skloni zaljubljivanju, ali će nekima ljubavna očekivanja biti nerealna, pa bi mogli i da se razočaraju. Sklonost ka upuštanju u avanture i tajne veze biće i dalje prilično naglašena.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Oni sami imaće potrebu da budu u centru pažnje. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju neku interesantnu osobu, a biće I onih sklonih tajnim vezama.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Blizanci će ove nedelje biti u svom svetu I teže izlaziti na kraj sa emocijama, a odnos sa parteom biće sve napetiji. Neki mogu imati i manjih rasprava u vezi. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, jer će imati više šansi da upoznaju neku novu osobu koja im se može prilično dopasti.




    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovi ove nedelje mogu imati neko značajno poznanstvo sa osobom u koju bi mogli da se zaljube, a najviše šansi za tako nešto imaće oni koji se nađu na nekom putu, ili im se dopadne osoba koja ima veze sa inostranstvom. Zauzeti će želeti žda provedu što više vremena sa voljenom osobom.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Lavovi bi u toku ove nedelje mogu osećati emotivnu napetost i mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo. Ipak većina će imati više razloga da bude zadovoljnia emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osećaće više lepih emocija prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos.



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Device će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu mašte. Zato je u vezi moguće je nerazumevanje. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni pripadnici znaka koji se nalaze u tajnim ljubavnim vezama ili bi se u njih mogli upustiti. 



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage će ove nedelje biti veoma romantične zaljubljive, a nekim pripadnicima znaka ljubavna veza mogla bi da se dogodi na poslu. Zauzete Vage želeće da osvare skladniji odnos sa partnerom i biće tolerantnije prema njemu. Neke će previše idealizovati osobu koja im se doapda ili se upustiti u tajnu vezu. 



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpije će ove nedelje biti tolerantniji prema osobi do koje im je stalo. Ono što je zančajno je da mogu biti zaokupljeni rešavanjem privatnih problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnuh vezu. 



  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Strelčevi ove nedlje mogu osećati sve veću napetost u partnerskim odnosima, pa su u emotivnoj vezi mogući i manji nesporazumi. Partner će biti sve više u svom svetu i sve ćudljiviji. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti osobu iz prošlosti, ili upoznati osobu sa kojom je moguća samo tajna emotivna veza.




   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Jarčevi se ove nedelje nalaze u mirnijem periodu u svojim emotivnim odnosima, partner će biti smireniji i biće im mnogo lakše da postignu neki zajednički dogovor. Slobodni pripadnici znaka lepo će se provoditi ako budu na nekom putovanju gde je moguće neko uzbudljivo poznanstvo. 



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Vodolije se ove nedelje nalaze u pozitivnom periodu kada je ljubav u pitanju, odnosi u vezi će biti emotivniji, a partner će se truditi da pokaže koliko mu je stalo. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se veoma dopasti,a mogući su susreti I sa nekom osobom iz prošlosti. 



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ribe ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o nekoj prošloj ljubavi ili vezi, a nekima bi mogla da se dogodi tajna ljubavna veza. Zauzeti se neće najbolje razumeti sa partnerom. 


Izvor: Conopljanews

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар