LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 - 21. novembar 2017.

Na koji način će planete i zvezde predisponirati vaš ljubavni i emotivni život u drugoj dekadi meseca novembra?

Pixabay




  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

   Ove nedelje Ovnovi su manje komunikativni, tako da će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šanse da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje biti prilično velike. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati porast napetosti u svojoj ljubavnoj vezi.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovi ove nedelje imaju bolju komunikaciju sa partnerom, a slobodni će imati veći broj novih poznanstava, pa im se neko vrlo lako može dopasti. Emotivna napetost u ljubavnim odnosima će se smanjiti, tako da će partnerski odnosi ući u mnogo opušteniji period.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Blizanci ove nedelje postaju okupirani porodičnim dešavanjima, privatni odnosi će ući u mnogo mirniji period, a napetost u vezi se smanjiti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u svežim vezama biće skloni preispitivanju.



    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovi nedelje mogu da osete porast napetosti u privatnim odnosima, tako da će nekima biti potrebno više strpljenja. Ipak u vezi će još uvek biti doovoljno stabilnosti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati veći broj poznanstava, pa im se neko može dopasti.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Lavovi ove nedelje mogu imati utisak da partner nije u potpunosti iskren, što bi moglo nepovoljno da utiče ne emotivene odnose. Slobodni pripadnici znaka imaće priliku da upoznaju neku novu osobu, ali će im više odgovarati kraće veze ber obaveza.



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Device ove nedelje mogu osećati veću privrženost prema partneru, alii može biti i onih koji će početi da preispituju neke svoje emotivne odluke. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koj će im se dopasti, ali koja možda neće biti poptuno iskrena.



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage ove nedelje mogu početi da osećaju narastajuću napetost u svojoj vezi, ali će se truditi da održe stabilnost u emotivnim odnosima. Većina pripadnika znaka u trenutno nije raspoložena za nove veze, a već postojeće mogu prolaziti kroz period perispitivanja. 



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpije ove nedelje ulaze u mirniji emotivni period. Komunikacija sa partnerom biće povoljna, tako da se mnogi stari problemi mogu ponovo doći u prvi plan i početi da se rešavaju. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja. 



  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Strelčevi ove nedelje mogu biti okrenuti porodičnim odnosima, ali je moguće nerazumevanje sa partnerom, iako će se međusobna komunikacija popraviti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nekih nedoumica vezanih za osobu koja im se dopada.



   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Jarčevi ove nedelje mogu početi da osećaju više napetosti u emotivnim odnosima, ali će se truditi da to reše. Slobodni pripadnici znaka će imati dovoljno šansi da sretnu osobu koja im se može dopasti, naročito ako se budu našli na nekom putovanju. 



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Vodolije ove nedelje može emotivno da zainteresira osoba koja je već u nekoj vezi, a oni smeliji mogli bi i da započnu tajnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka osećaće povećanu napetost u komunikaciji sa partnerom, tako da su moguća međusobna neslaganja.



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ribe ove nedelje mogu imati više sreće ukoliko priželjkuju da obnove staru vezu, dok bi one koje žele započeti novu trebalo da pričekaju sa tom odlukom. Kod zauzetih pripadnika znaka ljubavni odnos biće emotivniji, ali se mogu ponovo pojaviti neki stari problemi.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар