VIKEND HOROSKOP 20-22. oktobar 2017: Dani snažnih osećaja

Marsovim ulaskom u Vagu idućih nekoliko nedelja moglo bi vam biti teško doneti brze odluke. Mars je vladar Ovna, znaka koji zna što hoće i želi to odmah, bez obzira na eventualne prepreke. Ali, da krenemo od ovog sunčanog oktobarskog vikenda...

Pixabay



U petak, 20. oktobra, kad Mesec ulazi u Škorpiju i biće u konjunkciji s Jupiterom, pa će "osećaji biti zaista snažni", kaže astrolog Gregory Scott.  

"U petak ćete napokon doći do toga što zaista želite u životu, ko ste, što je vaš san i s čim je u vezi", dodaje. I upozorava da u petak takođe moramo biti oprezni kad razgovaramo s drugima jer razgovor vrlo brzo može skrenuti u neželjenom smeru, čak dovesti do prekida veze s tom osobom, piše Sensa klub.

U subotu je Mesec u Škorpiji u trigonu s kironom u Ribama i to je dan za 'brza rešenja'. Imaćete želju kompenzovati prošla razočaranja ili uzrujavanja pomoću 'brzih rešenja', sredstva koja pomažu da izbegnete vlastite osećaje ili promenite kako se osećate", upozorava astrolog. Osobe sklone zavisnostima treba posebno da pripaze danas. Zbog naglašenog znaka Škorpije osećaji će biti vrlo duboki i intenzivni, što bi moglo izazvati probleme i osobama narušena mentalnog zdravlja.

Mesec u nedelju ulazi u Strelca, menjajući usmerenje prema istraživanju okoline. Sunce ulazi u Škorpiju, pojačavajući ionako snažan trenutni naglasak na energiji tog znaka. Sliku pomalo uravnotežuje Mars koji ulazi u Vagu. "U nedelju ćete biti optimističniji kad je reč o vašoj budućnosti i budućnosti vaših veza", kaže G. Scott. Takođe, biće vam lakše stvari videti s gledišta druge osobe, što ostatak nedelje niste mogli jer ste bili duboko zaokupljeni sobom.

S druge strane, Marsovim ulaskom u Vagu idućih nekoliko nedelja moglo bi vam biti teško doneti brze odluke. Mars je vladar Ovna, znaka koji zna što hoće i želi to odmah, bez obzira na eventualne prepreke. Mars u Vagi mora pristati na kompromis: Vaga je doslovno potpuno suprotna Ovnu i pri ostvarenju svojih želja obzirna je prema drugima. Zbog toga je Mars u ovom položaju u pat-poziciji te pri donošenju odluka treba pre svega imati na umu sebe ili druge.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар