LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 24 - 31. oktobar 2017.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 24 - 31. oktobar 2017. godine: Šta vam zvezde i planete poručuju za poslednju oktobarsku nedelju, u sferi ljubavi i emocija? Saznajte u nastavku teksta...

freestocks.org / Pixaby



  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

   Ovnovi ove nedelje mogu osećati veliku doza optimizma u ljubavnm životu, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati značajne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti će biti dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovi ove nedelje ulaze u mnogo uzbudljiviji emotivni period, kada zauzeti mogu osvežiti svoj odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka biće optimističniji, moguće je da će se broj novih poznanstava povećati, kao i šanse za nove ljubavne veze.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Blizanci ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom. Slobodni bi mogli imati neko značajno poznanstvo, ili započeti novu emtoivnu vezu.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovi ove nedelje postaju veoma aktivni kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući. Zauzeti Rakovi imaće sa partnerom dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki važan dogovor. 


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Za Lavove ova nedelja biće mirniji period u kojem će, naročito oni zauzeti, moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, ali oni kojima se neka osoba već dopada mogli bi da započnu novu vezu.



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Devicama ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka mogu nekoga upoznati.



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage ove nedelje i dalje mogu uživati u novim kontaktiem, ali i u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i više strasti.



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpijama ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodne i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a želja da zablistaju i budu u centru pažnje će im se ostvariti. 



  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Strelčevi ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali neki mogu postati tajanstveni i praviti neke tajne ljubavne planove. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da poboljšaju odnos sa voljenom osobom i u vezu će uneti više strasti i uzbuđenja.

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Jarčevi ove nedelje mogu biti okupirani svojom ljubavnom vezom, ali ako budu previše zahtevni, mogu naići na odbijanje druge strane. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se dopasti, a na moguća je i značajna ljubavna veza.



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Vodolijama.će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnos sa partenom je stabilan. Slobodni će imati šanse da započnu novu vezu.



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ribe bi ove nedelje mogle da ostvare bolji odnos sa partnerom, u vezi će biti više tolerancije i razumevanja. Slobodni pripadnici znaka ulaze u mnogo povoljniji period kada će imati više ljubavne sreće, a oni sami će biti otvoreniji za nove kontakte i druženje.


Izvor: Conopljanews
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар