HOROSKOP: Venera u Vagi, Merkur u Škorpiji: Uvećanje prihoda, ali i tajna veza...

Venera i Merkur, planete ljubavi i novca, komunikacija i biznisa, ojačale su svoje pozicije,  ulaskom u Vagu, a taj trend se nastavlja prelaskom Merkura u Škorpiju (17.oktobra). 

Pixabay



Tranzit ovih planeta preko zodijačkih znakova partnerstva, novca i strasti, osim fizičkog prolepšavanja i poboljšanja finansijske situacije, donosi i ljubavni zanos i uzbuđenja na emotivnom planu. Venera ostaje u sedmom zodijačkom znaku do 7. novembra kada ulazi u Škorpiju, a Merkur do 5. novembra kada ulazi u znak Strelca - pišu Novosti.

Planeta ljubavi i novca obrazuje polusekstil sa Merkurom i Jupiterom (koji su u konjunkciji), što donosi uvećanje prihoda. Ali, inkonjunkcija s Neptunom, simbolom romantike, mašte, umetničke inspiracije, ali i obmana, upozorava da možete lako postati meta iskusne zavodnice, ako ste muškarac.

Takođe, postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu s nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Inače, izbegavajte nepotrebne troškove i pazite kome pozajmljujete novac. Žene će narednih dana više trošiti na garderobu i nakit, a muškarci će poklanjati seksi donji veš. Pazite samo da ne pobrkate poklone!

OVAN (21. 3 - 19. 4)
Pozicija Venere, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Posle 22. oktobra, pridružuće joj se i vaš vladalac Mars, kao i Sunce, pa je moguć strastveni susret sa umetnikom. Osim toga, aspekti Merkura, simbola biznisa, posle 17. oktobra, doneće vam nove poslovne aranžmane.
BIK (20. 4 - 21. 5)
Vaš vladalac Venera u šestom astrološkom polju donosi vam uvećanje zarade, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Posle 17. oktobra, moguć susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, a oko 19. oktobra, u vreme punog Meseca, moguć početak tajne romanse s nekim koga poznajete preko posla.
BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)
Sa Venerom u kući ljubavi vaš emotivni život postaje uzbudljiviji, tako da već početkom perioda, preko neke društvene mreže možete da upoznate mlađu osobu. Zbog ojačane pozicije vašeg vladaoca Merkura, posle 17. oktobra, očekuje vas potpisivanje unosnog ugovora i isplativ posao na duže staze.
RAK (21. 6 - 22. 7)
Sa Venerom u polju kreativnosti, umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku mogu da očekuju priliv novca. Posle 17. oktobra, čuvajte se skandala ako ste zbog posla prisutni u javnosti. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, izbegavajte rasprave sa nadređenima i nepotrebne troškove.
LAV (23. 7 - 23. 8)
Pozicija Venere u znaku partnerskih odnosa, već početkom perioda nagoveštava odlazak na zajednički put s partnerom. Oko 17. oktobra, možete da potpišete ugovor sa strancima. Vaš vladalac Sunce ulazi u Škorpiju 23. oktobra, kada možete da očekujete podršku osobe na položaju.
DEVICA (23. 8 - 23. 9)
Venera, simbol ljubavi ali i novca u Vagi, najavljuje bolji finansijski period i mogućnost ulaska u vezu s nekim čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Ojačana pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, posle 17. oktobra, donosi vam nastavak saradnje sa strancima.
VAGA (23. 9 - 22. 10)
Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola. Pozicija Merkura, simbola komunikcija, posle 17. oktobra, opominje da izbegavate rasprave s partnerom. Dobijate podršku osobe na položaju koja ceni vaše profesionalne kvalitete.
ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)
Pozicija Venere, vladaoca astrološkog polja ljubavi, povećava šanse da uđete u tajnu romansu sa Bikom ili Ribom. Izbegavajte rasprave sa partnerom posle 22. oktobra. Ulaskom Merkura u vaš znak, posle 17. oktobra, bićete uspešni, maročito ukoliko se bavite turizmom i marketingom.
STRELAC (22. 11 - 21.12)
Aspekti planete ljubavi, Venere, već početkom perioda, nagoveštavaju mogućnost ulaska u romansu sa atraktivnom osobom. Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, posle 17. oktobra, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Moguć dogovor o isplativoj saradnji sa strancima.
JARAC (22. 12 - 29.1)
Zahvaljujući aspektima planete ljubavi, Venere, slučajni susret s mlađom osobom može da preraste u ozbiljnu vezu. Oko 17. oktobra, veće su šanse za poznanstvo sa nekim Rakom. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, ukazuju vam se nove mogućnosti na poslovnom planu, ako se bavite IT tehnologijama, turizmom ili radite u medijima.
VODOLIJA (20. 1 - 19.2)
Pozicija Venere, planete ljubavi, donosi vam romantični susret sa osobom koja zbog posla često putuje. Pozicija Merkura, simbola biznisa, posle 17. oktobra, najavljuje sklapanje novih dogovora i potpisivanje ugovora. Ipak, do 23. oktobra, izbegavajte nepotrebne troškove.
RIBE (20. 2 - 20.3)
Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, nagoveštava strastveni susret sa Bikom. Posle 17. oktobra, pridružiće joj se i Merkur, donoseći vam uvećanje zarade preko poslova sa strancima. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, može da vam se udvara osoba sa posla.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар