HOROSKOP DO 23. APRILA 2018. GODINE: Šta vam donosi Pluton u direktnom hodu?

Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton je krenuo direktnim hodom preko Jarca, znaka karijere i ambicije. Ova planeta simbolizuje unutrašnju snagu, moć regeneracije, harizmu, seksualnost, veliko bogatstvo, nagli uspon onda kada sve izgleda izgubljeno. Uticaj tranzitnog Plutona u ličnom horoskopu zavisi od aspekata koje obrazuje sa vladaocima vašeg znaka. Njegov uticaj naglašen je u Škorpiji, Ovnu i Blizancima, a slabiji u Biku, Vagi i Strelcu.

Huy ProShoot / Pixabay

Direktan hod Plutona važan je za sve  koji svoje lične planete (Merkur, Mars ili Veneru) imaju u kardinalnim znacima - Ovnu, Raku, Vagi ili Jarcu, kao i za one kojima je to Sunčev znak, podznak ili im se u nekom od njih nalazi Mesec. Poseban uticaj ovo kretanje Plutona ima na rođene u drugoj dekadi Ovna, Raka, Vage ili Jarca, te one kojima podznak (Ascendent ) ili neki ugao kuće u njihovoj natalnoj karti pada na 16. stepen.


OVAN (21. 3 – 19. 4)

Trigon između vašeg vladaoca Marsa i Plutona u desetoj astrološkoj kući donosi vam značajne promene u karijeri. Čuvajte se sportskih povreda.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Pozicija Plutona u devetom astrološkom polju, pod uticajem vašeg vladaoca Venere i Marsa, najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima. Mogući problemi sa štitastom žlezdom i jetrom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Kvadrat između vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca i Plutona u astrološkoj kući finansija upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Čuvajte se povreda, naročito šaka, prstiju.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Pluton u direktnom hodu preko vašeg sedmog astrološkog polja najavljuje promene ili želju za promenom u bračnim ili partnerskim odnosima. Mogući problemi sa želucem.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, blizu Merkura u Vagi, obrazuje izazovan aspekt sa Plutonom u šestoj kući, zbog čega bi trebalo da se klonite rasprava sa nadređenima i, kolegama i saradnicima. Podložnost alergijama.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Suncem pod uticajem Plutona iz petog astrološkog polja, opominje da izbegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Problemi sa zglobovima.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Sunce i Merkur u vašem znaku, pod uticajem Plutona, povećavaju šanse za kupoprodaju nekretnina ili selidbu. Trigon s vašim vladaocem Venerom nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu…

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u trigonu s drugim vladaocem vašeg znaka, Marsom blizu Venere, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Čuvajte se za volanom.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Polusekstil između Saturna u vašem znaku i Plutona u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja posla, donosi vam uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina. Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 – 19. 1)

Trigon između Plutona u prvoj i Marsa u devetoj astrološkoj kući, donosi vam uspeh ukoliko se bavite poslom zbog kojeg često putujete. Izbegavajte ljuta i začinjena jela.

VODOLIJA (20. 1 – 18. 2)

Harmoničan aspekt između Saturna, jednog od vladaoca vašeg znaka i Plutona u dvanaestom astrološkom polju, povećava šanse za priliv novca preko saradnje sa strancima. Oprez za volanom.

RIBE (19. 2 – 20. 3)

Sekstil između Plutona i vašeg vladaoca Neptuna, simbola mašte i podsvesti, donosi vam uspeh, ako se bavite naukom, medicinom ili umetnošću. Klonite se rasprava sa kolegama.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар