NEDELJNI HOROSKOP 23-30. oktobar 2017: Brojni obrti i kraj napetosti za vodene znakove

NEDELJNI HOROSKOP 23 - 30. oktobar 2017. godine: Poslednja nedelja ovog jesenjeg meseca nagoveštava brojne obrte i kraj napetosti za vodene znakove. Vazduh i vatra će još neko vreme biti u klinču... 

Pete Johnson / Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Na početku nedelje vaš vladar, Mars ulazi u Vagu, vama suprotan znak, što nije baš "zahvalna" pozicija. Zato, budite oprezni u komunikaciji sa kolegama i imajte više sluha za drugačije stavove. Ne odgovarajte na provokacije i izbegavajte sukobe. Kretanje Meseca kroz polje karijere ukazuje da ste iz nekog neobjašnjivog razloga postali izuzetno zanimljivi svojim nadređenima.

Ljubav - Zahvaljujući dobrom položaju Venere, vladara vašeg sedmog polja lako ćete izaći na kraj sa svim problemima na ljubavnom planu uprkos negativnom uticaju Marsa. Moguće vraćanje starih ljubavi.

Zdravlje - Stres je glavni krivac za nagli skok pritiska i ubrzani rad srca.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Venera u Vagi na izvestan način podleže negativnom uticaju Marsa koji joj se pridružuje početkom nedelje pa možete očekivati da događaji na poslovnom planu počnu da se odvijaju kao na filmskom platnu ali i da se komplikuju. Važne odluje donosite isključivo na osnovu detaljne procene situacije a ne na osnovu varljivih utisaka. Ne dozvolite da kuloarske priče utiču na vaše stavove.

Ljubav - Jupiter u polju partnerstva, zaklonjen Suncem, koje za dva dana takođe ulazi u isto polje, ukazuje da postoje neka kolebanja i želje za promenom, ali za sada tapkate u mestu. Budite strpljivi, još nije došlo vreme za korenite promene.

Zdravlje - Mogući problemi sa sinusima, zaštitite se na vreme.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Merkur u Škorpiji nije baš najbolja pozicija za nove poduhvate pa svaka akcija može biti pogrešno planirana ili loše izvedena. Spustite stvari na nivo rutine, i potrudite se da vas ništa ne izbaci iz ustaljenog koloseka. Nije vreme za rizične akcije kao ni za tajno ili manipulativno poslovanje. Ako ne radite po zakonu, snosićete posledice krajem perioda.

Ljubav - Jupiter, vladar vašeg polja partnera trenutno je zaklonjen Suncem, pa nema moć da inicira neka nova dešavanja na ljubavnom planu. Budite strpljivi i sačekajte bolji period za sređivanje u tom segmentu života. Ako ste slobodni, moguće uzbudljive avanture.

Zdravlje - Pojačana nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama. Opustite se i biće bolje.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



RAK (22. 6 - 22. 7)


Posao - Period ispred vas je naglašen planetama u četvrtom i petom polju, što osim bavljenja porodičnim imovinskim stvarima nagoveštava i mogućnost privatnog preduzetništva. Ipak, šta god da želite ili nameravate da ostvarite u ovom periodu, budite oprezni i držite se one narodne - "tri puta meri, jednom seci". Svaka nepromišljena ili brzopleta odluka mogla bi skupo da vas košta.

Ljubav - Emotivno ste rastrzani i ophrvani turbulentnim događajima sa kojima se ne snalazite najbolje. Vladar polja partnerstva, Saturn ubrzao je kretanje i ukazuje da se pred promenu znaka sve nestabilne situacije dovode u stanje provere, odnosno iskušenja. Zato, dobro razmislite pre svake važne odluke.

Zdravlje - Mogući su problemi sa sluhom ili želucem.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Venera, vladar vašeg polja statusa i karijere, u svom je domicilu i taman kad treba da se stabilizuje, od utarka, ulazi Mars i unosi nemir. Pripremite se za buran poslovni period koji će obeležiti razni nesporazumi, suprotnosti, antagonizmi... Imaćete utisak da je sve okrenuto naopačke. Moguće je da neke realne šanse za napredak doživite potpuno suprotno, ili da vam se nešto loše učini dobrim. Ne donosite ishitrene odluke.

Ljubav - Saturn, vladar polja partnerstva je u sekstilnom znaku sa Venerom i nagoveštava održavanje postojećeg stanja u stabilnim vezama. Nasuprot tome, osobe koje nemaju dobar odnos sa partnerom mogle bi da ostanu same.

Zdravlje - Čuvajte se povreda i brzopletih poteza.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao - Merkur u znaku Škorpije, zajedno sa Jupiterom i Suncem, ukazuju na nepraktično mišljenje i postupanje. Sa druge strane Venera u polju novca, i prelazak Marsa iz vašeg prvog u drugo polje u isti znak sa Venerom, nagoveštavaju da su bitna dešavanja na poslovnom planu vezana za finasije. Pred vama su novi poslovni izazovi ali i dileme. Ne brzajte sa odlukom.

Ljubav - Jupiter, vladar vašeg polja partnerstva kao da je zaslepljen Suncem pa ne vidite šta je problem u vezi, a čini se i da niste u stanju da prihvatite svoju odgovornost. Pokušajte da budete maksimalno razboriti kako svoju vezu ne biste doveli na nesiguran teren.

Zdravlje - Mogući manji zdravstveni problemi vezani za urinarni trakt.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao - Venera, vladajuća planeta, u vašem znaku i ujedno prvom polju, ukazuje na bitna dešavanja na poslovnom planu. Ipak, zbog negativnog uticaja Marsa, bilo bi dobro da budete oprezniji u komunikaciji sa nadređenima i kolegama i da se ne uplićete bez potrebe u ono što vas se ne tiče. Priliko donošenja važnih odluka ne zanemarujte činjenice. Izbegavajte rizične poslove.

Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerstva u vašem znaku unosi kompletnu konfuziju u odnosima. Sve je moguće, posebno ako nepromišljeno uletite u novu vezu. Period je pogodan jedino za slobodne i nesklone ozbiljnom vezivanju. Neki novi susret mogao bi da probudi veliku strast.

Zdravlje - Izbegavajte slana jela. Muči vas nadimanje i osećaj težine u nogama.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.




ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao - Prelazak Jupitera u Škorpiju i samim tim vaše prvo polje znak je velikih očekivanja i malih mogućnosti za ostvarenje poslovnih ciljeva. Tokom ovog perioda bićete potpuno nepraktični, pa bi najbolje bilo da se uzdržite od preduzimanja novih akcija i da sačekate bolji trenutak. Oprez je vaš najbolji saveznik.

Ljubav - Venera, vladar vaše kuće partnerstva, u vašem je dvanestom polju a pridružuje joj se i Mars, što znači da su sva dešavanja moguća, ali nijedno nije kvalitetno. I na ljubavnom planu, suzdržano ponašanje je najbolji način da se stvari dovedu u red.

Zdravlje - Slab imunitet čini da ste osetljiviji nego ikada.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao - Saturn i dalje drži vaše prvo polje pod kontrolom, a vi ste prilično nefleksibilni i nespremni za bilo kakve promene. Vladar vam je oslabljen zbog blizine Sunca i do polovine novembra nema načina da ispolji snagu i da na neki način sami upravljate dešavanjima. Očigledno, moraćete da se prilagodite situaciji i da prihvatite realnost. Ako ste bez posla, očekujte novu, značajnu ponudu.

Ljubav - Merkur, vladar vašeg sedmog polja je u vašem dvanestom, pa je odnos sa partnerom krajnje konfuzan. Čini se kao da ne uviđate šta bi za vas bilo najbolje. Ako niste sigurni da li želite da nastavite ili prekinete postojeću vezu, naredne nedelje ne preduzimajte ništa bitno.

Zdravlje - Smanjite uživanje u kafi i "žestini" pa ćete se bolje osećati.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.




JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao - Mars ulazi u vaše deseto polje i pridružuje se Veneri što podiže uloge u igri i dovodi rizike u prvi plan. Čak i ako niste kockar, naći ćete se u rizičnim situacijama. Nemojte donositi nagle odluke. Očekuju vas veliki troškovi, pa situacija na finansijskom planu neće biti baš ružičasta. Nešto vas pritiska i niste zadovoljni svojim položajem. Menjajte ono što možete.

Ljubav - Mars i Venera u istom znaku, u vašem desetom polju, nagoveštavaju da vaš odnos sa partnerom nije najbolji i da se suočavate sa raznim izazovima i avanturama. Budite oprezni, jer vas nove avanture mogu odvesti na stranputicu.

Zdravlje - Problemi sa srcem posledica su napetosti na poslu, ali i nerviranja zbog sitnica.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.



VOLOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao - Polje karijere je označeno Jupiterom i Merkurom ali i njihovim slabostima, a od utorka u isto polje ulazi i Sunce koje blokira ove dve planete. Izesno je da neke planove morate da odložite ili odbacite po nalogu nadređenih. Pripremite se za neočekivana događanja na poslovnom planu. Mogući imovinski problemi. Hrabri ste ali nepraktični, posebno na planu sticanja novca.

Ljubav - Emotivno ste napeti, a vaše misli fokusirane su na osobu koja je daleko ili od koje ste odvojeni statusom ili nečim sličnim. Čini se da uživate u zapletima kao iz telenovela. Krajnje je vreme da se spustite na zemlju i da shvatite vrednost.

Zdravlje - Bolovi u kukovima ili problemi sa kostima mogu prerasti u hronične.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017.




RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao - Jupiter je blokiran u Škorpiji zbog blizine Merkura i Sunca pa ćete verovatno biti impresionirani novim utiscima i idejama, ali i prilično konfuzni. Zato ne očekujte da vaši planovi odmah budu ostvareni. Naoružajte se strpljenjem i ne padajte odmah u vatru ako nešto krene naopako. Saturn u desetom polju koči nove poduhvate i sputava nove ideje.

Ljubav - Merkur pod zracima Sunca u znaku Škorpije nagoveštava da ne umete da prepoznate prave probleme vašeg partnerskog života. Ili ste pod impresijama nekih prošlih dešavanja ili prosto ne znate kako da izađete na kraj sa trenutnim dešavanjima.

Zdravlje - Obratite pažnju na pritisak i puls.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар