VIKEND HOROSKOP: 5-6. avgust - Savršeno vreme za promene!

Vrelo, vrelo i još jednom vrelo. Tako prolazi ovaj prvi avgustovski vikend, sa temperaturama koje su prešle i 40 stepeni. Naravno da u takvim okolnostima prilagođavamo i naše aktivnosti, neke svodimo na razumnu meru. Pa opet... Život se nastavlja, leto je, uživate li dovoljno  njemu? 

Ana Paula Lima / Pexels



Ove subote je Mesec u Jarcu u konjunkciji s Plutonom. Ako možete, u smiraj dana "izađite u prirodu radi lične transformacije", savetuje astrolog G. Scott. U prirodi ćete se "uzemljiti" jer naglašena je zemlja. Boravkom u prirodi osetićete povezanost s njom čak i ako ste neko ko to inače ne voli i smatra se potpuno gradskim tipom. Takođe, u prirodi ćete se sabrati na kraju ove emocionalno zahtevne nedelje i sve će sesti na svoje mesto, piše Sensa klub.

U nedelju Mesec ulazi u Vodolju i u vezu s Venerom u Raku, nežnom i brižnom. Ponovo su naglašeni osećaji vezani uz vašu viziju vlastitog života. Ovo je savršeno vreme za životne promene jer će vam dan pre postati savršeno jasno koje konkretne korake morate napraviti da bi se u vašem životu dogodile promene. Budite pozitivni - ako dosad niste, počnite na svoj život da gledate pozitivno, u čemu će vam pomoći i afirmacije, savetuje astrolog.



Ovan 21.3.- 20.4.

Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani. Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje. Pojačana napetost.

Bik 21.4.-21.5.

Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom. Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove. Više odmarajte.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom i zato na različita pitanja odgovarate samouvereno i duhovito. Polaskani ste nečijim komplimentima. Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju. Slobodno uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja. Nema promena.

Rak 22.6. - 22.7.

Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfikte. Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju. Dobro se osećate.

Lav 23.7.- 22.8.

Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od primarnih poslova. Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe. Problemi sa sinusima.

Devica 23.8. - 22.9.

Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska i uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u vašem dometu. Čuvajte se povrede.

Vaga 23.9. - 22.10.

Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promenite svoje ponašanje.
Smeta vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak da ste zapostavljeni u njenim planovima. Odlično se osećate.

Škorpija 23.10.- 22.11.


Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u određenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje vaš stil. Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti. Prijaće vam relaksacija.

Strelac 21.11.- 21.12.

Delujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom. Smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Stalo vam je da izgledate kao perfekcionista. Potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću. Dobro se osećate.

Jarac 22.12.- 19.1.


Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni. Nažalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša vaše ideje. Čuvajte se prehlade.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz. Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj svet tišine ili da se odričete ličnog užitka. Dobro se osećate.

Ribe 20.2.- 20.3.

Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovne interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni. U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji vas prati. Zadovoljavajuće.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар