VIKEND HOROSKOP: 26 - 27. avgust 2017 - Prepustite se emocijama!

Poslednji je avgustovski vikend, vreme za emocionalne doživljaje. Tako barem kažu astrološka sagledavanja dana pred nama...

Engin_Akyurt / Pixabay




Poslednje avgustovske subote Mesec je prešao u Škorpiju, a Venera u Lava. Venera u tom vatrenom znaku nije introspektivna i naglašeno emocionalna kao što je bila u Raku, nego ekstrovertirana i usmerena na zabavu.

U kombinaciji sa Saturnovim ponovnim direktnim kretanjem, sada je pravo vreme za uživanje i zabavljanje. Mesec u Škorpiji produbiće želju za intenzivnim emocionalnim doživljajima. "To je zaista sjajno za one koji su u potrazi za romantikom i uzbuđenjima", kaže poznati astrolog G. Scott.


Pogledajte i: Nedeljni horoskop 28. avgust - 4. septembar 2017.

Međutim, ako želite da doživite nešto zaista duboko, pravi je dan nedelja, savetuje britanski astrolog. Mesec u Škorpiji u trigonu je s Neptunom u Ribama, u sekstilu je s Plutonom u Jarcu pa će u određenom delu dana biti i u sekstilu sa Saturnom u Strelcu. Nedelja je dan da budni sanjate i dopustite svojim osećanjima da vas vode.

To je pravi dan da sanjarite o tome kakav biste želeli da bude vaš život jer "samo je nebo granica, možete od svog života da učinite šta god želite", uverava G. Scott. 


"Ako dopustite svojim osećanjima, željama i snovima da dođu na površinu, vodiće vas prema vašem vlastitom "srećnom mestu", kaže astrolog. Ono se možda može činiti dalekim, može se činiti da mnogo toga morate učiniti kako biste do njega došli, ali ako sledite svoje snove i vizije i na temelju njih krenete u akciju sad kada Saturn ponovo ide napred, a Venera je u Lavu, to je nešto što vam može promeniti život.

Izvor: Sensa klub


OVAN

Posao: Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.
Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
Zdravlje: Zadovoljavajuće.

BIK

Posao: Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.
Ljubav: Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
Zdravlje: Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

BLIZANCI

Posao: Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Preokupirani ste poslom.
Ljubav: Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Obratite pažnju na nečiju poruku.
Zdravlje: Hronične tegobe.

RAK

Posao: Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo.
Ljubav: Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem.
Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji.
Ljubav: Povremeno gubite emotivno strpljenje, ali nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

DEVICA

Posao: Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu.
Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Prepustite se i nemojte previše razmišljati.
Zdravlje: Prijaće vam relaksacija.

VAGA

Posao: Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Obratite pažnju na nove informacije.
Ljubav: Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
Zdravlje: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA

Posao: Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
Ljubav: Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

STRELAC

Posao: U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Ljubav: Prepuštate se različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao: Obratite pažnju na različite poslovne događaje jer je važno da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu.
Ljubav: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama i ne odustajete lako od onoga što želite.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

VODOLIJA

Posao: Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti energiju. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
Ljubav: Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Sada je najbolji trenutak da poradite na tome!
Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima.

RIBE

Posao: Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
Ljubav: Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna.

(Astro, Dnevno.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар