VIKEND HOROSKOP: 11 - 13. avgust 2017.

Na šta sve, gledano iz astrološkog ugla, treba obratiti pažnju ovog avgustovskog vikenda? 

Pixabay

U petak, 11. avgust, Mesec ulazi u znak Ovna; u kvadratu je s Venerom u Raku, koja je u trigonu s Neptunom u Ribama. Osećanja se nekako povlače sa strane jer naglasak je na akciji, kretanju napred.

I mada je je petak dan za pokret, budite oprezni jer sledeći dan Merkur kreće retrogradno zato se energija petka, koja omogućava napredovanje, naprasno prekida, upozorava astrolog Gregori Skot - prenosi  Sensa klub. Dakle, ovaj dan treba iskoristiti da obavimo što više možemo.

Osim promene smera Merkurovog kretanja, subotu obeležava i trigon Venere i Neptuna, koji donosi ljubav i dašak romantike. Iako retrogradni hod Merkura može doneti mnogo problema, između ostalog i s elektroničkim uređajima, prevozom, putovanjima, komunikacijom, on ima i jedan veliki blagoslov - navodi nas da nađemo nove načine komuniciranja, ističe G. Skot.

Može da se čini nesrećnom okolnošću to što Merkur kreće retrogradno upravo na dan koji je ispunjen s toliko energije ljubavi i strasti jer on donosi opasnost od nerazumevanja i pogrešno shvaćenih poruka. Zato subotu iskoristite kao dan za nežnu brigu i tetošenje kako sebe tako i drugih ljudi, savetuje astrolog.

U nedelju prepodne Mesec se seli u Bika i u trigonu s retrogradnim Merkurom u Devici. Sunce u Lavu u trigonu je sa Saturnom u Strelcu. "U nedelju postoji potencijal za odličnu zabavu i opuštanje", kaže G. Skot.

U slučaju da potpisujete bilo kakav dokument ili nešto vezano za neku veliku promenu u vašem životu kao što je selidba, promena posla, proverite da li je sve ispravno i da li su svi podaci tačni.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар