NEDELJNI HOROSKOP: 21 - 28. avgust 2017.

Nedljni horoskop: 21 - 28. avgust 2017: Proverite šta su vam zvezde na planu karijere, emocija i ljubavi i zdarvlja, uz kratak savet, pripremile za ovu avgustovsku sedmicu.

Stefan Stefancik / Pexels

 

OVAN


LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.


BIK


LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dvput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.


BLIZANCI


LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki ćete pokrenuti nadređene da razmise o planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete manjak energije.


RAK


LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna nedelja će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije ako ćutite ili ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.


LAV


LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte neki akcioni film.


DEVICA


LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose podjednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva korak napred, pa jedan prema nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja. Ipak, kad saberete sve, nije tako loše, jer se ipak nešto pomiče. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte biti što više realni.


VAGA


LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki se sve više zanimaju za filozofiju.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato je najbolje da ćutite.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.


STRELAC


LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Glavna preokupacija ove nedelje biće vam kako da se zavučete u mir svog doma. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.


JARAC


LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, trebalo bi još razraditi neke detalje. Razradite sve u detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Jača vaše samopouzdanje.


VODOLIJA


LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.


RIBE


LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši emotivni odnosi će se verovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар